Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η θεία απαγωγέας του μικρού Σταύρου

Βρήκαν γυαλιά και ξένες ουσίες σε κρέμα του μικρού....
Η θεία του μικρού Σταύρου πίσω από την απαγωγή του 18μηνου μικρού Σταύρου Στυλλή στη Λεμεσό.
Τρομαχτικές αποκαλύψεις που άφησαν άφωνους ακόμα και τους ανακριτές της υπόθεσης της πρωτοφανούς απαγωγής του 18μηνου Σταύρου από το σπίτι του παππού του την περασμένη Παρασκευή στον Ύψωνα.
Πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο ανέφερε....

στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση ότι πριν από μήνες σε παιδική κρέμα που προοριζόταν για κατανάλωση από τον μικρό εντοπίστηκαν ξένες ουσίες λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά.
Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, πέντε μέρες μετά που το παιδάκι εξήλθε από την ιατρική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στην οποία είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση.
Συγκεκριμένα ο μικρός είχε νοσηλευτεί από τις 20 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου με τους γιατρούς να αναφέρουν στην οικογένεια ότι ο μικρός προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη αυτή έγινε γνωστή όταν η γιαγιά του μωρού προτού χορηγήσει στο παιδάκι την κρέμα την γεύτηκε η ίδια και αντιλήφθηκε ότι είχε άσχημη γεύση. Αμέσως την έδωσε στο σύζυγο της και στις εξετάσεις που ακολούθησαν σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού διαπιστώθηκε ότι στην κρέμα υπήρχαν ξένες επικίνδυνες ουσίες και θρυματισμένα γυαλιά.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αλλά ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να συνδέσει τις πληροφορίες με την απαγωγή.

Συγγενικό πρόσωπο ήταν αυτό που κρύβεται πίσω από την απαγωγή του 18μηνου Σταύρου στην Κύπρο.
Το μικρό παιδί είχε που απήχθη την περασμένη Παρασκευή από την κατοικία της γιαγιάς του στον Ύψωνα και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μόνο και εγκαταλειμμένο σε παράγκα στο κοιμητήριο του Ύψωνα, φέροντας σε όλο του το σώμα μώλωπες και κακώσεις.
Από την αρχή υποψίες είχαν στραφή στενό συγγενικό περιβάλλον.
Το DNA που άφησε η ύποπτη στο σώμα και στα ρούχα του μικρού Σταύρου μίλησε και έδειξε την 35χρονη θεία του μικρού παιδιού.
Η 35χρονη γυναίκα, θεία του μικρού Σταύρου, γυναίκα του αδελφού του πατέρα του βρέφους, η οποία έχει συνελήφθη , αφού εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της.
Για την υπόθεση αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια