Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άρτα: στυγερή δολοφονία

Φρίκη στην Άρτα: Τον τεμάχισε και τον πέταξε στο ποτάμι!
ΣΟΚ προκαλεί στο πανελλήνιο η πρωτοφανή αγριότητα της δολοφονίας ενός 48χρονου στην Άρτα με την τοπική κοινωνία της Άρτας και της Φιλιππιάδας να είναι συγκλονισμένη.
Οι δοσοληψίες θύτη και θύματος καθώς και οι δύο εμπλέκονταν σε....

υποθέσεις ναρκωτικών, φαίνεται ότι αποτελούν το κίνητρο ενός από τα πιο άγρια εγκλήματα που καταγράφεται στα αστυνομικά χρονικά.
Ο δράστης αφού διαπληκτίστηκε με το θύμα τον πυροβόλησε στο μάτι και στην συνέχεια τεμάχισε με μπαλντά το πτώμα του και στην συνέχεια έβρασε τα κομμάτια και άλλα τα πέταξε στον βόθρο του σπιτιού και άλλα στον ποταμό Άραχθο.
Νωρίς το πρωί σήμερα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρη της διαμελισμένης σορού του 48χρονου στο βόθρο του σπιτιού του δράστη ενώ συνεχίζεται η έρευνα στον Άραχθο, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν λίγες ώρες για την εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής και ευχής έργο ήταν η καταλυτική παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη.
Ένας από τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της χώρας, με μακρά θητεία σε μάχιμες υπηρεσίες και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και μάλιστα σε πολύ δύσκολες υποθέσεις διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο και στην περίπτωση αυτή.
Ο 36χρονος δράστης με την ομολογία του και τις λεπτομέρειες που περιέγραψε σόκαρε ακόμη και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας.
Από την αστυνομία συνελήφθη και μία 26χρονη γυναίκα η οποία ήταν παρούσα στη δολοφονία ενώ διερευνάται περαιτέρω συμμετοχή της.
Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Εξιχνιάστηκε, υστέρα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 48χρονου ημεδαπού, για τον οποίο δηλώθηκε χθες η εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές, από συγγενικό του πρόσωπο.
Χθες το βράδυ συνελήφθη, ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και ομολόγησε την πράξη του, επικαλούμενος οικονομικές διαφορές με το θύμα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, την 11-02-2013, μέσα στο σπίτι του στις Κεραμάτες Άρτας, πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη και οστά στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.
Επίσης, ως εμπλεκομένη στην υπόθεση, συνελήφθη και μία 25χρονη ημεδαπή, η οποία προέκυψε ότι ήταν παρούσα στο σπίτι του 36χρονου, την ώρα της ανθρωποκτονίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• ένα σκεπάρνι.
• μία κατσαρόλα, που ο δράστης χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.
• ένα πιστόλι replica.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές την 14-02-2013 για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι, το οποίο όπως προέκυψε είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
 www.pamepreveza.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια