Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καινούργια επαγγέλματα


H κρίση που μαστίζει την εποχή μας έχει φέρει στο προσκήνιο καινούργια επαγγέλματα, που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και μας χαρίζουν ελεύθερο χρόνο.
Μήπως θέλετε να αγοράσετε ένα καλό φόρεμα για μια σημαντική περίπτωση, αλλά δεν έχετε καθόλου χρόνο για να βγείτε και να ψάξετε στα μαγαζιά;...

Συνοδός ζώων - Προσωπικός σεφ - Στιλίστας
Μήπως η ντουλάπα σας είναι ένα αχούρι, όπου με το που την ανοίγεις, σου έρχονται στο κεφάλι πέντε πακέτα;
Μήπως ο διευθυντής σας υπέκυψε τελικά στις υστερικές πιέσεις σας να έρθει με την οικογένειά του για φαγητό στο σπίτι σας, κι εσείς που δεν ξέρετε να βράσετε ούτε μακαρόνια (αλήθεια σε ποιο ντουλάπι είναι;) επιμένατε γιατί ποτέ δεν πιστεύατε πως θα δεχόταν;
Για όλες αυτές τις κατηγορίες μπορεί μέχρι πριν από μερικά χρόνια η μόνη που θα σας βοηθούσε να ήταν η μαμά σας.
Σήμερα, όμως, με την κρίση που μαστίζει την εποχή μας, καινούργια επαγγέλματα έχουν γεννηθεί και ένα σωρό άνθρωποι γύρω μας αναλαμβάνουν κάθε είδους χρονοβόρες δουλειές προκειμένου να μας βοηθήσουν να τα βγάλουμε πέρα με την καθημερινότητα.
Με λίγα χρήματα μπορούν να ψάξουν το καλύτερο για μας.
Έτσι, κερδίζουμε χρόνο και χρήμα.
Κατά τον ίδιο τρόπο κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας αναλαμβάνουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, να οργανώσουν πάρτι το δεκαπενταύγουστο, να φροντίσουν για τις ανακαινίσεις σπιτιών ή να κρατήσουν το κατοικίδιό μας το καλοκαίρι που θα πάμε διακοπές.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια