Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Aνακύκλωση στις ντουλάπες.

Η μόδα μπορεί να τρέχει, να ανανεώνεται, να προτείνει, να ανακυκλώνει, να επαναστατεί, να ξεφεύγει, υπάρχουν αντοχές όμως που εμείς μπορεί και να μην έχουμε τη διάθεση να την ακολουθήσουμε...

Με όπλο τη φαντασία :

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε ακόμη και κομμάτια της ντουλάπας μας που δεν φορέθηκαν ποτέ. Αρκεί, φυσικά, να μη μυρίζουν ναφθαλίνη. Με κουμπιά αντίκες και φλουο φερμουάρ όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και το πιο βαρετό σακάκι σε ανδρική γραμμή ή ένα τζιν τζάκετ μπορούν να μεταμορφωθούν με τα κατάλληλα κουμπιά, χρυσά ή ματ, επωμίδες, τρέσες. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις των σχεδιαστών στην πασαρέλα και
αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Αν, για παράδειγμα, δεν μπορείτε εδώ και χρόνια να αποχωριστείτε ένα δερμάτινο τζάκετ - αλλά αρνείστε να το φορέσετε όπως είναι - μπορείτε να κόψετε τα μανίκια, να το δοκιμάσετε πλέον σαν γιλέκο και να προσθέσετε και μερικά πανκ στοιχεία για να γίνει πιο φανκι. Στο πιο από λευκό Τ-shirt μπορείτε να ράψετε ένα κομμάτι αυθεντικής δαντέλας μπροστά στη λαιμόκοψη. Αγοράστε κρόσσια με το μέτρο. Δοκιμάστε τα σε τσάντες, μπότες, ακόμη και σακάκια. Φτερά και πούπουλα.  
Αρχίστε το πλέξιμο.
Η Κέιτ Μος, η Μαντόνα, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Γουινόνα Ράιντερ αλλά και ο...Ράσελ Κρόου πλέκουν με μανία. Ύστερα τα φορούν κιόλας. Αλλά ακόμη και το Μικρό Μαύρο Φόρεμα έχει ανάγκη από ανανέωση. Αγοράστε μεταξωτό σιφόν για να προσθέσετε στα μανίκια και να γίνει αγνώριστο. Αρκούν δύο μέτρα από διαφορετικές αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος ή πιο έντονες, για να πειραματιστείτε και να αποκτήσετε το επιθυμητό αιθέριο αποτέλεσμα. Μην απογοητεύεστε αν υπάρχουν στην ντουλάπα σας "ελαττωματικοί" θησαυροί.  

Όλα διορθώνονται .
Ειδικά αν πρόκειται για αξεσουάρ αλλά και ρούχα που φέρουν την υπογραφή σχεδιαστή οίκου έχετε την πολυτέλεια να τα επιστρέψετε κιόλας, ανεξάρτητα από το πότε αγοράστηκαν. Αν για παράδειγμα χάλασε η ζώνη στην κλασική καμπαρντίνα Burberry που έχετε βάλει στην άκρη ή το φερμουάρ σε μια αγαπημένη σας τσάντα Prada, μπορείτε τώρα να ζητήσετε απευθείας από τους οίκους βοήθεια, καθώς τα περισσότερα ατελιέ που σέβονται τις πελάτισσά τους (και τους πελάτες τους) προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. Η Prada προσφέρει επιδιορθώσεις για καθετί που φέρει την επωνυμία της, ενώ ο οίκος Burberry αντικαθιστά από κουμπιά μέχρι ζώνες. Στον οίκο Gucci υπάρχει συγκεκριμένο τμήμα αποκλειστικά με τη φροντίδα παλαιοτέρων αγορών- επενδύσεων.
"Κ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια