Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στέλιος Νιάκαρης: ο Έλληνας που ποζάρει για τον Versace

Ο 23χρονος Στέλιος Νιάκαρης κατακτά ακόμη έναν μεγάλο διεθνή οίκο μόδας και ποζάρει για τον οίκο Versace, δίπλα στην Kate Moss.
Ο οίκος Versace διαλέγει πάντα προσεκτικά τα μοντέλα που θα τον εκπροσωπήσουν.
Αυτή τη φορά, εκτός από την Kate Moss για την παγκόσμια καμπάνια του Versace για τη σεζόν.....

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, επέλεξε τον Έλληνα Στέλιο Νιάκαρη. Και ναι, μας αρέσει πολύ: και η φωτογράφηση και ο Στέλιος.
Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, παρουσία της Donatella Versace από το δίδυμο των Mert & Marcus.
Το booking έγινε μέσω του Ford Models και της Ανθής Λάλου, η οποία δήλωσε "Eίμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για τη μεγαλύτερη επιτυχία Έλληνα μοντέλου τα τελευταία 10 χρόνια".
Εκτός από την Kate Moss, η οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον οίκο Versace, στην καμπάνια συμμετέχουν η Daria Werbowy και η Joan Smalls. Μιλώντας για τα μοντέλα, η Donatella δήλωσε: "Το να έχεις τρεις γκλάμουρους γυναίκες ινδάλματα όπως η Κέιτ, η Daria και η Joan σε μία καμπάνια δεν είναι ένα καθόλου εύκολο κατόρθωμα. Οι Mert και Marcus ξεπέρασαν τον εαυτό τους πραγματικά, κάθε εικόνα αποτελεί ένα έργο τέχνης" καθώς και οι Edward Wilding, Kacey Carrig και Veit Couturier.
To art direction επιμελήθηκε ο Giovanni Bianco, το γυναικείο styling η Melanie Ward ενώ το αντρικό ο David Bradshaw. Το booking έγινε μέσω του Ford Models και της Ανθής Λάλου, η οποία δήλωσε "Eίμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για τη μεγαλύτερη επιτυχία Έλληνα μοντέλου τα τελευταία 10 χρόνια".
Πάντως το 23χρονο μοντέλο έχει εμπειρία από μεγάλους οίκους μόδας, καθώς στο παρελθόν είχε ποζάρει στις αφίσες της διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας Just Cavalli, ενώ έχει συνεργαστεί και με τους D&G.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια