Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Stef G: η κόρη του Γονίδη στα χνάρια του

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος, αφού η κόρη του Στεφανία Γονίδη συνεργάζεται μαζί του στο νυχτερινό κέντρο «Fever» και κλέβει την παράσταση όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τα φωνητικά της προσόντα.
Η πανέμορφη Στεφανία βγήκε στον χώρο της μουσικής με το όνομα.....

Stef G (δηλαδή Στεφανία Γονίδη).
Το πρώτο της τραγούδι ονομάζεται «Μαζί ξανά» και πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι!
«Εχω τελειώσει το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αλίμου και τώρα τελειώνω στο δεύτερο έτος της σχολής του ANT1 τα μαθήματα ηχοληψίας, μουσικής παράγωγης και ορθοφωνίας» είπε ίδια μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso».
Η 19χρονη μελαχρινή καλλονή εξηγεί ποιος ήταν ο άνθρωπος που τη συμβούλεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού στην αρχή εκείνη είχε τις αμφιβολίες της: «Στην αρχή ήμουν διστακτική, γιατί άκουγα τον πατέρα μου που τραγουδούσε και ήθελα, εφόσον αποφάσιζα να ασχοληθώ με το τραγούδι, να το κάνω σωστά. Ρώτησα τον μπαμπά μου, καθίσαμε και τραγουδήσαμε μαζί στο σπίτι, και μου είπε ότι “το ’χω”, απλώς χρειάζομαι εξάσκηση στον χώρο! Αποφασίσαμε από κοινού να πάρω το βάφτισμα του πυρός στο πλευρό του. Το κεφάλαιο τραγούδι είναι κάτι με συντροφεύει από μικρό παιδί. Μεγάλωσα με αυτό και δεν μπορώ χωρίς αυτό!» λέει στην «Espresso».
Η Στεφανία φέτος έχει διπλό άγχος, αφού εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα της στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.
Οπως λέει σχετικά: «Στις πρόβες είχα πολύ άγχος, όμως σιγά-σιγά το ξεπέρασα, ειδικά όταν βρέθηκα στην πίστα μαζί του. Τραγουδήσαμε μια πολύ όμορφη μπαλάντα, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική Αντώνη Βαρδή. Τώρα αισθάνομαι ότι ζω το όνειρο».
Ακόμα και τώρα πάντως έχει τρακ: «Εχω λίγο τρακ πριν βγω στη σκηνή, αλλά είναι μέχρι να πω τα πρώτα λόγια του τραγουδιού».
Οπως είναι φανερό, και σε αυτή την περίπττωση «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά»: «Ακούω τα πάντα, οτιδήποτε έχει αίσθημα και ποιότητα, αλλά είμαι πολύ του λαϊκού ρεπερτορίου. Ισως σε αυτό έχει παίξει ρόλο το... DNA».
Η Στεφανία πάντως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα ντουέτο με τον πατέρα της: «Και ποιος δεν θα ήθελε; Και βεβαια! Και απ’ ό,τι μου έχει πει, κάτι ετοιμάζει».
Αγχώνεται όμως όταν κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να τη συγκρίνουν με τον πατέρα της, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα: «Δεν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει σύγκριση, ίσα-ίσα που αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη που κουβαλώ το όνομά του».
Αυτό είναι και το όνειρό της άλλωστε: «Θέλω να μπορέσω να ξεχωρίσω σ’ αυτό που κάνω και αγαπάω πολύ: το τραγουδι!»
Η ανερχόμενη τραγουδίστρια φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους και να κάνει αργά και σταθερά βήματα.
Ακούει προσεκτικά τις οδηγίες του πατέρα της και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εκμεταλλευτεί το όνομά του, αφού σκοπεύει να αφήσει τη δική της, προσωπική σφραγίδα στον χώρο του τραγουδιού.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια