Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gadget για… τέλειο βράσιμο αυγού

Σας είναι τόσο δύσκολο να βράσετε ένα αυγό;

Ρώσοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα… κουτί που θα σας βοηθήσει να βράσετε το αυγό σας τέλεια μέσα σε δύο λεπτά και μάλιστα χωρίς νερό!
Το βράσιμο ενός αυγού μπορεί να θεωρείται ευρέως ως η απλούστερη από όλες τις δεξιότητες μαγειρικής, όμως το σωστό βράσιμο δύσκολα το πετυχαίνει και ο καλύτερος σεφ!.....
Ένα μικροσκοπικό gadget φέρνει επανάσταση στο… βράσιμο του αυγού, καθώς και ο πιο αδαής μάγειρας στον κόσμο θα μπορεί τώρα να πετύχει το καλύτερο αυγό μέσα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς βρασίματα, νερά και μπρίκια! Το Gogol Mogol είναι ένα κουτί από χαρτόνι σε σχήμα αυγοθήκης, επικαλυμμένο με ειδικά στρώματα χημικών ουσιών, οι οποίες παράγουν θερμότητα όταν ενεργοποιείται.
Το αυγό τοποθετείται μέσα στο Gogol Mogol και με το τράβηγμα της καφέ μεμβράνης το αυγό ψήνεται σε δύο λεπτά, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να το αποσύρει νωρίτερα αν επιθυμεί το… έδεσμά του μελάτο. Το κουτί είναι μιας χρήσης, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά για τη μείωση των αποβλήτων. «Ένα συνηθισμένο αυγό σε ένα ασυνήθιστο πακέτο για ένα γρήγορο και επιτυχημένο πρωινό», λέει ο εφευρέτης Evgeny Morgalev, που κέρδισε το βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
perierga

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια