Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το dress code διχάζει τις κυρίες της Βουλής

Νέο γυναίκειο «κίνημα» της Βουλής ενάντια στην καταπίεση του «dress code» που επιβάλλει ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Β.Μεϊμαράκης!
H Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλή Κατερίνα Παπακώστα, πήρε πρωτοβουλία να στείλει αναφορά στον.....

πρόεδρο της Βουλής επειδή τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα ρούχα που φοράει! !!! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε μάλιστα να καυτηριάσει και τις δηλώσεις του Χρ.Μαρκογιαννάκη επειδή ο άνθρωπος τόλμησε να πει ότι η Βουλή δεν είναι πασαρέλα και το ότι οι βουλευτές θα πρέπει όχι μόνο να σέβονται τη Βουλή με την ενδυμασία τους αλλά και να μην προκαλούν τον λαό που δοκιμάζεται.
Από κοντά και η Μ.Ρεπούση της ΔΗΜ.ΑΡ, η οποία χαρακτήρισε «σεξισμό κατά των γυναικών» τα  όσα γράφονται. Έτσι από κοινού συνέταξαν επιστολή-καταγγελία προς τον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας ότι η ενασχόληση των ΜΜΕ με την ενδυμασία των γυναικών βουλευτών συνιστά υποτίμηση των γυναικών.
Στα δύο χωρισμένο το γυναικείο φύλο της Βουλής!
Η κρυάδα για την Παπακώστα ήρθε από τις ίδιες τις γυναίκες βουλευτές -μέλη της Επιτροπής. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ αν και συμφώνησε με την ουσία, υποστήριξε πως μια «τέτοια ενέργεια θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής», ενώ αποστομωτική απάντηση με πολλά υπονοούμενα έδωσε στην κα Παπακώστα η Αφροδίτη Σταμπουλή του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, μόλις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε  την κα Παπακώστα να δηλώνει ενοχλημένη επειδή σε blog γράφτηκε πως φόρεσε ό,το βρήκε μπροστά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ό,τι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ό,τι θέλουν» !!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια