Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Dr. Linda Papadopoulos της Μεγ.Βρετανίας

Γεννημένη στον Καναδά από Κύπριους γονείς, αναλύει με την ίδια άνεση την ψυχολογία των ...εκδιωχθέντων από το τηλεοπτικό ριάλιτι "Big Brother" μέχρι τα προβλήματα των σχέσεων ανάμεσα στα δύο φύλλα.
Μετά το Bachelor Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο York του Τορόντο, η Linda πέταξε ως την άλλη πλευρά του.....

Ατλαντικού και προσγειώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Surrey όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό της. Λίγα χρόνια αργότερα πριν γράψει το πρώτο της επιτυχημένο βιβλίο, το "Psychodermatology", για τις δερματικές ασθένειες που προκαλεί το άγχος, τις συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση και την ταύτιση του ονόματός της με τη σύγχρονη Ψυχολογία.
Με τεράστια εμπειρία ως κλινική ψυχολόγος σε ιδιωτικό επίπεδο, αλλά και στο βρετανικό δημόσιο σύστημα υγείας, η 41χρονη Linda έχει το Know-how για να λαμβάνει μέρος σε ειδικές έρευνες και τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και να έχει συμβουλευτικό ρόλο σε ριάλιτι, όπως το "Big Brother" που έσκιζε στη Μεγάλη Βρετανία.
Στο βιβλίο της "Καθρέφτη καθρεφτάκι μου..." βοήθησε να βελτιώσουμε τη σχέση με τον εαυτό μας, ενώ στο πρόσφατο best seller της "Τι λένε οι άντρες, τι ακούν οι γυναίκες" αναλύεται με τον καλύτερο τρόπο η αιώνια διαμάχη ανάμεσα στα δύο φύλλα.
Συνδυάζοντας επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και ισορροπημένη οικογένεια, η Dr Linda αποτελεί μία από τις 20 πιο επιτυχημένες ψυχολόγους στο Λονδίνο κάνοντας διπλά περήφανους όσους μιλούν ελληνικά.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια