Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ένα μικρό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη μεταξύ των κορυφαίων

Ένα τουριστικό κατάλυμα στη Σαντορίνη κέρδισε την πρώτη θέση για το 2013 στην κατηγορία των 25 καλύτερων μικρών ξενοδοχείων στον κόσμο, σύμφωνα με το Τripadvisor, το οποίο ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Traveller’s Choice Awards για τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως τη φετινή χρονιά.
Πρόκειται για το κατάλυμα.... 

«Αναστάσης» στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, το οποίο κατέλαβε, επίσης, την 4η θέση μεταξύ των 25 ξενοδοχείων διεθνώς, που παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και την πρώτη θέση μεταξύ των 25 καλύτερων μικρών ξενοδοχείων στην Ελλάδα.
Τα κορυφαία καταλύματα σε διάφορες κατηγορίες όπως τα δημοσιοποίησε το Tripadvisor προέκυψαν από τα σχόλια και τις απόψεις των ταξιδιωτών τα οποία καλύπτουν πάνω από 650.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Ελληνική εκπροσώπηση υπήρχε και στην κατηγορία των 25 κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο.
Το Lindos Blu στη Λίνδο της Ρόδου κατέλαβε την 21η θέση στη σχετική κατάταξη. Το ίδιο ξενοδοχείο κατέλαβε την πρώτη θέση και μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Ακολούθησαν στην κατάταξη το Αμμος στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, το Αχτίς στην Αφυτο Χαλκιδικής, το Sani Asterias Suites στη Σάνη Χαλκιδικής και το Κatikies Hotel στην Οία της Σαντορίνης.
Από 4 ξενοδοχεία βρίσκονται στη Χαλκιδική, στη Ρόδο, στην Κεφαλονιά και στη Μύκονο, 2 ξενοδοχεία βρίσκονται στην Οία της Σαντορίνης και από 1 στα Χανιά, στην Πάρο, στη Λέσβο, στην Αθήνα, στη Σκόπελο, στη Ζάκυνθο και στην Ολυμπία. Την πρώτη θέση στη κατηγορία των 25 κορυφαίων οικονομικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα κατέλαβε η μονάδα Nirilis Hotel στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Την πρώτη θέση στην κατηγορία των 25 καλύτερων πανδοχείων στην Ελλάδα κατέλαβε το κατάλυμα Aenaon Villas στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.
Στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο δεν περιλαμβάνεται ελληνικό ξενοδοχείο.
Ως καλύτερο ξενοδοχείο ψηφίσθηκε το Four Season Resort Hualalai at Historic Kaupulehu στη Χαβάη.
 Η πλήρης λίστα των νικητών των TripAdvisor Travelers’ Choice awards για το 2013 βρίσκεται εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια