Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στην Αθήνα από χθες ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις προκειμένου να παρευρεθεί στην αποψινή πρεμιέρα της νέας του κινηματογραφικής ταινίας «Λίνκολν», σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία θα γίνει στο «Παλλάς».
Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.
Ο διάσημος ηθοποιός ήρθε κατευθείαν από....

την Ιρλανδία όπου ήταν παρών στην εκεί πρεμιέρα της ταινίας του, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για την ανέγερση ενός νοσοκομείου, καθώς ο σταρ είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τέσσερις συνεντεύξεις.
Βέβαια, δεν πρόκειται να φύγει από την Αθήνα αν δεν δει πρώτα τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, με τα οποία έχει «δεθεί» από τις προηγούμενες επισκέψεις του στη χώρα μας.
Οπως λένε όσοι γνωρίζουν το τελετουργικό της αποψινής βραδιάς, μετά το τέλος της avant premier που θα θυμίζει χολιγουντιανό event καθώς θα στρωθεί κόκκινο χαλί, αλλά και αρκετοί επώνυμοι θα δώσουν το «παρών», θα ακολουθήσει δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.
Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, όσοι παρευρεθούν στο αποψινό πάρτι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Ιρλανδό -βραβευμένο με Οσκαρ- ηθοποιό, ο οποίος πριν από λίγες μέρες πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στη συλλογή του, τη «Χρυσή Σφαίρα», που είναι προάγγελος των επερχόμενων Οσκαρ.
 «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» θα αναχωρήσει αύριο από τη χώρα μας προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη πρεμιέρα της ταινίας του.
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια