Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παράδεισος εφορίας και σεξ η Βουλγαρία

Ως φορολογικός παράδεισος λανσάρεται η Βουλγαρία, με την υπόσχεση ότι μπορεί να συνδυάσει τη φορολογική ανακούφιση με «φτηνό αλκοόλ και έμπειρες πόρνες», έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πλούσιους και γενναιόδωρους, διάσημους και μη.
Το αδιανόητο αυτό «προφίλ» δημιούργησε.....

βουλγαρικός κρατικός φορέας μέσω ανοιχτής επιστολής που στάλθηκε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και τον Μπερνάρ Αρνό και φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου, σοκάροντας με την ειλικρίνειά της. Το Κέντρο Δημογραφικής Πολιτικής της Βουλγαρίας με την ανοικτή επιστολή του στον διάσημο σταρ και στον πιο πλούσιο άνθρωπο της Γαλλίας, τους καλεί να γίνουν πολίτες Βουλγαρίας απολαμβάνοντας παροχές και «παροχές».

«Η Βουλγαρία είναι μια εξαιρετικά όμορφη χώρα που την κατοικούν έξυπνοι, δουλευταράδες και καλότροποι άνθρωποι. Το περιβάλλον και ο αέρας είναι καθαρά επειδή δεν έχουμε καθόλου βιομηχανία. Τα θετικά της Βουλγαρίας ως προορισμού για μετανάστες που ανήκουν στην ελίτ συμπεριλαμβάνουν τη μουσική τσάλγκα, αυτοκινητοδρόμους, υπόγειο, Τσιγγάνους και ρομαντικούς, θέρετρα γεμάτα τσιμέντο με υψηλής ποιότητας ποτά, όπως το Tsar Kiro. Εχουμε επίσης έμπειρες πόρνες και την προαιρετική πληρωμή φόρων, με τη δυνατότητα να αντλήσετε όσα θέλετε από το φορολογικό σύστημα. Ο πληθυσμός μας συρρικνώνεται, οπότε χρειαζόμαστε ενίσχυση», αναφέρει στην επιστολή ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Ισκρέν Βεσελίνοφ.

Ο στόχος ωστόσο της βουλγαρικής υπηρεσίας δεν ήταν αυτός που φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση. Οπως προκύπτει από τη συνέχεια της επιστολής του Βεσελίνοφ, ο πραγματικός στόχος ήταν να τονιστεί το πρόβλημα της μετανάστευσης των Βουλγάρων και ο τόνος στον οποίο έχει γραφτεί είναι σαρκαστικός. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Κέντρου Δημογραφικής Πολιτικής, δύο εκατομμύρια Βούλγαροι θα μεταναστεύσουν μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου και ο πληθυσμός θα πέσει στα μόλις πέντε εκατομμύρια μέχρι το 2050. Επειδή τα προβλήματα αυτού του τύπου είναι πια συνήθη στις χώρες του Νότου και κανένας δεν ασχολείται σε επίπεδο δημοσιότητας, ο Βεσελίνοφ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με τους VIP Γάλλους φορομετανάστες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια