Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ιδανική φυσική άσκηση για κάθε ζώδιο

Κριός:
Η σωματική δραστηριότητα δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ισχυρό και δυναμικό Κριό. Έντονη προπόνηση και αγώνες είναι η καταλληλότερη μορφή σωματικής άσκησης για τα άτομα αυτού του ζωδίου. Θα πρέπει να δοκιμάσουν πολεμικές τέχνες, πυγμαχία ή αναρρίχηση.
Ταύρος:
Για τον Ταύρο, κάθε είδους σωματική δραστηριότητα είναι ευεργετική, επειδή ενισχύει τον αργό μεταβολισμό του. Ο Ταύρος προτιμά τα…εύκολα, όπως περπάτημα, γκολφ ή κηπουρική.
Δίδυμοι:
Η καλύτερη φυσική άσκηση για τους Διδύμους είναι το τζόκινγκ, το ποδήλατο, η ιππασία, το σκι ή οι αερόβιες ασκήσεις που τον βοηθούν να κρατά τα υψηλά επίπεδα της νευρικής του ενέργειας υπό έλεγχο.
Καρκίνος:
Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος δεν είναι πολύ ενεργητικός, η έντονη σωματική δραστηριότητα τον βοηθά να χάνει βάρος και να διατηρεί παράλληλα τη διάθεσή του καλή. Προτιμά το κολύμπι, το σέρφινγκ, τις καταδύσεις και την κωπηλασία.
Λέων:
Ο Λέων είναι γεμάτος ενέργεια κι έχει την τάση να υπερβάλλει με τη σωματική δραστηριότητα. Προτιμά να είναι ο ηγέτης ομαδικών αθλημάτων, αλλά του αρέσει επίσης το τρέξιμο, το τένις, ο χορός ή οι καταδύσεις.
Παρθένος:
Ένα ποικίλο πρόγραμμα γυμναστικής είναι ιδανικό για έναν Παρθένο. Του αρέσουν τα γρήγορα αθλήματα όπως το τένις ή το μπάντμιντον. Οι άνθρωποι του ζωδίου αυτού προτιμούν επίσης το γκολφ, την πεζοπορία, την ιππασία ή το ποδήλατο.
Ζυγός:
Η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για το Ζυγό, που έχει συνήθως αργό μεταβολισμό. Δεν του αρέσουν οι έντονες σωματικές ασκήσεις και προτιμά περισσότερο τον καναπέ του. Ωστόσο, μπορεί να είναι καλός στο τένις ή στο μπάντμιντον.
Σκορπιός:
Για το Σκορπιό, τα θαλάσσια σπορ, όπως το κολύμπι, οι καταδύσεις και η κωπηλασία είναι ιδανική άθληση. Απολαμβάνει επίσης την πυγμαχία και τις πολεμικές τέχνες, γιατί αυτά τα αθλήματα απαιτούν πολλή ενέργεια και είναι κατάλληλα για την επιθετική φύση του.
Τοξότης:
Ο Τοξότης είναι καλός αθλητής και του αρέσει ο ανταγωνισμός. Θέλει να παίρνει ρίσκα και «παίζει» ριψοκίνδυνα. Αγαπά τα extreme sports, όπως το sky diving, την αναρρίχηση ή τους αγώνες δρόμου.
Αιγόκερως:
Οι άνθρωποι του ζωδίου αυτού είναι συνήθως εξαιρετικοί αθλητές. Αγαπούν την πεζοπορία, την ορειβασία, το τένις και το γκολφ.
Υδροχόος:
Ο Υδροχόος λειτουργεί καλύτερα μέσα σε μια ομάδα. Είναι παίκτης και χρειάζεται την επαφή με τα άλλα μέλη της ομάδας μέσω των προπονήσεων. Του ταιριάζουν τα ομαδικά αθλήματα, όπως βόλεϊ, χόκεϊ, μπάσκετ ή η αεροβική γυμναστική.
Ιχθύες:
Οι Ιχθύες, που κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, έχουν κλίση στα θαλάσσια σπορ. Τους αρέσει η κολύμβηση, οι καταδύσεις και η συγχρονισμένη κολύμβηση.
asteriskos.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια