Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φιλοτελικό Λεύκωμα Πολυτελείας: Βένθος και Πέλαγος

Δείτε το σποτ ΕΔΩ
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν ένα μοναδικό λεύκωμα με τίτλο Βένθος και Πέλαγος, βασισμένο στην Κοινή Σειρά Γραμματοσήμων του 2012 «Ο πλούτος των Ελληνικών Θαλασσών» που παρουσιάζει με τρόπο ξεχωριστό, τη ζωή στις ελληνικές θάλασσες.
Ένα "ντοκιμαντέρ σε βιβλίο", μια ξενάγηση στα.....
περιβάλλοντα και τους υποβρύχιους κατοίκους των ελληνικών θαλασσών!
Ευφάνταστα χρώματα, μοναδικοί χαρακτήρες και αναπάντεχες συμπεριφορές αναδύονται ολοζώντανα στις σελίδες αυτού του λευκώματος και αναδεικνύονται, τόσο με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Γιάννη Ίσσαρη, όσο και με τα γλαφυρά και πλούσια σε περιγραφές κείμενα της Μαρίας Σαλωμίδη.
«Καταδυθείτε» στις 264 σελίδες του και κάντε ένα συναρπαστικό ταξίδι συνειδητοποίησης της ομορφιάς, της αξίας αλλά και συνάμα της εύθραυστης φύσης των κατοίκων του άγνωστου αλλά τόσο κοντινού μας υδάτινου κόσμου. Γνωρίστε τους συγκατοίκους μας σε αυτή τη «μοναδική γωνιά» του πλανήτη, τον πραγματικό πλούτο των ελληνικών θαλασσών σε αξιοθαύμαστα, μοναδικά υποβρύχια μονοπάτια, γεμάτα συναρπαστικές συναντήσεις με μορφές ζωής, την ύπαρξη των οποίων τις περισσότερες φορές αγνοούμε πλήρως.
Από τα ρηχά στα βαθιά, από το Θρακικό στο Λυβικό, από το πλαγκτόν στη φάλαινα, μια εικονική κατάδυση με ξεναγό τον φακό του Γιάννη Ίσσαρη που θα σας συναρπάσει.

Το λεύκωμα περιλαμβάνει τα 10 γραμματόσημα της κοινής σειράς του έτους 2012 με τίτλο "ο Πλούτος των Ελληνικών Θαλασσών"
Διαστάσεις: 27X27 cm
Σελίδες: 264
Κείμενα: Ελληνικά - Αγγλικά
eshop.philotelismos.gr
ISBN 978-960-88170-3-6
Κωδικός Προϊόντος 133437
Τιμή 32,86 €
Τιμή με έκπτωση: 27,93 €
( 29,75 €με Φ.Π.Α.)
Κερδίζετε: 4,93 € (15%)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια