Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης Τσαγκαράκης

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος γνωστού κοσμηματοπώλη και ενός αρχιφύλακα.
Ο γνωστός κοσμηματοπώλης προσέλαβε αστυνομικό να παρακολουθεί την σύζυγο του καθώς υποπτευόταν πως είχε εξωσυζυγική σχέση.
Η υπόθεση, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αποκαλύφθηκε όταν.....

ο αστυνομικός συνελήφθη από την προσωπική φρουρά του Πάνου Καμμένου, αφού θεώρησαν ύποπτη τη μηχανή που δεν είχε πινακίδες. Διαβάστε τι γράφει το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της σύλληψης:
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος Αρχιφύλακα και ιδιώτη για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.)
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 45χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και 50χρονου ημεδαπού επιχειρηματία, για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής - ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, χθες (14.01.2013) το πρωί, αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 45χρονος Αρχιφύλακας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι ο Αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, μία (1) βιντεοκάμερα, δύο (2) μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά (7) ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Ο Αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο Αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αφέθηκε ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης.
Ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης  που έχει γίνει γνωστός μέσω των τηλεπωλήσεων, κατηγορείται ότι έβαλε αστυνομικό να παρακολουθεί τη σύζυγό του γιατί υποπτεύθηκε πως έχει εξωσυζυγική σχέση. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η φρουρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ακινητοποίησε και συνέλαβε τον 45χρονο αρχιφύλακα που είχε προσλάβει ο γνωστός κοσμηματοπώλης για να παρακολουθεί τη σύζυγό του. Eκτός από τον αστυνομικό συνελήφθη και ο 50 χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια