Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σταρ φωνάζουν 'Κάτω τα Όπλα'

Συσπειρωμένο το Χόλιγουντ συμμετείχε σε ένα διαφημιστικό σποτ που απαιτεί από την κυβέρνηση ένα σχέδιο για Gun Control εδώ και τώρα, μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Newtown.
Μια εβδομάδα μετά τα θύματα του νέου σχολικού μακελειού στο Connecticut, οι celebrities και μερικοί από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ ενώνουν τις....

φωνές τους και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Με ένα σποτ στο οποίο απαιτούν το Gun Control από τον Πρόεδρο Ομπάμα και το Κογκρέσο, οι σταρ ρωτούν ρητορικά 'πόσα ακόμα σχολεία, πόσα ακόμα κολέγια, πόσα ακόμα εμπορικά κέντρα, πόσες ακόμα αίθουσες κινηματογράφων πριν κάνουμε κάτι;'.
Φυσικά, τίποτα δεν είναι αυτονόητο σχετικά με την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία στις Η.Π.Α., καθώς η επίσημη οργάνωση οπλοχρηστών (NRA) έκανε άλλη μια επίκληση στο δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών στην άμυνα και κατηγόρησε το σύγχρονο pop culture (παιχνίδια, ταινίες, βιβλία), σχετικά με το τι ωθεί τα παιδιά να προκαλέσουν τέτοια μακελειά, σαν το πρόσφατο στο Newtown.
Μεταξύ άλλων, στο βίντεο κατά της εκτεταμένης οπλοκατοχής εμφανίζονται οι Paul Rudd, Julianne Moore, Jamie Foxx, Jessica Alba, Reese Witherspoon, Beyonce, Michelle Williams, Jennifer Aniston, John Legend, Will Ferrell, Jason Bateman, Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Sarah Silverman, Ellen DeGeneres, Chris Rock, John Hamm, Cameron Diaz, Kate Hudson και Conan O'Brien.
Λεπτομέρειες της δράσης στο official site του Demand A Plan .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια