Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα λαμπερά ζευγάρια, λαμπερά ....χωρίζουν

Οι ερωτικές σχέσεις στο θαυμαστό κόσμο της σόουμπιζ σπανίως έχουν διάρκεια και ουδείς ποτέ τόλμησε να αμφισβητήσει αυτό το ...μαθηματικό αξίωμα.
Παρ΄ολα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που το τέλος μιας σχέσης σημαίνει πολύ περισσότερα από έναν απλό χωρισμό, καθώς έχει αντίκτυπο στην κοινή γνώμη.
Αν, για κάποιο λόγο, ο κόσμος πιστεύει ότι.....

ένα ζευγάρι επωνύμων είναι απόλυτα ταιριαστό - γιατί δύο αστέρια μαζί έχουν μεγαλύτερη λάμψη από το ένα- βιώνει το χωρισμό τους ως προσωπική υπόθεση και ενίοτε "τιμωρεί" τον υπεύθυνο για της διάλυση της σχέσης.......
* ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ - ΖΙΖΕΛ ΜΠΟΥΝΤΧΕΝ
Οι δρόμοι του πιο όμορφου αγοριού του Χόλιγουντ και του πιο όμορφου - και ακριβοπληρωμένου - κοριτσιού της πασαρέλας διασταυρώθηκαν το 2001 και ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο οποίος ακολούθησε, ήταν αναμενόμενος......
Έπειτα από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, χώρισαν οριστικά το 2005 αλλά στην περίπτωσή τους δεν υπήρξαν επιπτώσεις στην καριέρα κανενός εκ των δύο.
* ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ - ΛΙΖ ΧΑΡΛΕΙ
Η Λιζ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 1994 ως "το κορίτσι του Χιου", όταν τον συνόδευσε στην πρεμιέρα της κωμωδίας"Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία" που έμελλε να ανακηρυχθεί στην εμπορικότερη όλων των εποχών στο βρετανικό box-office. To τολμηρό μαύρο βερσάτσε φόρεμα με τις χρυσές παραμάνες, το οποίο φορούσε εκείνο το βράδυ, άφησε εποχή. Χώρισαν το 2000 δίχως να επισημοποιήσουν ποτέ τη σχέση τους. Έκτοτε η Λίζ είναι γνωστή ως "το πρώην κορίτσι του Χιού"
* ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ - ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ
Το άστρο αμφότερων έλαμψε αμέσως μετά το γάμο τους, το 1987. Έμειναν μαζί δώδεκα χρόνια και απέκτησαν τρεις κόρες, πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στο διάστημα αυτό η Ντέμι εξελίχθηκε στην πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιό του Χόλιγουντ και τον ίδιο τίτλο κατέκτησε για ένα διάστημα και ο Μπρους. Δεν αποκάλυψαν ποτέ την αιτία του διαζυγίου τους, αλλά είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι θα ξαναπαντρευτούν, λίγο πριν εκείνη γνωρίσει το σημερινό σύζυγό της, Αστον Κούτσερ. Έκτοτε παραμένουν καλοί φίλοι . Η ανακοίνωση του χωρισμού τους είχε προκαλέσει θλίψη στους θαυμαστές τους, αλλά είναι δύσκολο να το αποδώσει κανείς και την κάμψη στην καριέρα τους στο διαζύγιό τους.
* ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ - ΣΙΝΤΙ ΚΡΟΦΟΡΝΤ
Εκείνος έγινε διάσημος μέσα από την ταινία "American Gigolo" και το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων γυναικών με το "Pretty Woman". Εκείνη ήταν το πιο αισθησιακό από τα τοπ μόντελ της δεκαετίας του ΄90. Ο γάμος τους το 1991 διέλυσε τις κακόβουλες φήμες για τις...ερωτικές του προτιμήσεις και ένωσε δύο λαμπερά και δημοφιλέστερα αστέρια της εποχής. Η φαινομενικά ιδανική αυτή σχέση, όμως, έληξε άδοξα το 1995, δίχως να επηρεάσει τα επαγγελματικά τους. Αν άφησε κάποια πίκρα στους θαυμαστές τους, ήταν μόνον επειδή ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι.
* ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ - ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ
Υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και ισχυρούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πάψει πλέον να είναι το "χρυσό αγόρι" της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος. Η πτώση της δημοτικότητας του, πέρα από τον ξαφνικό "έρωτά" του με την Εκκλησία της Σαιεντολογίας, αποδίδεται και στο διαζύγιό του με την Νικόλ Κίντμαν. Το ζεύγος παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 1990 και χώρισε τον Φεβρουάριο του 2001, εξαιτίας της Πενέλοπ Κρουζ, η οποία έχει παράδοση στο να συνάπτει δεσμούς με τους συμπρωταγωνιστές της. Όταν έγινε γνωστό ότι η Νικόλ Κίντμαν ήταν τριών μηνών έγκυος και απέβαλε εξαιτίας του χωρισμού της από τον Τομ, κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου και μπόλικες ευκαιρίες για να αναδείξει το ταλέντο της,
* ΣΟΝ ΠΕΝ - ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΙΤ
Πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των διαζευγμένων. Γνωρίστηκαν λίγο μετά τη διάλυση του γάμου του Πεν με τη Μαντόνα το '90 και παντρεύτηκαν το '96, τρία χρόνια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Από το 2007 η σχέση τους πέρασε πολλά "σκαμπανεβάσματα" και ανακοίνωσαν τελικά τον οριστικό χωρισμό τους το 2009. Καθώς και οι δύο έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ κυρίως για την ποιότητα της δουλειά τους και τους αγώνες τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο χωρισμός τους είναι μάλλον απίθανο να επηρεάσει τα επαγγελματικά τους στο μέλλον.
* ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ - ΜΑΝΤΟΝΑ
Η εμπορικότερη και πλέον επιτυχημένη τραγουδίστρια του διεθνούς πενταγράμμου γνώρισε το Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι το 1999 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα στη Σκοτία, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους,Ρόκο. Το ζεύγος χώρισε τελικά το Φθινόπωρο του 2008, δίχως να επηρεάσει την επαγγελματική ζωή του ενός ή του άλλου. Εκείνη εξακολουθεί να είναι το απόλυτο αστέρι στην κατηγορία της και εκείνος ένα πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης, αλλά πλέον με ...περισσότερα μηδενικά στις καταθέσεις του. Οι διαρκείς επιθέσεις των βρετανικών ΜΜΕ στην 51χρονη "βασίλισσα της ποπ", αμέσως μετά το χωρισμό τους, φυσικά δεν κατάφεραν να πλήξουν την εικόνα της, γιατί έχει πάντα τον τρόπο της να μας εκπλήσσει...Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός, ωστόσο, ότι όσο ήταν μαζί αποτελούσαν ένα από τα λαμπερότερα ζευγάρια της Γηραιάς Αλβιώνας.
* ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ - ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ
Πρωτοσυναντήθηκαν το 1988 στα γυρίσματα της ταινίας "Bull Durham" και έμειναν μαζί εικοσιένα ολόκληρα χρόνια μαζί - διάστημα ρεκόρ για χολιγουντιανό ζευγάρι. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους και στο διάστημα που έμειναν μαζί τους ένωσε η κοινή ακτιβιστική τους δράση για κοινωνικούς και πολιτικούς σκοπούς. Καθώς και οι δύο έχουν κερδίσει το σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων τουςμε τη δουλειά τους, δεν αναμένονται "κλυδωνισμοί" στην εικόνα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια