Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πρώτο ραντεβού πρέπει να έχει μικρή διάρκεια!

Όλοι μας έχουμε βγει μερικά «πρώτα ραντεβού» με κάποιο/α που μας ενδιέφερε.
Άλλες φορές κατέληξαν καλά και κάποιες άλλες φορές σε παταγώδη αποτυχία.
Δεν υπάρχει χρυσή τομή για το πρώτο ραντεβού γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός και έχει αλλιώτικο τρόπο να επικοινωνεί.
Ωστόσο αν το πρώτο ραντεβού διαρκέσει λίγο αφενός δε θα εκτεθείτε και αφετέρου μπορούν να αποφευχθούν κάποια πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα:
  1. Στο τέλος του ραντεβού και ειδικά του πρώτου περιμένετε να πληρώσει ο συνοδός σας, ωστόσο μπορεί και να μην υπάρξει η πρόθεση αυτή και ίσως δημιουργηθεί μία κάποια αμηχανία. Οπότε όσο πιο λίγη ώρα κάτσετε τόσο πιο φθηνά θα σας έρθει η όλη φάση.
  2. Είναι λογικό να υπάρχει αμηχανία και νευρικότητα και αυτό ίσως βγαίνει προς τα έξω. Αν σας μιλάει και κοκκινίζετε πείτε απλά ότι ζεσταίνεστε και με την πρώτη ευκαιρία πείτε πως δυστυχώς σας περιμένουν και αλλού. Η πρώτη επαφή πάντα είναι άβολη.
  3. Όσο πιο μικρό το ραντεβού τόσο λιγότερο ποτό θα πιείτε. Σκεφτείτε λίγο να σας γνωρίζει πρώτη φορά ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας, εσείς να τα έχετε τσούξει λίγο παραπάνω και το άλλο πρωί να μη θυμάστε τίποτα. Κρίμα θα ‘ναι! Αφήστε που δε θέλετε να σας περάσει ο άλλος για αλκοολικούς.
  4. Όταν σας πιάνει η πολυλογία από νευρικότητα και τις περισσότερες φορές λέτε και πράγματα που δεν τα εννοείτε απλά για να κάνετε καλή εντύπωση, όπως να συμφωνείτε σε ότι λέει ο συνοδός σας. Ή στο άλλο άκρο, δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε και βλέπετε πως δεν κολλάτε μαζί του/της. Κάντε την πριν σας στερέψουν οι λέξεις!
  5. Το πρώτο φιλί! Αν τον αφήσετε να σας φιλήσει ίσως σας περάσει για εύκολες! Δεν το πιστεύω. Αν θέλετε να το κάνετε κάντε το! Αν όμως θέλετε πάση θυσία να το αποφύγετε μην έρθετε και πολύ κοντά του όταν αποχαιρετιστείτε. Όσο πιο λίγο κάτσετε στο ραντεβού τόσο λιγότερο οικεία θα νιώσει ο άλλος να το τολμήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια