Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζέτα Δούκα

Γεννημένη στις 24 Νοεμβρίου του 1975.
Ξεκίνησε να εργάζεται σαν νοσηλεύτρια στο ΚΑΤ.
Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Αθηνών "Ίασμος" αλλα και του "Studio υπό το μηδέν" όπου σπούδασε Δραματοθεραπεία και Αυτοσχεδιασμό.
Πέρα από την υποκριτική έχει ....

σπουδάσει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών παίρνοντας ειδίκευση στην αποκατάσταση ασθενών με νευρολογικές παθήσεις.
Έχει δίπλωμα από το Εθνικό Ωδείο για πιάνο ενώ έχει κάνει και φωνητική με τις Ελληνίδες σοπράνο E. Καραγιάννη, Μ. Πασχάλη και την Τραγουδίστρια Ε. Καραντζόλη.
Η ηθοποιός έχει επίσης ασχοληθεί με το χορό αρκετά χρόνια. Έχει κάνει κλασσικό μπαλέτο και έχει πάρει το δίπλωμα της από το Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου. Ακόμα, έχει δίπλωμα από το Imperial Society of Teachers of Dancing of London στο Μοντέρνο Μπαλέτο.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί... Η Ζέτα Δούκα ξέρει να χορεύει και Ισπανικό Φλαμένγκο έχοντας πάρει το δίπλωμα από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου.
Μιλάει πέρα από τα Ελληνικά, άριστα Γαλλικά και Αγγλικά ενώ μέτρια Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της “ΑΝΑΣΑ”, η οποία είναι η πρώτη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για την υποστήριξη και ενημέρωση ατόμων με διαταραχή πρόσληψης τροφής (www.anasa.com.gr).
Ιδρύτρια και πρόεδρος του πρώτου Κέντρου Ημέρας για τη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους πάσχοντες από προβλήματα πρόσληψης τροφής. (Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας)
Έχει ακουστεί πως είναι ζευγαρι (2011 - 2012) με τον παραγωγό ταινιών Γιάννη Ιακωβίδη.
Όλα τα έργα
Οι Βασιλιάδες 2012
Το τομάρι του σκύλου 2012
Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού 2011
Άγγελοι στην Αμερική 2010
Νήσος 2009
Λάκης ο γλυκούλης 2008
Ένας μήνας και κάτι 2007
Πλάκα μου κάνεις 2007
Το φιλί της ζωής 2007
Σεσουάρ για δολοφόνους - 8ος χρόνος 2006
Chart show - Your countdown
H ώρα η καλή
Οι ιστορίες του αστυνομικού Μπέκα
Το παιχνίδι της συγνώμης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια