Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μουτσινάς: ο πιο αδύναμος κρίκος

Για τις φήμες που ξέσπασαν μετά από απουσία του από το πλατό του «Δέστε τους» και ήθελαν τον ίδιο να έχει τσακωθεί με την Μαίρη Ηλιάκη απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του:


«Μέσα στα χρόνια έχει συμβεί να δουλέψω με άτομα που δεν ήταν πολύ το καλύτερό μου» τονίζει ο ίδιος, αλλά ξεκαθαρίζει: «Στην εκπομπή με τη Μαρία, την Κατερίνα το Γιώργο και την Ειρήνη έχουμε καταφέρει να είμαστε φίλοι και να μην υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Πειράζουμε βέβαια την Κατερίνα αλλά ξέρει ότι δεν το κάνουμε με κακή πρόθεση».

Ο Νίκος Μουτσινάς, όμως, αναφέρθηκε και στον «πιο αδύναμο κρίκο», ο οποίος επανέρχεται με τον ίδιο παρουσιαστή: «Νομίζω την Άνοιξη θα ξεκινήσει «ο πιο αδύναμος κρίκος. Έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε ποιος θα είναι στην ομάδα και ξεκινάμε τον Φεβρουάριο».

Όσο για το αν αισθάνεται… βαριά την σκιά της Έλενας Ακρίτα; Ο Νίκος Μουτσινάς τονίζει ότι του άρεσε πολύ αλλά θα βάλει το προσωπικό του στυλ στο τηλεπαιχνίδι: «Το έβλεπα με την Έλενα Ακρίτα. Ήταν από τα αγαπημένα μου τηλεπαιχνίδια. Και η Ακρίτα ήταν αγαπημένη μου. Μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας, Εγώ φυσικά δεν μπορώ να κάνω το ίδιο αλλά θα το φέρω στο μέτρα μου»!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια