Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τάσεις μακιγιάζ για το 2013

Ποιος ξέρει τι θα φέρει το 2013;
Αν αναρωτιέστε για τις τάσεις στο μακιγιάζ, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις προβλέπουν οι καλύτεροι make up artists.
Φέτος λοιπόν να περιμένετε πιο νεανικά.....

χτενίσματα, μεγάλη ποικιλία στα μανό, καθαρό δέρμα χωρίς να πηγαίνετε στο γιατρό και πολλές επιλογές για το μανικιούρ σας.
Σμαραγδί νύχια
Το σμαραγδί θα είναι το 2013 το απόλυτο χρώμα για τα νύχια σας και όχι μόνο. Μην εκπλαγείτε αν δείτε το χρώμα αυτό σε μάσκαρα, ακόμα και eyeliner.
mano1.jpg
Bars μόνο για την ομορφιά σας
Η νέα μόδα στη Νέα Υόρκη είναι τα μπαρ, όπου πηγαίνουν οι γυναίκες για να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Μαλλιά, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, τα κάνετε όλα και πίνετε και το ποτάκι σας.
mano2.jpg
Η επιστροφή των ‘20s
Το 2013 να είστε έτοιμες για τα χτενίσματα και τα κουρέματα σε στυλ ‘20s. Το vamp στυλ θα θριαμβεύσει και θα είναι η επιτομή του στυλ.
mano3.jpg
Φθηνά καλλυντικά δια χειρός Marc Jacobs
Κορίτσια ετοιμαστείτε, ο Μarc Jacobs ετοιμάζει καλλυντικά σε προσιτές τιμές που θα πωλούνται από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών.
mano4.jpg
Η απλότητα στα αρώματα
Το 2013 φέτος τα αρώματα επιστρέφουν στην απλότητα. Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν αρώματα ζεστά και πιο προσιτά που θα έχουν έναν τόνο νοσταλγίας.
mano5.jpg
Νεανικά μαλλιά
Στην αγορά μέσα στη χρονιά θα βγουν προϊόντα αντιγήρανσης για… τα μαλλιά! Μαλακτικές κρέμες, λακ, έλαια, μάσκες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά.
Μανικιούρ από τζελ
Το μανικιούρ από τζελ εξελίσσεται σε πάθος για τις γυναίκες. Διατηρείται ακόμα και για δύο εβδομάδες, έχει πολλές επιλογές και σύντομα θα κυκλοφορήσει και ειδικό kit για να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι.
Νέες βαφές μαλλιών
Αν δεν έχετε χρήματα για κομμωτήριο κάθε μήνα ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τις νέες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία που αναδομούν το μαλλί και θα κυκλοφορούν σε 24 αποχρώσεις.
Μανικιούρ με το ταχυδρομείο
Τώρα το μανικιούρ θα σας έρχεται ταχυδρομικώς. Χάρη στην εταιρεία NailArtSociety.com θα έχετε στο σπίτι σας με τον ταχυδρόμο ότι θα χρειαστείτε για ένα υπέροχο μανικιούρ.
mano6.jpg
Μαλλιά που λάμπουν
Το 2013 τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι το άλφα και το ωμέγα στην προσωπική σας φροντίδα. Προτιμήστε λοιπόν προϊόντα που θα δίνουν λάμψη και θα τα δείχνουν υγιή.
mano7.jpg
Τα αξεσουάρ στα μαλλιά
Τα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά θα είναι η απόλυτη μόδα το 2013. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και μη φοβηθείτε να τα βάλετε στα μαλλιά σας.
 Ευαγγελία Ντούρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια