Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα επαγγελματικά και ...το πορτοφόλι μας το 2013!

Από το τέλος του 2008, τότε που ο Πλούτωνας πέρασε στον Αιγόκερω, η ανθρωπότητα βιώνει μια τεράστια οικονομική κρίση η οποία κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο αισθητή με την ανεργία συνεχώς να μεγαλώνει, τους μισθούς και τις συντάξεις να συρρικνώνονται και πολλές επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο.
Οι πολιτικοί και κυβερνώντες προσπαθούν να μας....

πείσουν πως έρχεται η ανάπτυξη και μπροστά μας ανοίγονται νέες ευκαιρίες και καλύτερες μέρες.
Μπορεί οι περισσότεροι να μην μπορούν να δουν εύκολα αυτή την ανάκαμψη όμως η αστρολογία έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την τάση για θετική εξέλιξη της οικονομίας.
Βέβαια θα υπάρξουν κάποιες αρνητικές όψεις που θα μας κρατήσουν πίσω, όπως οι όψεις Ουρανού –
Πλούτωνα (20/5 και 2/11),
Δία – Πλούτωνα (7/8) και
Δία - Ουρανού (21/8).
Όμως μετά τις 26/6 ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο έχει έξαρση, και από εκεί θα σχηματίσει μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα (17-19/7),
ενώ παράλληλα το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα (8/3 και 19/9), το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα (10/6) και το τρίγωνο Δία – Κρόνου (18/12), υπόσχονται να αποκαταστήσουν τις αδικίες και να φέρουν καλύτερες μέρες.
Οι αστρολογικές προβλέψεις 2013 για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά των ζωδίων

★ Κριός
Ένα δυναμικό ξεκίνημα κάνει το 2013 για σας, με τρεις πλανήτες (Ερμή, Πλούτωνα και Ήλιο) από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου να σας παροτρύνουν να αγωνιστείτε με όλες τις δυνάμεις σας προκειμένου να εξασφαλίσετε την επαγγελματική πρόοδο που θέλετε. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, είναι εξαιρετικά θετικό αφού από αυτή την θέση εγγυάται να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες σας αλλά και να σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, ώστε να δημιουργήσετε εύκολα επαφές με άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν. Ωστόσο, όσον αφορά στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί και σε κάποιες περιπτώσεις φειδωλοί στα έξοδά σας, αφού κατά την διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν τρεις εκλείψεις στον άξονα των οικονομικών σας (25/4, 10/5 και 3/11) οι οποίες θα προκαλέσουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Αν καταφέρετε να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση ή ξεκινήσετε διστακτικά μια μικρή επένδυση κατά το δίμηνο Απριλίου – Μαΐου, θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται σημαντικά προς το τέλος του Νοέμβρη.

★ Ταύρος
Ο Ουρανός που κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σας, ευθύνεται για το γεγονός ότι παρόλο που αγαπάτε και επιδιώκετε την σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωή σας, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας υπάρχει μια αβεβαιότητα που πολλές φορές σας παροτρύνει να εγκαταλείψετε ένα πεδίο και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Το γεγονός μάλιστα ότι μπορείτε και προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε είδους αλλαγές, σας κάνει να αναζητάτε πρωτοποριακούς τρόπους για να διακριθείτε. Το 2013 είναι μια χρονιά που θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία σας και να μελετήσετε κάποιες νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν. Προσέξτε γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε φέτος, θα καθορίσουν την προσωπική μελλοντική σας εξέλιξη, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαιες. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να προβείτε σε αλλαγές τον Μάιο, τον Αύγουστο και το Νοέμβριο που ο Ουρανός θα σχηματίσει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία. Αντίθετα, ο Ιούλιος είναι ένας θετικός μήνας κατά τον οποίο θα βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας.

★ Δίδυμοι
Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στον τομέα της καριέρας σας, κάποιες φορές σας δημιουργεί σύγχυση σχετικά με την επαγγελματική πορεία σας και κάποιες άλλες σας παροτρύνει να ικανοποιήσετε τις βαθιές επιθυμίες σας που όσο περνάει ο καιρός γίνονται και πιο έντονες. Στις 25 Απριλίου πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της Σελήνης στον τομέα της εργασίας σας και απαιτούνται πραγματικά πολύ σκληρές προσπάθειες, προκειμένου να υλοποιήσετε τα οράματά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Αντίθετα, αν αγωνιστείτε μπορείτε να πετύχετε πολλά! Εξάλλου, μετά τις 26 Ιουνίου με την είσοδο του Δία στον τομέα των οικονομικών σας, και καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσουν ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Δίας θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, όποιον προσπαθήσει να φρενάρει την πρόοδό σας, αφού θα νιώσετε ότι τώρα έχετε την μοναδική ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να ξεχρεώσετε οφειλές που σας προκαλούν ανασφάλεια. Στις 3 Νοεμβρίου η έκλειψη Ηλίου θα αποτελέσει την απαρχή σημαντικών επιτευγμάτων που θα σημάνει την άνθιση των οικονομικών σας.

★ Καρκίνος
Ο Ουρανός που έχει εγκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό στον τομέα της καριέρας σας, μπορεί να σας έχει δημιουργήσει αρκετές ανατροπές, ωστόσο αυτό συμβαίνει γιατί θα πρέπει κι εσείς να εγκαταλείψετε κατά κάποιο τρόπο την «πεπατημένη οδό» και να προσαρμοστείτε με το πνεύμα της εποχής που εξελίσσεται και απαιτεί να ενστερνιστείτε νέες μεθόδους και τεχνικές προκειμένου να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ακόμα και το γεγονός ότι μέχρι τώρα πιστεύατε ότι βρίσκεστε κατά κάποιο τρόπο στο «περιθώριο», θα αποτελέσει ένα θετικό παράγοντα, αφού εσείς μπορέσατε να παρακολουθήσετε «παρασκηνιακά» κάποιες εξελίξεις και να προετοιμαστείτε πρώτοι από όλους για ένα δυναμικό come back με την είσοδο του Δία – που κυβερνά τον τομέα της εργασίας σας – στο ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου, που θα σας προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του. Μάλιστα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα η πελατεία σας και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σας. Αν πάλι είστε υπάλληλοι μια σημαντική προαγωγή που θα συνοδεύεται με ανάλογη αύξηση των αποδοχών σας, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

★ Λέων
Το 2013 κάνει δυναμικά την είσοδό του με τρεις πλανήτες - τον Ερμή τον Πλούτωνα και τον Ήλιο - να βρίσκονται στον τομέα της εργασίας σας και να σας παροτρύνουν να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να δημιουργήσετε καλύτερες προοπτικές που θα ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Έχετε σχεδόν ένα ολόκληρο τετράμηνο για να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες, αφού η έκλειψη του Ήλιου που θα σχηματιστεί στις 10 Μαΐου στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σε στενή σύνοδο με τον Ερμή σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου επαγγελματικού κύκλου ο οποίος θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής μακροπρόθεσμα, αφού θα αυξήσει κατά πολύ τα έσοδά σας. Ωστόσο, πέρα από την προσωπική σας προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας και από άλλες πηγές αφού το μεγάλο τρίγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα που θα διαμορφωθεί το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου μπορεί να φέρει σημαντικά οφέλη είτε μέσα από κάποιες επενδύσεις είτε από την εκμετάλλευση ή την αγοραπωλησία κάποιων περιουσιακών σας στοιχείων.

★ Παρθένος
Ο ευεργέτης πλανήτης Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου μέχρι και τις 25 Ιουνίου, γεγονός που συνιστά μέχρι εκείνη την ημέρα να έχετε εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα προκύψει και που εγγυάται την ανοδική πορεία σας. Ήδη μάλιστα η νέα χρονιά κάνει την είσοδό της με τον πλανήτη της δράσης Άρη να βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από όπου σας παροτρύνει να αγωνιστείτε περισσότερο για τα δικαιώματά σας μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου. Δεδομένου ότι το διάστημα αυτό οι αντοχές σας θα είναι αρκετά αυξημένες, οι προσπάθειες που θα κάνετε θα αποδώσουν τα μέγιστα. Το δεύτερο εξάμηνο και συγκεκριμένα μετά τις 26 Ιουνίου, με την είσοδο του Δία στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, καταβάλλοντας ελάχιστο κόπο και έχοντας κερδίσει οριστικά την εκτίμηση των ανωτέρων σας.

★ Ζυγός
Επιτέλους, μπορείτε να χαμογελάσετε, αφού το 2013 υπόσχεται τα καλύτερα για τα επαγγελματικά σας! Μάλιστα η επιτυχία είναι κάτι που το δικαιούστε απόλυτα και σας αξίζει, αφού έχετε δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και περισσότερο από κάθε άλλον για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο. Η παρουσία μάλιστα του Ποσειδώνα στον τομέα της εργασίας σας, είχε ως αποτέλεσμα να μην δυσανασχετείτε να μην διαμαρτύρεστε και να μην παραπονιέστε για τίποτα, αφού η χαρά της δημιουργίας ήταν πάνω από όλα! Επομένως, δεν μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς για ανορθόδοξες μεθόδους αναρρίχησης! Τα καλύτερα όμως έρχονται μετά τις 26 Ιουνίου, με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο και στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει από εκεί με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο επαγγελματικής ανάπτυξης και οικονομικής ευημερίας που θα διαρκέσει για τα επόμενα δώδεκα χρόνια!

★ Σκορπιός
Το 2013 μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά σας, από πολλές απόψεις, αφού η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, σκοπό έχει να σας ωριμάσει και να δημιουργήσει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ήλιος κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σας, είναι καθοριστικό για τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, που δεν αποκλείεται να τις έχετε αποφασίσει κι εσείς οι ίδιοι. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διέλευση διαφέρει ριζικά από κάθε άλλη διέλευση του Κρόνου στα άλλα ζώδια, κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σπάνια τυχαίνει ο Κρόνος να σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, που εγγυώνται την επιτυχή έκβαση των γεγονότων. Ειδικά το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα -με τον οποίο βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή- τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο, θα αποδειχθεί «σωτήριο», καθώς θα συμβάλλει στο να αποφύγετε λάθη και να εκτιμήσετε σωστά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριστείτε κάθε κατάσταση. Μετά τις 26 Ιουνίου η νέα θέση του Δία είναι πιθανό να σας ανοίξει προοπτικές και στο εξωτερικό από τις οποίες μάλιστα θα αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.

★ Τοξότης
Το 2013 φαίνεται ότι βάζετε τα επαγγελματικά σας σε δεύτερη μοίρα, αφού οι περισσότεροι πλανήτες στρέφουν το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, η ανάγκη σας να έχετε χρήματα για να ξοδεύετε σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, ίσως σας αναγκάσει να αναζητήσετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Εξάλλου, η θετική όψη που σχηματίζει με το ζώδιό σας ο Ουρανός, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε κάτι δικό σας ή να αναζητήσετε μια δεύτερη εργασία που όμως θα σας επιτρέπει να διατηρείτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 Μαΐου θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες πηγές εσόδων ίσως και από ασχολίες που συνδέονται με το διαδίκτυο. Μετά τις 26 Ιουνίου, με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, οι οικονομικές υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να προσέξετε πολύ την διαχείρισή σας, αφού ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα αλλά και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και οι συγκεκριμένες όψεις μπορούν να σας φέρουν μεγάλη οφέλη ή μεγάλες απώλειες.

★ Αιγόκερως
Τον περασμένο Οκτώβριο ο κυβερνήτης σας Κρόνος αποχώρησε οριστικά από τον τομέα της καριέρας σας, και σήμανε το τέλος μιας τρίχρονης περιόδου ανασφάλειας αλλά και αυξημένων προσπαθειών που οδήγησαν τους περισσότερους από σας στην επιτυχία. Έτσι, το 2013 τα εμπόδια είναι μηδαμινά, και ο δρόμος για την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σας είναι ανοιχτός. Οι στόχοι και τα όνειρά σας μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο και μέχρι τις 25 Ιουνίου, που ο Δίας από τον τομέα της εργασίας σας, βοηθάει να εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας με ευχέρεια. Όσον αφορά μάλιστα στα οικονομικά σας ήδη με την είσοδο του 2013 θα δείτε την εύνοια να εκδηλώνεται ίσως και μέσα από ένα τυχερό παιγνίδι. Ωστόσο, επειδή το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχύ, καλό θα είναι να αποφύγετε περιττές σπατάλες κυρίως τον Μάιο και τον Νοέμβριο, που φαίνεται ότι θα προκύψουν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σας.

★ Υδροχόος
Η είσοδος του Κρόνου στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τον Οκτώβριο του 2012, εγκαινίασε μια σημαντική περίοδο για τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, που θα διαρκέσει τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Το 2013, η επίτευξη των στόχων σας μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη, σίγουρα όμως είναι κάτι παραπάνω από εξασφαλισμένη, αν εντείνετε τις προσπάθειές σας. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης πριν την ανακάλυψη του Ουρανού, σημαίνει ότι ξέρετε και μπορείτε να ακολουθήσετε τις προσταγές του. Επιπλέον, οι όψεις που θα σχηματίσει φέτος, δεν απαιτούν ιδιαίτερες ικανότητες αφού περισσότερο σας προσφέρουν βοήθεια παρά δυσχεραίνουν το έργο σας. Στις αρχές Μαρτίου το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα αφυπνίσει την έμπνευση και την διαίσθησή σας και θα σας ωθήσει να κάνετε εκείνα τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Επιπλέον, μετά τις 26 Ιουνίου με την είσοδο του Δία στον τομέα της εργασίας σας η ανηφορική πορεία σας είναι προδιαγεγραμμένη.

★Ιχθείς
Το 2013 κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 25 Ιουνίου, από όπου θα σας «δείξει» τον τρόπο ώστε να κερδίσετε ένα έξτρα εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο σας ίσως και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας. Η έκλειψη της Σελήνης που σχηματίζεται στις 25 Μαΐου στον τομέα της καριέρας σας, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να γίνει αιτία να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να καταπιαστείτε με τόσα πολλά πράγματα που να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε τίποτα. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, ο πλανήτης των ανατροπών ο Ουρανός που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, γι’ αυτό συνιστάται μεγάλη προσοχή αυτά τα διαστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια