Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΥΕΛΠΙΣ : Ο Άνθρωπος της Χρονιάς 2012

Όσοι γνωρίζουν την ένταση, την κούραση και την υπερπροσπάθεια των Ευελπίδων στα πλαίσια των σπουδών τους δεν μπορούν παρά να χαρακτηρίσουν τον/την Εύελπι «Άνθρωπο της Χρονιάς».
Το EKEO επέλεξε τον/την Έυελπι ως «Άνθρωπο του έτους 2012» διότι αυτός/αυτή με την ιδιότητα του/της εκπροσωπεί όλους τους....

σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών της Ελλάδας και παράλληλα τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τους αποστράτους.
Οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών δέχθηκαν επιθέσεις από πηγές που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τους δυσφημίσουν και άντεξαν με αξιοπρέπεια. Δέχθηκαν το άγχος της περικοπής των μισθών που τους περιμένει και δεν αποχώρησαν από τις σχολές τους. Δέχονται τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν λόγω των περικοπών και των επαχθών μέτρων του μνημονίου χωρίς να παραπονούνται παραμένοντας πιστοί στον όρκο και το καθήκον τους.
Όλα τα στελέχη του EKEO που ζούμε καθημερινά με τους Ευέλπιδες (ως διδάσκοντες) είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον αγώνα που κάνουν αυτά τα παιδιά να γίνουν άξιοι αξιωματικοί και να υπηρετήσουν την πατρίδα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους οι Ευέλπιδες είναι για το EKEO και τους χιλιάδες «Ευέλπιδες Έλληνες» οι δικοί μας «Άνθρωποι της Χρονιάς» για το έτος 2012.
Μαζί με αυτούς εντάσσουμε στους ανθρώπους της χρονιάς 2012 όλους τους σπουδαστές των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών στους οποίους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί την αγάπη των ΗΠΑ για το Στρατό τους και ενταχθείτε στους Ευέλπιδες Έλληνες για να διαδώσουμε σε όλη τη Νεολαία της Ελλάδας την αγάπη για τον Ελληνικό Στρατό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια