Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 10 πιο ισχυρές γυναίκες του Χόλιγουντ

Τα έλεγε η Beyonce στο τραγούδι της “Run the World” και το εννοούσε.
Τα κορίτσια είναι αυτά που είναι τα μεγάλα αφεντικά αυτού του πλανήτη.
Ποια είναι όμως η χρυσή δεκάδα που έβγαλε το Celebuzz, σύμφωνα με τους followers στα social media, την καθαρή τους αξία και τη διαχρονικότητά τους :

Beyonce
Το Forbes έβαλε την Queen Bey στην 32η θέση των πιο ισχυρών γυναικών στον κόσμο και της έδωσε τον τίτλο της “γυναίκας-πρότυπο για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας”. Η κυρία του Jay Z όιχ απλά άφησε πίσω της CEOs μεγάλων εταιρειών όπως της Time Warner και του HSN, αλλά ξεπέρασε και δυνατά ονόματα της μόδας, όπως Miuccia Prada και Diane Von Furstenberg. Επίσης, το Forbes την κατέταξε 16η στην Celebrity 100 λίστα.
Sofia Vergara
Μπορεί όλοι να γελάνε με την κολομβιανή προφορά της στη Modern Family, αλλά τα γέλια είναι μέχρι εκεί. Το 2012 η ηθοποιός μπήκε στην 75η θέση στη λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Πέρα από αυτό, είναι το πρόσωπο της Pepsi και του Cover Girl ενώ είναι και “σχεδιάστρια μόδας” από τη στιγμή που συνεργάστηκε με την αλυσίδα K-Mart για να βγάλουν μία σειρά ρούχων για μαμάδες.
Kim Kardashian
Σου αρέσει δεν σου αρέσει η Kim είναι πρώτο όνομα. Χάρη στο reality show “Keeping Up With the Kardashians” και τη σειρά ρούχων “The Kardashian Kollection” που έχει βγάλει μαζί με τις αδερφές της, Kloe και Kourtney, το όνομα της Kim είναι αυτό που αναζητήθηκε περισσότερο μέσα στο 2012 στα ψαχτήρια του Yahoo και του Bing.
Oprah Winfrey
Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Είναι η πιο πλούσια Αφροαμερικανή γυναίκα του κόσμου με περιουσία 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Έχει το δικό της κανάλι και τις δικές της εκδόσεις. Είναι το δεύτερο πιο ισχυρό άτομο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο σύμφωνα με Forbes και το 2012 είχε την πιο υψηλή αμοιβή (165 εκατομμύρια). Κάνει και για τον λευκό οίκο: Στις εκλογές του 2008 κατάφερε να μαζέψει ένα εκατομμύριο ψήφους για τον Obama.
Kate Middleton
Μπορεί να μην είναι από τον πλανήτη του Χόλιγουντ, αλλά είναι φτιαγμένη από την στόφα των μεγάλων σταρ. Η Δούκισσα του Cambridge έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να την θαυμάσουν με το Alexander McQueen νυφικό της δίπλα στον Πρίγκηπα William και τη Vogue να τη βάλει στη λίστα με τις καλοντυμένες. Το ότι δημιούργησε ιντερνετικό πανικό με την ανακοίνωση για το πρώτο της παιδί το είπαμε; Το όνομά της και το hashtag #RoyalBaby ήταν και τα δύο trending topics παγκοσμίως για ώρες.
Lady Gaga
Δεν τη λένε τυχαία Mother Monster. Το Forbes την έβαλε στην 26η θέση με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες, ενώ στα “τρόπαιά” της είναι το άρωμά της “Fame” και το ολόδικό της social network site LittleMonsters.com. A ναι, έχει και 31 εκατομμύρια followers στο Twitter.
Kristen Stewart
Εκτός του ότι απασχόλησε τα media με την απιστία της και μετά με την επανασύνδεσή της με τον Pattinson, η Kristen είναι η πιο υψηλά αμειβόμενη ηθοποιός του 2012 με 34,5 εκατομμύρια.
Angelina Jolie
Μητέρα έξι παιδιών και μητέρα όλου του κόσμου είναι η Angelina, η οποία ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει αφήσει πρόσφυγα να της ξεφύγει. Πέρα από αυτό εξακολουθεί βεβαίως να είναι ηθοποιός, ενώ έκανε και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία “In the Land of Blood and Honey”.
Miley Cyrus
Μπορεί πια να μην είναι Hannah Montana, αλλά η Miley εξακολουθεί να έχει μία στρατιά θαυμαστών να ακολουθούν κάθε της βήμα. Συγκεκριμένα έχει 10 εκατομμύρια στο Twitter. Όταν δε έκοψε την κόμη της για ένα πιο punk look δημιούργησε ένα νέο trend. Μια χαρά τα πήγε για 20χρονη.
Taylor Swift
Το κορίτσι που πρώτα πονά από έρωτα και μετά γράφει τραγούδια έχει καταφέρει να βγάλει εκατομμύρια δολάρια από το 2006, όπου έκανε το breaking out της. To τέταρτο άλμπουμ “Red” έσπασε όλα τα ρεκόρ και έγινε το πιο γρήγορο σε πωλήσεις άλμπουμ της δεκαετίας, αφού πούλησε 1.208.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα. Άσε που στο Twitter είναι η έβδομη πιο περιζήτητη celebrity με 21 εκατομμύρια followers.
Φωτογραφίες: Getty Images

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια