Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

SOS Folli Follie

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Folli Follie Ισπανίας παρουσίασε, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Μαδρίτη, τη νέα συλλεκτική limited edition συλλογή SOS Folli Follie.
Με συνέπεια η Folli Follie υποστηρίζει το έργο του “SOS Foundation”, και συγκεκριμένα συμβάλει στη συντήρηση του βρεφοκομείου “Ketty”, όνομα που.....

δόθηκε προς τιμή της κας Καίτης Κουτσολιούτσου, στη Σενεγάλη.
Στην επίσημη παρουσίαση της συλλογής SOS Folli Follie που πραγματοποιήθηκε στο Gran Casino de Madrid, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο, υποστηρίζοντας τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της διεθνούς εταιρείας κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ εν όψει των Χριστουγέννων.
Η συλλεκτική limited edition συλλογή SOS Folli Follie περιλαμβάνει βραχιόλια σε ροζ χρυσό ατσάλι που κομψά και διακριτικά αναδεικνύουν το λογότυπο SOS.
Στη συλλογή προστίθεται και μια νέα εκδοχή ρολογιού με μπρασελέ από την δημοφιλή συλλογή Ace της Folli Follie σε ροζ χρυσό ατσάλι με κόκκινες λεπτομέρειες στο καντράν που συμβολίζουν την αγάπη για τα παιδιά.
Η συλλογή κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα και σημεία πώλησης Folli Follie στην Ισπανία.
Μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί για την στήριξη των σκοπών του διεθνούς οργανισμού “SOS Foundation”.
ΕλένηΣενδόνα

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Πολύ όμορφη η συλλογή της folli follie. Πρόσφατα είδα κάποια νέα σχέδια και κοσμήματά της online,τα οποία είναι πολύ ιδιαίτερα. Δείτε & το νέο γούρι του 2013 και θα καταλάβετε τί εννοώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή