Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βαθιά χωρίστρα!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο δυνατό trend στα μαλλιά.
Υπάρχει ένα hair look που είναι πολύ δυνατό trend! Και το καλύτερο αυτού του trend ότι μπορείς να το κάνεις μόνη σου σπίτι, χωρίς καν καθρέφτη (ok, ίσως είμαι λίγο υπερβολική, αλλά κατάλαβες πόσο εύκολο είναι;). Πρόκειται για την βαθιά χωρίστρα στο πλάι που δείχνει....

τα μαλλιά μας από την μια μεριά σχεδόν ξυρισμένα. Και είναι ένα trend που αν είσαι λίγο παρατηρητική βλέπεις ότι κάνει καριέρα από την πασαρέλα, στα editorial των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας ανά τον κόσμο και φυσικά στο κόκκινο χαλί.
Η χωρίστρα. Και που πρέπει να την κάνω;
"Θα πρέπει να είναι μια βαθιά χωρίστρα, μπορεί και από την μέση του φρυδιού να την ξεκινήσεις ή λίγο πιο κάτω θα ήταν ακόμη πιο ωραίο, το κάνει πιο dramatic έτσι, πέφτει λίγο στο πρόσωπο, καλύπτει το ένα μάτι και γίνεσαι πιο feminine".
 Ο απλός τρόπος και πώς να υιοθετήσεις την τάση!
Ακολούθησε τα βήματα που μας λέει ο Νικόλας Βιλιώτης και υιοθέτησε το πιο hot trend τώρα μόνη σου και πολύ εύκολα!

1. Διάλεξε την υφή που θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου.
PS: Για πιο dramatic look μπορείς να τα στεγνώσεις καλά, να δώσεις λίγο όγκο και με το ψαλίδι να σχηματίσεις πολύ ανάλαφρους κυματισμούς.

2. Κάνε μια βαθιά χωρίστρα ξεκινώντας από το μέσο του φρυδιού.

3. Χτένισε τα υπόλοιπα μαλλιά πολύ καλά με μια βούρτσα και οδήγησέ τα πίσω προς τον αυχένα. Είναι σαν να έχεις χωρίσει το κεφάλι σε δύο τμήματα περίπου.

4. Πιάσε  με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά πίσω χαμηλά στον αυχένα.  όλα τα υπόλοιπα μαλλιά από την κορυφή και πίσω να πέφτουν ώστε να γεμίζεις σαν να βλέπεις ένα κανονικό μονόπλευρο σαν να τα έχεις κουρέψει.

5. Άφησε όλα τα υπόλοιπα μαλλιά από την κορυφή και πίσω να πέσουν και ψέκασε τα μαλλιά με λακ Garnier Fructis μεσαίου κρατήματος. Έτοιμη!
Ο δύσκολος τρόπος: η πλεξίδα
Πέρα από τον εύκολο τρόπο υπάρχει και αυτό που έκανες οι stars παραπάνω χρησιμοποιώντας κοτσιδάκια. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι η Heidi Klum, η Kesha και η Scarlett Johansson. Τι λέει ο Νικόλας Βιλιώτης γι' αυτόν τον τρόπο; " Μπορείς να δώσεις στο χτένισμά σου αυτά τα tribal στοιχεία που παραπέμπουν περισσότερο στα 80's. Βέβαια, το να κάνει μια γαλλική κοτσίδα μια γυναίκα δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να το κάνει και να εφάπτει πλάγια. Ένας hair stylist θα της το έκανε πιο σωστά".

Σε ποιες ταιριάζει η τάση της βαθιάς χωρίστρας;
Στην διάρκεια της συζήτησής μας με τον Νικόλα Βιλιώτη του αναφέρω διάσημα παραδείγματα διάσημων γυναικών που έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση. Και όταν φτάνω στο σημείο να τον ρωτήσω αν υπάρχουν σχήματα προσώπου απαγορευτικά, ο Νικόλας μου απαντά: "Είδες ότι έχεις αναφέρει διάφορα πρόσωπα, πράγμα που σημαίνει ότι γενικότερα πηγαίνει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα γιατί έτσι κι αλλιώς καλύπτει την μια πλευρά. Γενικά, όμως, μπορούν να το κάνουν οι γυναίκες αυτό, τα πηγαίνουν έτσι κι αλλιώς μονόπλευρα τα μαλλιά τους οπότε θεωρώ ότι περισσότερο στιλ τους δίνει. 'Αρα πάει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα ειδικά όταν είναι πολύ βαριά η φράντζα και δεν είναι κοντή".

How to
Σου αρέσει το trend; Αφού πειραματιστείς με τον εύκολο τρόπο, δες παρακάτω πώς μπορείς να το κάνεις και με πλεξίδα όπως μας έδειξε η Heidi Klum!
 tlife

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια