Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στα καταφύγια εν όψει τέλους

Με μόλις μία ημέρα να μας χωρίζει από την... καταστροφή του κόσμου, η ζήτηση για καταφύγια έχει αυξηθεί κατακόρυφα στις ΗΠΑ.
Για όσους θέλουν να βιώσουν τη συντέλεια ξαπλωμένοι σε δερμάτινο καναπέ βλέποντας ταινίες σε plasma οθόνες, ο Ρον Χάμπαρντ έχει τη λύση.
Η εταιρεία του κατασκευάζει πολυτελή υπόγεια καταφύγια εξοπλισμένα με.....

όλες τις ανέσεις, ικανά να αντέξουν σε επιθέσεις από πυρηνικά και χημικά όπλα, ακόμη και βόμβες.
Ολα τους διαθέτουν κρεβάτια, κουζίνες, πλήρως εξοπλισμένες τουαλέτες, ακόμη και τζάκια και πωλούνται κατά μέσο όρο στην τιμή των 35.000 ευρώ.
Οπως εξηγεί ο Χάμπαρντ, ο οποίος αυτές τις μέρες βάζει τις τελευταίες πινελιές σε δύο καταφύγια σε Νέα Υόρκη και Ιντιάνα, οι δουλειές του σημειώνουν τεράστια άνθιση καθώς εν όψει της 21ης Δεκεμβρίου που, σύμφωνα με τους Μάγιας, θα καταστραφεί ο κόσμος, πουλάει ένα καταφύγιο την ημέρα, από εκεί που πουλούσε ένα τον μήνα.
Οσο για τα δικά του σχέδια για την προσεχή Παρασκευή; «Θα κατευθυνθώ κι εγώ στο δικό μου καταφύγιο στις 21 Δεκεμβρίου, μόνο και μόνο επειδή έχω ένα.
Και αν κάποιος από αυτούς τους αστροφυσικούς έχει δίκιο, θα αισθανθώ πραγματικά ανόητος αν δεν το έχω κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλο μέρος της πελατείας του είναι αστροφυσικοί. «Θα περάσω τρεις μέρες στο υπόγειο καταφύγιό μου, ώστε να είμαι ασφαλής.
Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις» προσθέτει.
Τα κυλινδρικού σχήματος καταφύγιά του έχουν έκταση 46 τ.μ. με διάμετρο τρία μέτρα.
Ολα τους διαθέτουν τούνελ διαφυγής, με καταπακτές που ανοίγουν μόνο από το εσωτερικό τους.
Τα καταφύγια έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά δημοφιλή όχι μόνο για τους προληπτικούς, αλλά και για κυνηγούς ή όσους αναζητούν ένα φθηνό μέρος για κοντινές αποδράσεις.
 «Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την οικονομική κατάρρευση, άλλοι θέέλουν απλώς να έχουν ένα καταφύγιο σε περίπτωση που συμβεί πράγματι κάτι καταστροφικό. Ο κόσμος τα λατρεύει» λέει ο Χάμπαρντ, ο οποίος ξεκίνησε να τα κατασκευάζει πρωτίστως επειδή ήθελε ο ίδιος ένα.
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια