Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2013 Ζώδια

ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 6 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Οι δυο Τιτάνες του Σύμπαντος συγκρούονται μεταξύ τους, συγκρούονται όμως και μαζί σου! Μην τους αφήσεις να διαλύσουν εσένα και....

την ζωή σου ( Ο Ουρανός στο ζώδιο σου και ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σου) και χρησιμοποίησε την τόλμη και την αποφασιστικότητα σου για να τους αποτινάξεις από πάνω σου. Διαλαλείς (έχεις βάλει και ντελάλη;) τις προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες σου, αλλά αυτές είναι τώρα που σε καλούν να μάθεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Δεν ανέχεσαι να σου λένε οι άλλοι να κάνεις αυτά που θέλουνε και νιώθεις προσβεβλημένος. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο στρατηγός που διατάζει και οι άλλοι εκτελούν τις διαταγές; Γιατί όμως; Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς αν είσαι λάθος; Είσαι ατομιστής και επαναστάτης……χωρίς αιτία, γι’ αυτό ρίξε νερό στο κρασί σου. Απομακρύνεις τον σύντροφο σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα από κοντά σου γιατί θέλεις να κάνεις τα δικά σου, αλλά αργότερα θα νιώσεις μοναξιά. Κάνε συμβιβασμούς, αλλά μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις και τους πάντες (σε παρακαλώ). Κράτα κρυφές αντζέντες. Θα σου χρειαστούν.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Η μεγάλη είδηση (καλά, ένα από τα καυτά νέα) έρχεται με τον Δία στον τρίτο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013. Θα μπορούσες να γράψεις ένα βιβλίο, να ξεκινήσεις μια ιστοσελίδα, ή να διδάξεις. Αφού είσαι προικισμένος ρήτορας (και το ξέρεις), ανέλαβε τον ρόλο του εκπαιδευτή, του λέκτορα ή του δημόσιου ομιλητή. Είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης; Επικέντρωσε τις προσπάθειες σου στα social media και το μάρκετινγκ. Λέγοντας μια συναρπαστική ιστορία, βοηθά τους πελάτες σου να εντυπωσιαστούν. Ευτυχισμένος;
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ώρα να μείνεις και λίγο στην φωλιά σου. Ο Δίας στο τέταρτο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013, σε καλεί να κάνεις μια παύση από την κίνηση για να συνδεθείς περισσότερο με την οικογένεια σου, να σταματήσεις να λες «εγώ» αλλά «εμείς». Αποθήκευσε καλύτερα την ενέργεια σου (και μην την σπαταλάς γιατί θα σου χρειαστεί αργότερα). Σκέφτεσαι να μείνεις μαζί με την αγάπη σου, ή ίσως να αγοράσεις σπίτι; Ο Δίας σε δωροδοκεί. Ανάλωσε τον χρόνο σου στο σπίτι, διάβασε ένα βιβλίο, απόλαυσε την χαλάρωση. Θα με ευγνωμονείς γι’ αυτό.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: ( Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Τα επιτεύγματα είναι υπέροχα, αλλά για σένα, είναι χωρίς νόημα αν δεν έχεις καλούς ανθρώπους στη ζωή σου για να μοιραστείς το ταξίδι. Η Σεληνιακή έκλειψη, τον Μάιο, στον ένατο οίκο σου, σου φέρνει νέα, ευκαιρίες, ή ανθρώπους από μακριά. Μήπως σκέπτεσαι να κάνεις εκείνο το ονειρικό ταξίδι που πάντα ήθελες; Τόλμησε και μάζεψε τις βαλίτσες σου για περιπέτεια. Πεζοπορία στο Νεπάλ, βόλτα στο London Eye, ή μια επαγγελματική συνάντηση στο Τόκιο; Γεια σου…. ποτέ δεν ξέρεις. Και όλα έχουν νόημα!
(Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Τα βάζεις με το Σύμπαν και τ’ άστρα του! Τα πιο σημαντικά γεγονότα του 2013 θα μπορούσαν να σου συμβούν τον Οκτώβριο με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου. Ένα νέο κεφάλαιο ζωής σε ωθεί ξαφνικά στο προσκήνιο. Φανερώνονται οι σπόροι που φύτεψες κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Η ζωή σου αλλάζει δραματικά, έναρξη ή τέλος σχέσεων ή συνεργασιών, μια μεγάλη δημόσια ιδέα, μια δημοφιλής παρουσίαση, όλα μπορούν να συμβούν. Η ζωή σου είναι ρόδα και γυρίζει.
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: (αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 5 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 4 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Οικοδομείς πραγματικά νέα πιστεύω, τα οποία ενισχύονται περαιτέρω από τον μετασχηματισμό του Πλούτωνα στον οραματιστή ένατο οίκο σου. Δημιουργείς ένα ξεκάθαρο όραμα σύμφωνα με την επιθυμία της καρδιάς σου. Στη συνέχεια, κάνεις μια πρακτική εφαρμογή αυτού του οράματος, δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αν και μια μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι σου, σου λέει ότι είσαι τρελός, ηλίθιος και έχεις παραισθήσεις. Όταν η αμφιβολία χάνεται στα κύματα, φέρε τον εαυτό σου ακριβώς πίσω από το όραμα, και πες: «Πιστεύω» ή ακόμα «Πιστεύω στα θαύματα». Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνεις τόσο δυνατός και θα πεις ότι άξιζε τον κόπο να εμπιστευθείς την μετασχηματιστική δύναμη του Πλούτωνα σε όλο της το μεγαλείο!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ετοιμάσου να συνεργαστείς με πνευματικούς στοχαστές που θεραπεύουν εσένα και ολόκληρο τον πλανήτη. Μπορείς να συνδεθείς μαζί τους μέσω του διαδικτύου (Facebook, Twitter) ή ίσως ανταποκριθείς σε μια μυστική εργασία. Γνωρίζεις κάποιον με μια ιδιαίτερη ευαισθησία ή μια προοδευτική φιλοσοφία. Η τεχνολογία διαδραματίζει ισχυρό ρόλο για σένα περισσότερο από ποτέ, αφού ο Ποσειδώνας κινείται τώρα στον ενδέκατο οίκο σου. Αναδύεται μια νέα ψυχή από μέσα σου, ονειρική και ανθρωπιστική που αναζητά να κάνει το «δυο» σε «ένα». Επανασυνδέεσαι με τις αξίες, τα όνειρα και τα ιδανικά σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Είσαι αστέρι, αλλά θα πρέπει να μάθεις να παίζεις καλά με τους άλλους. Ο Κρόνος στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις τον γρίφο…. και να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από μια μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία. Γίνεσαι πιο σοβαρός, ακόμη και πιο σκληρός. Να είσαι υπομονετικός και ακολούθα την σοφή καθοδήγηση του Κρόνου. Αργά αλλά σταθερά διαπιστώνεις ότι η σχέση σου είναι στέρεα, πραγματικά έτοιμη να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Αναζητάς την ώριμη αγάπη, όχι το σεξουαλικό πάθος. Όχι, δεν μπορείς να αισθάνεσαι τις πεταλούδες στο στομάχι σου κάθε δευτερόλεπτο…..αλλά ψάχνεις κάποιον αξιόπιστο, κάποιον που να αξίζει πολλά για σένα, κάποιον που θα είναι κοντά σου για το καλύτερο ή το χειρότερο…. Και εάν είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι ο Κρόνος δίνει πάντα ανταμοιβές. Δεν σου επιτρέπεται να παραπονιέσαι ότι είσαι μόνος, αλλά αρνείσαι να κάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια. Ο Κρόνος είναι ο προσωπικός σου εκπαιδευτής. Θέλεις αποτελέσματα; Πάρε κουράγιο και παίξε το παιχνίδι του έρωτα. Πες ναι στην δέσμευση, βγες έξω και άφησε έναν φίλο σου να κάνει τον προξενητή. Ακούγεται παράξενο ή άβολο; Το μήνυμα του Κρόνου είναι: ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Ο Δίας στον δεύτερο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013, σε κάνει να κυνηγάς το χρυσό (άλλωστε αυτό δεν κάνεις πάντα….). Έχεις να πληρώσεις τους φόρους σου χρόνια; πνίγεσαι στα χρέη, ή απλά κάνεις κακή διαχείριση χρημάτων; (πώς το παθες;) Τώρα αναδιοργανώνεις τα οικονομικά σου και βάζεις πειθαρχία. Αναζητάς ένα παθητικό εισόδημα, και τρόπους για να κερδίσεις χρήματα ενώ …..κοιμάσαι. Λες να γίνεις πλούσιος;
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Δεν σταματάς να μιλάς. Ο Δίας στον τρίτο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013, της επικοινωνίας, χτίζει γερά θεμέλια στην διδασκαλία, την ομιλία, την γραφή και το εμπόριο. Έχεις ένα μήνυμα να γράψεις, μια λέξη να μοιραστείς, και ήρθε η ώρα να τα βγάλεις εκεί έξω με κατανοητό και συναρπαστικό τρόπο. Κι εσύ, δεν μπορείς να σκεφτείς τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο αφού ποτέ δεν είσαι πολυλογάς. Σκέψου για το πώς θα πλασάρεις και θα παρουσιάσεις τον εαυτό σου στον κόσμο.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Περίμενε….μην τρέχεις … υπάρχει κάτι περισσότερο! Ήσουν σε ένα καταφύγιο για να ξεκουραστείς αλλά τώρα κάνεις το μεγάλο ντεμπούτο σου! Η Σεληνιακή έκλειψη, τον Απρίλιο, στον έβδομο οίκο σου, σου χαρίζει μια ακόμη ευκαιρία για να ξεκινήσεις εκ νέου. Αυτό πυροδοτεί γεγονότα με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, οπότε ανεφοδιάσου με καύσιμα. Είναι η πραγματική εμφάνιση μιας γλυκιάς ένωσης, το τέλος του πολέμου μεταξύ των δύο φύλων (μέρος των προφητειών του 2012). Ακούγεται καλό για σένα. Πάρε το πλοίο της αγάπης και μάθε ότι το αρσενικό και το θηλυκό μπορούν να συνυπάρχουν ειρηνικά, γιατί ήδη το κάνεις μέσα σου.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Είναι όλα για σένα! Είσαι ο παίκτης, ο κτήτορας κινδύνου, ο τυχοδιώκτης, και η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, τον Μάιο, σε ωθεί να δοκιμάσεις νέα πράγματα που όμως θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από τη ζώνη της άνεσης σου. Ήρθε η ώρα να αφήσεις να φύγει οτιδήποτε κρατάς σφιχτά. Το βασικό μάθημα είναι να παραδοθείς και να εμπιστεύεσαι τη ροή της ζωής που είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Ώρα να κάνεις ένα άλλο μεγάλο βήμα. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον (σχέση, συνεργάτη) άφησε τον να φύγει. Έχεις το θάρρος να πεις τελικά αντίο σε ένα τοξικό πρόσωπο.
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να μιλάς με τον σύντροφο σου ή να του δείξεις το ενδιαφέρον της αγάπης σου με διαφορετικό τρόπο; Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, στον έβδομο οίκο σου, τον Νοέμβριο, σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις το δούναι και λαβείν μεταξύ σας. Μήπως έχεις κάνει πάρα πολλές θυσίες για την αγάπη; Να δίνεις στους άλλους αυτό που θα ήθελες να σου προσφέρουν και σένα. Να είσαι άμεσος και όχι παθητικός-επιθετικός. Ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες αλλάζουν την πορεία των πραγμάτων. Ίσως ανακαλύψεις ότι ένας φίλος έχει βαθύτερα αισθήματα για σένα!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Το θεραπευτικό άγγιγμα του Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σου, έρχεται μαγικά στην επαγγελματική ζωή σου. Πριν χασμουριόσουνα, τώρα μαγεύεις και μαγεύεσαι. Όλα είναι για την τέχνη, τη συμπόνια, την δημιουργικότητα, σε αντίθεση με τους γκρίζους θαλάμους του γραφείου σου, τα κόκκινα χαλιά, τις λάμπες φθορισμού, την ιεραρχία και την γραφειοκρατία. Από τώρα, ο Ποσειδώνας σε στέλνει σε μια πορεία για να καθορίσεις το σκοπό σου, για να δημιουργήσεις νόημα στην εργασία σου. Πώς, ακριβώς; Λοιπόν, έχεις χρόνο για να εξερευνήσεις, αλλά αν θέλεις να μάθεις πιο γρήγορα, ο πνευματικός Ποσειδώνας σε συμβουλεύει να διαλογιστείς, να αναπνεύσεις, να κάνεις γιόγκα, να φέρεις την αρμονία με την εσωτερική φωνή σου. Γνωρίζεις ήδη τον υψηλότερο σκοπό σου, αλλά είναι θαμμένος κάπου στο υποσυνείδητο σου. Η δουλειά σου είναι το μέσο για να διώξεις όλες τις κακοτοπιές. Ανακάλυψε το.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Άνοιξε τα χέρια σου και έχε εμπιστοσύνη στο μεγάλο άγνωστο. Μοιράζεσαι την ευαισθησία σου, τα όνειρα σου, την έμπνευση σου, μέσα σε έναν αιθέρα νέων γνωριμιών που σε βοηθούν να διαμορφώσεις μια νέα δημιουργία. Κάνεις φίλους όλους τους λαούς αυτής της γης, αφού ο Ουρανός αγγίζει με το μαγικό του ραβδί τον ενδέκατο οίκο σου. Θα δεις κάποιους…. εξωγήινους γύρω σου που σε ποτίζουν με νέες ενέργειες κι εσύ καλείσαι να μετασχηματίσεις όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αναζήτησε νέους ανθρώπους, επέκτεινε τα οράματα σου και βγες έξω με τους άλλους (αυτό δεν χρειάζεται να στο πω, το κάνεις και από μόνος σου). Σε χρειαζόμαστε για να μας οδηγήσεις.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Με τον τυχερό Δία στο ζώδιο σου, το πρώτο εξάμηνο, ήρθε η ώρα να κάνεις μια νέα αρχή. Άδραξε την ευκαιρία! Ο μεγαλύτερος έρωτας του 2013 θα είναι με τον εαυτό σου! Με την ανεξαρτησία σου! Ηappy-go! Είτε έχεις ταίρι, είτε όχι, σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου και τους προσωπικούς σου στόχους. Επενδύεις σε μια νέα κατεύθυνση, αγκαλιάζεις πολλές νέες ευκαιρίες και είσαι ο επικεφαλής στο δρόμο σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου πετά στα ύψη.
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ο Δίας περνάει το δεύτερο εξάμηνο στον Καρκίνο, στο δεύτερο οίκο σου, και δίνεις προτεραιότητα στο να οικοδομήσεις την ασφάλεια σου: οικονομική, συναισθηματική και υλική. Λαχταράς την ποιότητα έναντι της ποσότητας (στην πραγματικότητα κάνεις το αντίθετο), και μπορείς ακόμα και να απολαύσεις τα καλύτερα των πραγμάτων, κάνοντας έξυπνες επιλογές. Γιατί να μην φυτέψεις στον κήπο σου; Κάνε κάτι δημιουργικό με τα χέρια σου, αφού ξέρεις να τα χρησιμοποιείς.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Θα εκπλαγείς από τη νέα στάση σου απέναντι στις σχέσεις σου από την Σεληνιακή έκλειψη, του Μαΐου, στον έβδομο οίκο σου, και μπορεί να μην αναγνωρίσεις ακόμα και τον εαυτό σου! Αποφασίζεις ότι ήρθε η ώρα να κατεβείς από το φράχτη και τέλος τα πράγματα. Μια απροσδόκητη διάλυση μιας σχέσης ή συνεργασίας, γίνεται γιατί μέσα σου γνωρίζεις καλά ότι κάτι πολύ καλύτερο έρχεται, ή ότι αυτή είναι μια αναγκαία περίοδος χωρισμού για να εργαστείς για τον εαυτό σου και να επουλώσεις τις πληγές της ψυχής σου. Σαρώνεις ό, τι δεν σε εξυπηρετεί, και δεν συντονίζεται με την αυξημένη συχνότητα της ψυχής σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο καθένας μας θα πρέπει να εξελιχθεί για να είναι σε αρμονία μέσα του, γιατί …..η ζωή σου απελευθερώνεται, μεγάλη στιγμή!
( Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Ποιος άλλος είναι για τον επόμενο γύρο; Ποτέ δεν ξέρεις. Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σου, εκτοξεύει πυραύλους στον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα δεις, όμως: η σκληρή δουλειά σου δεν ήταν μάταιη! Ίσως ένας συνάδελφος ή φίλος να φύγει από την ζωή σου, μόνο και μόνο για να αντικατασταθεί από κάποιον καλύτερο. Ή, μπορεί να αποφασίσεις να ενώσεις τις δυνάμεις σου με μια ομάδα ή οργάνωση, για μια αξία ή κοινωνική αιτία. Είσαι σε απευθείας σύνδεση με νέους ανθρώπους και νέα έργα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ( αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 6 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Ζεις την ένταση με μια μορφή εξουσίας. Ξαφνικά, θέλεις να ξεφορτωθείς το μέλλον ή ακόμη και να ταρακουνήσεις τα πράγματα μόνο και μόνο για χάρη του ενθουσιασμού. Ο Ουρανός στον δέκατο οίκο σου, παρέα με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σου σε καλούν: Πάρε μια απόφαση! Ίσως η εταιρεία που εργάζεσαι, αναδιαρθρώνεται, άτομα αναχωρούν ξαφνικά ή σου ανακοινώνεται ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις μια εντελώς διαφορετική επιχειρηματική στρατηγική. Η ερωτική σου ζωή έχει γίνει λίγο στάσιμη, αλλά πρόσεξε: ο πειρασμός να σαμποτάρεις τα πράγματα μέσα από συγκρούσεις ή ασυνείδητα τεχνάσματα θα διαλύσει εσένα τον ίδιο πρώτα. Πρόσεξε κάποιον που ξέρει ακριβώς πώς να πατάει τα κουμπιά σου, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό και εξοργιστικό. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην διστάσεις να δείξεις την πόρτα ……. πριν αυτός δημιουργήσει ανταρσία.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο) Προσευχήσου και αγάπα, είναι το μήνυμα που σου στέλνει το σύμπαν, αφυπνίζοντας το υποσυνείδητο σου ότι ένας κύκλος της ζωής σου πλησιάζει στο τέλος, αλλά οδηγεί σε μια εντελώς νέα αρχή και μια μεταμόρφωση. Θα μπορούσες να πάρεις τις βαλίτσες σου για τις εξωτικές ακτές. Ο ονειρικός Ποσειδώνας στον ένατο οίκο σου, σε καλεί σε ένα μαγικό ταξίδι, στη μεταφυσική μελέτη και την περιπέτεια. Έχεις το ενδιαφέρον να δεις νέους πολιτισμούς και να ανακαλύψεις την καθολική σοφία. Ο Ποσειδώνας είναι ο θεραπευτής, και με την συμπόνια σου, θα μπορούσες να εμπνεύσεις όλο τον κόσμο (! ) να εμπλακεί σε ένα κοινωνικό σκοπό που φέρνει σε επαφή όλους τους ανθρώπους, από όλους τους πολιτισμούς και πάει πέρα από τα σύνορα.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Κρέμασε σφιχτά ένα φυλαχτό για το πρώτο εξάμηνο του 2013, όταν ο Δίας θα είναι στο δωδέκατο οίκο σου, επειδή μετά πρόκειται να πάρεις ένα καλό δώρο φέτος. Για αρχή, ζήσε σε ένα μάλλον ονειρικό χώρο. Κράτα κρυφές ατζέντες, αν μάθεις δυσάρεστα πράγματα για κάποιον που εμπιστεύεσαι. Έχεις να αντιμετωπίσεις μια σειρά από τους κακούς σου δαίμονες, τους φόβους σου, που ίσως αντικατοπτρίζονται μέσα από τις ανήθικες πράξεις ενός άλλου προσώπου. Θεράπευσε και εξερεύνησε βαθύτερα τα άδυτα της ψυχής σου. Το βασικό μάθημα του Δία στον δωδέκατο: Παραδώσου και εμπιστεύσου τη ροή της ζωής που είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη.
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Πνέει άνεμος αλλαγής, με τον Δία στο ζώδιο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Μαθαίνεις να αγκαλιάζεις τις ευκαιρίες και να είσαι γροθιά. Επιβραβεύονται οι προσπάθειες σου και μαγεύεις με την λάμψη και την δύναμη σου. Αστέρι. Οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να ακούσουν τι έχεις να πεις, και αλλάζεις εντελώς ταχύτητες στον τρόπο που ζεις (δεν είσαι πλέον και τόσο σπιτόγατος), ή πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου. Μετά το καλοκαίρι, όλο το βλέμμα σου και ο τρόπος ζωής σου αλλάζουν εντελώς. Γίνεσαι ο τζογαδόρος και ο αισιόδοξος του ζωδιακού.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Τα συναισθήματα σου βγάζουν σπίθες! Η Σεληνιακή έκλειψη, τον Απρίλιο, στο πέμπτο οίκο σου, σε φτάνει σε σημείο βρασμού. Έχεις δικαίωμα στο σύνθημα αυτής της έκλειψης να γίνεις ο χορευτής αλλά και ο δημιουργός αντιγράφων ασφαλείας. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε νιώθεις ένα βαρύ κλίμα με κάποιον, κατά τους τελευταίους έξι μήνες, ώρα να κάνεις ένα ξαφνικό άλμα. Οι εκλείψεις είναι σοβαρές…απλά ποτέ δεν ξέρεις….
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Η Ηλιακή έκλειψη τον Μάιο, στον ενδέκατο οίκο σου, φέρνει μια έκρηξη νέας ενέργειας και ομαδικής δραστηριότητας. Καιρός για μια νέα συνεργασία, ή ακόμα και μια νέα ομάδα φίλων. Βρίσκεσαι με την ελίτ της κοινωνίας και κάθε εκλεκτικό. Η παρέα με αυθεντικά άτομα και στοχαστές, είναι ακριβώς τι σε διέταξε ο γιατρός (ψυχολόγος) να κάνεις για την ηρεμία της ψυχής σου.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Καλά νέα: Παίρνεις τη…. δόση σου σε χρόνο και φίλους. Η Σεληνιακή έκλειψη τον Οκτώβρη, στον δέκατο οίκο σου, ανταμείβει την σκληρή δουλειά σου, και ως παγοθραυστικό, σπάει τον πάγο με τους ανωτέρους σου. Κάθε κίνηση σου, κάνει αίσθηση, γίνεσαι ο βασιλικός κυβερνήτης, δημιουργείς νέους ελίτ κύκλους (ή σε ορισμένες περιπτώσεις, μια εργασία), η ψυχή σου λαχταρά να είσαι με κόσμο. Χωρίς φίλους δεν είσαι τίποτα. Έτσι τράβα εμπρός και βρες τους ομοϊδεάτες σου!
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Η Ηλιακή έκλειψη τον Νοέμβριο στον πέμπτο σου οίκο, ταρακουνάει την αγάπη, λέγοντας σου: κάνε μια νέα αρχή. Δώσε ώθηση προς τα εμπρός στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις να είσαι ο διαβόητος εργένης; Όχι. Για όλα θα φροντίσει το Σύμπαν (ως ανταμοιβή σου αφού εσύ φροντίζεις για τους άλλους) και ο έρωτας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Εμπιστεύσου την καρδιά σου που θα σε καθοδηγήσει για το τέλειο σενάριο, ή, ίσως, με την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Έχεις φτάσει στα όρια σου, και είσαι έτοιμος να πάρεις μια μόνιμη απόφαση, να αγοράσεις εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την επόμενη φάση της ζωής σου. Τα καλά νέα τώρα. Αυτό το επόμενο κεφάλαιο κρύβει κάτι πολύ συναρπαστικό! Όλα επεκτείνονται, γίνονται πιο τολμηρά και πιο εμπνευσμένα, με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σου. Αποστρέφεσαι τον κίνδυνο, (εξατμίζεται στον αιθέρα), και ο κόσμος γίνεται το στάδιο σου. Εξαπλώνεις την φιλοσοφία σου μέσα από δημόσιες εμφανίσεις, βίντεο, ή άλλα μέσα ενημέρωσης. Είσαι σε απευθείας σύνδεση, ταξιδεύεις τον κόσμο αυθόρμητα, ή χρησιμοποιείς το Facebook για να γεφυρώσεις το χάσμα με μακρινούς φίλους και πελάτες. Οι λέξεις-κλειδιά του Ουρανού: κινητικότητα και ευελιξία.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Προετοιμάσου για συναισθηματική αναβάθμιση με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σου, και έναν νέο, ώριμο τρόπο χειρισμού των συναισθημάτων σου, ειδικά αν είσαι ο τύπος του δραματικού Λέοντα που λαχανιάζει ή ενθουσιάζεται με κάθε μικρό πράγμα. Τώρα δεν παρασύρεσαι, κάνεις πράγματα για σένα, με ωριμότητα που τελικά θα είναι για το καλύτερο. Γνωρίζω, ότι δεν θα μπορούσε να είναι η είδηση που περίμενες να ακούσεις, αλλά πριν αρχίσεις να συνοφρυώνεσαι, μάθε ότι η διδακτέα ύλη του Κρόνου είναι να οικοδομήσεις σε γερά θεμέλια. Αν έχεις προβλήματα με την οικογένεια σου, τους συγγενείς σου και ιδίως γυναίκες, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στη δημιουργία νέων προσωπικών ορίων. Σκάψε βαθιά στην ψυχή των αγαπημένων σου, πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάλεσε τους φίλους σου σε μια ζεστή φιλοξενία στο σπίτι σου. Μην ιδροκοπάς από τους αυξανόμενους πόνους. Αλήθεια; Είσαι με τα πόδια κάτω σ’ αυτή τη γη με την δική σου γενναία ψυχή. Ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις (αφού είσαι πάντα παιδί στην ψυχή), ανεξάρτητα την βιολογική σου ηλικία.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Ο Δίας περνάει το πρώτο εξάμηνο του 2013 στον ενδέκατο οίκο σου, της κοινωνικής δικτύωσης και των ομαδικών δραστηριοτήτων. Οι άλλοι δεν είναι πλέον άγνωστοι για σένα, τους ξέρεις όλους πραγματικά, και ανταποκρίνεσαι σε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μέσα από κοινωνικά γεγονότα, συναντήσεις, εκδηλώσεις. Η ανθρωπιστική σου φύση αναγεννά το είναι σου, και χωρίς εξαναγκασμό, ασχολείσαι με έναν φιλανθρωπικό σκοπό που ικανοποιεί την ευαίσθητη ψυχή σου και σε συνδέει με υψηλής ποιότητας ανθρώπους που επίσης ενδιαφέρονται για τον πλανήτη.
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Το δεύτερο εξάμηνο, ο Δίας στον δωδέκατο οίκο σου, σε γεμίζει με φαντασία και σε παρασύρει σε μια θρυλική ερωτική σχέση, όπου τα δυο γίνονται ένα. Ίσως να τερματίσεις μια σχέση ή να ανακαλύψεις την δική σου αλήθεια, ότι κάποιος δεν είναι πλέον η σκιά σου. Ό, τι συμβεί, το σύμπαν ξέρει τι κάνει. Παραδώσου, όσο δύσκολο αυτό μπορεί να είναι, και θαυμαστά γεγονότα θα συμβούν όταν έχεις εμπιστοσύνη στο συμπαντικό σχέδιο, αντί να προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα μόνος σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: ( Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Πώς νιώθεις στις σχέσεις σου, τη δουλειά σου, το σπίτι σου, το σώμα σου …… τη ζωή σου; Μπορεί να υπάρχει ένα τεράστιο κενό, σαν να φοράς ένα πολύ σφιχτό ζευγάρι παπούτσια ή ένα ρούχο που δεν σ’ αρέσει. Και έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη τον Απρίλιο, στον τέταρτο οίκο σου, να πυροδοτήσει, να μεταμορφώσει το σπίτι σου, την οικογένεια σου και τον εαυτό σου. Μπορεί να μετακινηθείς, να αλλάξεις τη δομή της οικογένειας σου, να μείνεις έγκυος (αν είσαι γυναίκα), να δεις τα αποτελέσματα από το άνοιγμα της καρδιάς σου κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Εσύ επιλέγεις.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα από το πουθενά. Η Ηλιακή έκλειψη στον δέκατο οίκο σου, τον Μάιο, σου προσφέρει την γνώση για το αληθινό μονοπάτι της ζωής σου. Μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, προαγωγή, ή αλλαγή. Εάν έχεις μαραζώσει μέσα στο ψυχικό αδιέξοδο, αυτή η έκλειψη θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Καλώς ή κακώς, καλωσόρισε την, ακόμη και αν νομίζεις ότι ελέγχεις τα πράγματα, θα είσαι λίγο τρελός.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Ο αέρας που φυσάει γύρω σου, παίρνει μαζί του όλα τα δραματικά και έντονα συναισθήματα (είσαι δραματικός και το ξέρεις). Αισθάνεσαι να σε κατακλύζει ένα κύμα ακραίων συναισθημάτων, εντελώς απροσδόκητα (το συναίσθημα είναι το στοιχείο σου), καθώς η Σεληνιακή έκλειψη, τον Μάιο, στον πέμπτο οίκο σου, θα ρίξει το μπαλάκι πάνω σου, ωθώντας τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί και να έχεις την τύχη να ερωτευτείς, και να τρέχεις και να μην φτάνεις….
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Η Ηλιακή έκλειψη τον Νοέμβριο, στον τέταρτο οίκο σου, σου προξενεί έγκαυμα, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι σου. Μήπως θέλεις να αλλάξεις σπίτι; Να κάνεις ανακαίνιση; Να μείνεις έγκυος; Η ευκαιρία είναι στα πόδια σου. Ίσως και να συναντήσεις μια σημαντική γυναίκα που θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή να βγεις στο ξέφωτο και να πετάξεις τα σκουπίδια της ψυχής σου.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Ένα κύμα δύναμης σε κάνει ακόμα ισχυρότερο (είσαι αγέρωχος και δυναμικός, δεν στο αμφισβητεί κανείς), χάρη στην Σεληνιακή έκλειψη του Οκτωβρίου που ακτινοβολεί τον ένατο οίκο του ταξιδιού, της περιπέτειας, της μελέτης και της επιχειρηματικότητας. Κάτι που ξεκίνησες και έχεις αρχίσει να διερευνάς, φυτρώνει τώρα. Οι σπόροι που φυτεύτηκαν αρχίζουν να ανθίζουν! Προετοιμάσου για ένα σεληνιακό download έμπνευσης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: (αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 5 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 4 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Ο ντροπαλός Παρθένος πάει πια! Είσαι σε επαφή με τις επιθυμίες σου και δεν φοβάσαι να μιλήσεις δυνατά. Ο έρωτας διέρχεται από μια μακρά, σταδιακή μεταμόρφωση, χάρη στον Πλούτωνα που κινείται στον πέμπτο οίκο σου, και βγάζει προς τα έξω την λάβα του ρομαντισμού και του ερωτικού παιχνιδιού. Μαθαίνεις να φωτίζεις λίγο την καρδιά σου, να ζεις τις στιγμές, χωρίς να δίνεις μια τεθωρακισμένη εγγύηση. Είσαι πολύ καλά εξοικειωμένος με τους δικούς σου φόβους και το υποσυνείδητο μπλοκ, που σε εμποδίζουν από το πλήρες άνοιγμα της καρδιάς σου. Ο Πλούτωνας ρίχνει σκιά στις ξεπερασμένες αντιλήψεις σου. Γλυκιά δέσμευση…
ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Σημείο πρόσβασης του πλανήτη; Στον έβδομο οίκο σου με βαθιά, ανιδιοτελή συμπόνια. Αυτό, φυσικά, είναι ένα ιδανικό για να αγωνιστείς (και το γνωρίζω) αλλά μπορείς να αρχίσεις να παρατηρείς την επικριτική πλευρά σου και την αμφισβήτηση. Ρώτησε τον εαυτό σου: ποιο είναι το συναισθηματικό τίμημα μου όταν κρίνω ένα άλλο πρόσωπο; Αν και αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια ή προστασία, στο τέλος, το μόνο που μένει είναι ο πόνος. Όταν κρίνεις τους άλλους, νιώθεις κατά κάποιο τρόπο, προσβεβλημένος από τις πράξεις τους. Τι θα συνέβαινε αν η συμπεριφορά των ανθρώπων δεν είχε να κάνει με σένα; (Συμβουλή: ποτέ δεν είναι για σένα, πάντα, πάντα αφορά αυτούς.). Ξεκίνησε να βλέπεις τις σχέσεις σου μέσα από αυτό το φακό και αλλάζουν όλα! Σταμάτα να ανησυχείς τόσο πολύ για το τι κάνουν οι άλλοι και σκέψου τη δική σου ευτυχία!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Με τον τυχερό Δία στον δέκατο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013, οραματίζεσαι και ορίζεις νέους στόχους, ίσως ψάχνεις σε επενδύσεις, ή αποταμίευση για το μέλλον. Έχεις μήπως κάποιο άπιαστο όνειρο; να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο; να αγοράσεις το σπίτι των ονείρων σου; Θα πρέπει σίγουρα να είσαι με κάποιον που υποστηρίζει το ανερχόμενο άστρο σου, και να μοιραστείς τα υψηλού προφίλ γεγονότα που σου συμβαίνουν. Τόλμησε και πάρε τα πράγματα στα σοβαρά, βάλε φτερά στα πόδια σου και πέτα εκεί όπου τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα.
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ο Δίας περνάει το δεύτερο εξάμηνο του 2013 στον ενδέκατο οίκο σου, και σε συνδέει με ένα παγκόσμιο κοπάδι από ομοϊδεάτες ανθρώπους και κάνεις την δική σου μίνι επανάσταση (εσύ επαναστάτης; είναι δυνατόν;) που ήταν εδώ και καιρό στα σκαριά. Έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με όλο τον κόσμο! Τέρμα η πολλή δουλειά (αφού έμαθες πια ότι τρώει τον αφέντη) και συνειδητοποιείς ότι οι σιωπηλοί διάδρομοι και η κρύα γωνία του γραφείου δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν υποκατάστατο της εγκαρδιότητας και της συντροφικότητας, τουλάχιστον όχι τώρα.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: ( Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Ξεκινάς τον Απρίλιο μια σημαντική συζήτηση, η οποία πυροδοτήται από την Σεληνιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σου, της επικοινωνίας. Γεγονότα εκδηλώνονται πιο γρήγορα από ό, τι τα περιμένεις. Δεν σου δίνεται ευκαιρία για προετοιμασία, εδώ! Φέρνεις ειδήσεις, ή παίρνεις μια απάντηση για κάτι που έχεις ψάξει τους τελευταίους έξι μήνες. Συζητήσεις, συναντήσεις, προτάσεις, ή νέες συμμαχίες έρχονται ξαφνικά και έχουν νόημα. Μια συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει, ή θα μπορούσες να αποφασίσεις να συνεργαστείς με κάποιον ο οποίος εκτιμά τα ταλέντα σου. Έρχεται βαθιά ανταμοιβή για σένα.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Μήπως σκέφτεσαι να πας πίσω στο σχολείο; Να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο; Να ξεκινήσεις μια επιχείρηση; ή να γυρίσεις όλο τον κόσμο; Οι πιθανότητες να το κάνεις έρχονται εντελώς απρόσμενα και χωρίς προειδοποίηση, σαν δώρο από την έκλειψη Ηλίου, στον ένατο οίκο σου, τον Μάιο. Σκέφτεσαι θετικά και φιλοσοφικά και έχεις προσαρμοστικότητα. Αν αισθάνεσαι ότι έχεις παραιτηθεί από την ζωή, έρχεται εδώ ένα κύμα έμπνευσης και ενθάρρυνσης. Nice!
(Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Σήκω όρθιος και υιοθέτησε μια νέα στάση στην οικογένεια σου και στο σπίτι σου. Δώσε περισσότερο την καρδιά και την ψυχή σου, είναι το σύνθημα της Σεληνιακής έκλειψης, τον Μάιο, στον τέταρτο οίκο σου. Καιρός να βγουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Το δύσκολο κομμάτι τώρα: αυτή η έκλειψη θα σε κάνει να έρθεις σε σύγκρουση, γιατί θα παρερμηνεύσεις κάποια λόγια ή σημάδια και κατά λάθος θα κάψεις και θα κόψεις τις γέφυρες με τους δικούς σου. Μαλάκωσε τη στάση σου.
( Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 3-11-13) Η έκλειψη Ηλίου, στον τρίτο οίκο σου, τον Νοέμβριο, σε ανακατώνει με μερικές εκπλήξεις και απρόβλεπτα γεγονότα. Ειδήσεις ή ένα μήνυμα σε οδηγούν σε ένα εκπληκτικό νέο μονοπάτι. Ανταποκρίνεσαι σε ένα ταλαντούχο άτομο που σε συμπληρώνει τέλεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ( αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 6 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Γιατί θα πρέπει να υφίστασαι τους ανόητους και την ανοησία; Ο Ουρανός στον έβδομο οίκο σου και ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο σου ταράζουν συθέμελα τα πάντα γύρω σου και πρώτα εσένα τον ίδιο. Τώρα θέλεις να είσαι γύρω από ανθρώπους οι οποίοι είναι επίσης απλοί σαν εσένα. Οι σχέσεις σου εξακολουθούν να βουίζουν στ’ αυτιά σου, δείχνοντας σου σημάδια χάους ή αστάθειας. Οι δικές σου επαναστατικές τάσεις φουντώνουν τώρα, οπότε, δεν θέλεις την δέσμευση (και θεωρείσαι ζώδιο της συντροφικότητας). Αισθάνεσαι παγιδευμένος ανάμεσα στις ανταγωνιστικές πιέσεις και τις προσδοκίες των άλλων (ακόμη όμως είναι σιωπηλές) και την ανάγκη σου να καθορίσεις τις σχέσεις σου με τους δικούς σου όρους. Είναι δύσκολο και για σένα τον ίδιο να προσδιορίσεις εάν οι αντιδράσεις σου βασίζονται στην πραγματικότητα, ή επαναλαμβάνουν παλιά εσωτερικά δράματα. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς είναι απίθανο να σκέφτεσαι καθαρά. Έλεγξε τον εαυτό σου, θέσε σαφή όρια και προσδοκίες και προχώρα μπροστά.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Ο Δίας κινείται το πρώτο εξάμηνο του 2013 στον κοινωνικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σου. Νοιάζεσαι για όλο τον κόσμο τώρα, είσαι πιο άνετος και χαλαρός και θα έχεις αφθονία οξυγόνου για να αναπνεύσεις και να αερίσεις το δωμάτιο σου και πάλι. Με το διασκεδαστικό, ελεύθερο πνεύμα σου, προτιμάς απλά να απολαύσεις την αγάπη των φίλων σου και δεν επιδιώκεις έναν σύντροφο ζωής. Γίνεσαι ελεύθερος σκοπευτής, ο ναύτης που βρίσκει μια αγάπη σε κάθε λιμάνι. Είσαι ελεύθερος!
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ας παίξουμε ένα γύρο ακόμα, σύγκρινε και δες την διαφορά, για ένα λεπτό… Κοίτα πίσω και σύγκρινε το παρελθόν με το πού βρίσκεσαι τώρα. Πώς νιώθεις στις σχέσεις σου, τη δουλειά σου, το σπίτι σου, το σώμα σου … την ζωή σου; Υπήρχε ένα τεράστιο κενό και τώρα έχεις εκπληκτική ανάπτυξη, πράγματι! Κάνε κλήση στον Δία, που ξεκινάει την πορεία του στον δέκατο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013, και θα σου απαντήσει με ένα δώρο ( ή και περισσότερα): επιτυχία και φιλοδοξία. Εάν αισθανόσουν λίγο χαμένος κατά το παρελθόν, θα αγαπήσεις την κίνηση του Δία, η οποία θα φέρει σχήμα, δομή, και σαφή σκοπό στη ζωή σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Ολόκληρη η ερωτική σου ζωή είναι μια επανεφεύρεση, και εσύ δεν θα μπορούσες να είσαι πιο έτοιμος. Σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα, σαν καταπέλτης, σε μια βαθύτερη σχέση με τους άλλους και με τον εαυτό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη τον Οκτώβριο, στον έβδομο οίκο σου, φέρνει τολμηρές αλλαγές ή εκδηλώσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Είσαι στη μέση μιας σειράς εσωτερικών διεργασιών που αναδιαμορφώνουν τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και επαναστατείς στην προσέγγιση σου στην αγάπη. Ανανέωσε τους όρκους αγάπης, άρχισε την θεραπεία της ψυχής σου και της σχέσης σου, ή λήξε μια πολύχρονη σχέση που έχει χάσει πια την αίγλη της. Γεια σου, νέο ξεκίνημα!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
«Αν αγαπάς κάποιον, άφησε τον να φύγει, αν επιστρέψει, θα είναι για πάντα δικός σου. Αν δεν γυρίσει, ποτέ δεν ήταν». Καλώς ήρθες στον ονειρικό κόσμο του καρμικού μπούμερανγκ του Ποσειδώνα, στον πέμπτο οίκο σου. Χαλάρωσε και άφησε την καρμική ενέργεια να ρέει ευκολότερα με την αγάπη σου. Υιοθέτησε την άποψη ότι είσαι τυχερός που έχεις αυτό το άτομο στη ζωή σου, και ζήσε την κάθε στιγμή σαν κάτι ξεχωριστό. (Αν δεν μπορείς να το κάνεις τώρα αυτό, θα πρέπει να φύγεις μακριά από όλες τις σχέσεις ……) Πρόσθεσε μερικά στοιχεία φαντασίας και ρομαντισμού. Κάνε ένα λουτρό με τον έρωτα σου, ανάβοντας κεριά και παίζοντας ρομαντική μουσική…..και ανακάλυψε….. Ορκίσου στον αμυδρό φωτισμό ότι δεν έχεις ξαναζήσει…. πάνω στη γη.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Ένα βαρυσήμαντο νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει με την τριετή επίσκεψη του Κρόνου στο ζώδιο σου. Αν αυτό ακούγεται «μεγάλο», «καλό», ναι, είναι. Ίσως ακόμη και κακό (όπως ακούς από μερικούς αστρολόγους). Ανασκουμπώνεσαι και οικοδομείς μακροχρόνιες βάσεις από το μηδέν. Ίσως να σου καρφωθεί η ιδέα ότι είναι δύσκολο να εγκαταλείψεις μια σχέση ή μια εργασία που είναι ήδη σάπια, γκρινιάζοντας τις περισσότερες νύχτες πάνω σε ένα μπουκάλι κρασί με τους φίλους σου, για να διαπιστώσεις αργότερα ότι, μετά από μήνες δισταγμών, η εταιρεία σου έκλεισε εντελώς ή ότι ένας νέος έρωτας σου φέρνει τώρα σπιτικό φαί στο κρεβάτι. Ναι, αν εμφανιστεί αυτό το διάσημο γνώρισμα της προσκόλλησης που έχεις, όταν πλησιάζει το πικρό τέλος, το Σύμπαν παίρνει την απόφαση του για σένα. Το αποτέλεσμα; Προσαρμογή και αναδιάρθρωση. Το αυτοκίνητο σου διαλύεται στην εθνική οδό; Πες ευχαριστώ. Η πιστωτική σου κάρτα μειώθηκε για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου; Πες ευχαριστώ. Ο εραστής σου εξαφανίζεται σε μια μέρα, χωρίς κανένα ίχνος; Πες ευχαριστώ. (Γνωρίζω ότι δεν θα μπορούσες να το κάνεις, αλλά εγώ στο επισημαίνω.) Χρωστάς λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ώριμο Κρόνο.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Ο Δίας στον όγδοο οίκο σου (τον δικό σου οίκο) το πρώτο εξάμηνο του 2013, σε βάζει σε μια βαθύτερη εξερεύνηση των αισθησιακών επιθυμιών σου, και σε φέρνει σε επαφή με τα πάθη σου. Κάνεις τολμηρά ρίσκα (εσύ είσαι ο παίκτης), και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ίσως έρθει σε σένα μέσω ενός γάμου ή μιας συνεργασίας. Μήπως έχεις αποφασίσει να πληρώσεις ένα μεγάλο μέρος του χρέους σου, ή να πουλήσεις κάποιο ακίνητο που οφείλεται σε έναν χωρισμό ή την ανάγκη να αναδιοργανωθείς οικονομικά; Ο τολμών νικά!
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Έχεις μάθει πολλά, και ελπίζω, να έχεις κάνει ένα μεγάλο άλμα στη ζωή σου. Οι φίλοι σου σε αναζητάνε και αναρωτιούνται αν η αγαπημένη τους κοινωνική πεταλούδα έχει συλληφθεί σε κάποιο δίχτυ! Θα γυρίσεις πίσω με μια ….εκδίκηση. Νέες πεποιθήσεις, μελέτη, επιχειρηματικότητα. Με τον Δία στον ένατο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013, θες να δεις κόσμο. Θα μπορούσες να επιστρέψεις στο σχολείο, να κάνεις ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους, ή να αρχίσεις να συνεργάζεσαι με κάποιον σε μεγάλη απόσταση. Εκδόσεις, πωλήσεις, διδασκαλία, είναι μέρος της διαδρομής που σε πηγαίνει ο Δίας.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Τον Απρίλιο με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, σαρώνεις ό, τι δεν σου ταιριάζει, στους τομείς της ζωής σου, όπου έπαιζες στα σίγουρα αλλά τώρα δεν συγχρονίζονται με την ψυχή σου. Φαίνεται στο βάθος του ορίζοντα, το αποκορύφωμα των προσπαθειών σου ή τα αποτελέσματα των τυχόν αλλαγών που επέφερες κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Αγκάλιασε την περιπέτεια της αλλαγής.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Όχι πείσματα τώρα. Συμβιβάσου και οδήγησε εσύ το δρόμο. Η Ηλιακή έκλειψη του Μαΐου στον Ταύρο, στον έβδομο οίκο σου, σε κάνει να τρέχεις με χίλια για να ξεφύγεις από το παρελθόν και να ορίσεις σαφείς και νέες κατευθυντήριες γραμμές στη σχέση σου. Αν το ταίρι σου, σου βάζει σκιά ή έχει αναξιόπιστη συμπεριφορά, ή αρνείται να μιλήσει, άφησε το να πάει. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σπαταλάνε το χρόνο τους σε τοξικές σχέσεις. Γιατί να είσαι εσύ το κοροΐδο; Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς; Δεν είναι δουλειά σου να λύσεις τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, και ειλικρινά, δεν μπορείς. Μην κάνεις τον ήρωα.
(Ηλιακή έκλειψη τον Νοέμβριο στις 3-11-13) Η Ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου στο ζώδιο σου κάνει μια «ολική επαναφορά» στην ατομικότητα σου, στους προσωπικούς σου στόχους, και στη σόλο πορεία. Έρχεται να ταρακουνήσει εσένα και τις σχέσεις σου. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια κατάρα, είναι όλα στο πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Μην φοβάσαι γιατί θα φύγει το σάπιο, το ξεπερασμένο. Ώρα να κάνεις ένα ακόμη τολμηρό βήμα για να γίνεις και πάλι ο εαυτός σου και να αφήσεις την προσωπική σου σφραγίδα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Εσύ ο σκληροπυρηνικός αστός, ο ταξιδιάρης, λαχταράς ένα ήσυχο μικρό εξοχικό σπίτι ή κοντά στην παραλία, ναι, μακριά από τα βλέμματα όλου του κόσμου! Τα παιδιά σου γίνονται προτεραιότητα, και ακόμα και ο πιο ανεξάρτητος του ζωδίου σου σκέφτεται την οικογένεια του. Ψάχνεις την δική σου φωλιά για να φιλοσοφήσεις, να γράψεις, να διαβάσεις, να πειραματιστείς στην κουζίνα, ή να κάνεις οτιδήποτε για να χαλαρώσεις. Είναι απίθανο και όμως δυνατό, συμβαίνει. Θες το σπίτι σου και όχι να κάνεις αναρρίχηση στα βουνά. Το δώρο του Ποσειδώνα στο τέταρτο οίκο σου: μια καλύτερη ισορροπία της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας σου τώρα!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Απελευθέρωσε τα εμφιαλωμένα συναισθήματα σου, είναι το μήνυμα του Ουρανού στον πέμπτο οίκο σου. Αναζήτησε το πάθος, την αγάπη και τη δημιουργικότητα. Την περιπέτεια, την διασκέδαση, και την δημιουργική έμπνευση. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, θα αισθανθείς 18 και πάλι, με κάτι μεγάλο, ανεξερεύνητο, και συναρπαστικό, όλος ο κόσμος είναι δικός σου. Πειραματίζεσαι στην ερωτική σου ζωή, ψάχνεις πολλούς εραστές, διερευνάς τα άδυτα του σεξ, προβάλλεις την πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου. Ο Ουρανός θα ανάψει την σέξι σπίθα, ανοίγοντας κάποια νέα ενεργειακά κανάλια που δεν έχουν ποτέ ξεκλειδωθεί, γύρω από το πάθος και τον αισθησιασμό. Μάθε και για τα μυστικά του Ταντρικού σεξ, πειραματίσου, και μπορεί να δανειστείς κάτι από τη φιλοσοφία ή τις πρακτικές του….
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Είσαι έτοιμος να πας στο επόμενο επίπεδο την σχέση σου και να κάνεις τα πράγματα επίσημα ή ίσως συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα; Έχεις μεγάλο μερίδιο από τις εκπλήξεις που θα σου φέρει ο Δίας στον έβδομο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013, στην αισθηματική σου ζωή. Ίσως η μεγαλύτερη αποκάλυψη είναι η αλλαγή στη δική σου στάση, ένα άνοιγμα προς νέους ανθρώπους, ή καταστάσεις. Ζωγράφισε με κιμωλία στον πίνακα δυο καρδιές, καθώς ο Δίας σε ανυψώνει, σε απομακρύνει από ξεπερασμένες προοπτικές, και εξελίσσει τις σχέσεις σου σε κάτι προοδευτικό και αμοιβαίο. Για χάρη του Δία!
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ένας χρόνος οικονομικής ανάπτυξης είναι μπροστά σου. Ο Δίας στον όγδοο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013, σε βάζει να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, αν είσαι ζευγάρι ή έχεις συνεργάτες, και βρίσκεις νέους δημιουργικούς τρόπους να αποθηκεύσεις για το μέλλον, να επενδύσεις, να αγοράσεις ακίνητα ή να διαχειριστείς συνετά τα χρήματα σου. Μήπως σκέφτεσαι να κάνεις τα πράγματα πιο επίσημα με το ταίρι σου; Μείνε συντονισμένος με τις δονήσεις του Δία, διώξε τους κακούς σου δαίμονες, νιώσε την ασφάλεια της γνώσης ότι δεν είσαι μόνος, και δεν πρέπει ποτέ να είσαι. Βγάλε το φελλό από το μπουκάλι για να απελευθερωθούν εκείνα τα συναισθήματα και άνοιξε την καρδιά σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Τρέχεις προς τα εμπρός (σαν κινητικός που είσαι) και πηδάς έξω από το φράχτη, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, στο ζώδιο σου, σε πιέζει να ρίξεις στα βάθη του ωκεανού, ό, τι είναι ανούσιο, φέρνοντας σου απροσδόκητα γεγονότα. Μπορεί να συναντήσεις κάποιον έρωτα, να λήξεις ξαφνικά μια σχέση, να δεις τον εαυτό σου να εξαρτάται από το ταίρι σου. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Ως γενναιόδωρο ζώδιο, άνοιξε την καρδιά σου (και το πορτοφόλι και….. την πόρτα…..) λίγο γρήγορα.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Ο έρωτας παίρνει σχήμα και μορφή. Τώρα δεν θα είσαι μόνος, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη, τον Οκτώβριο, στον πέμπτο σου οίκο, σου χαρίζει ως δώρο, φροντίδα και στοργή, (η εμπιστοσύνη είναι ένα άλλο ζήτημα). Το πάθος σου είναι φωτιά και λάβα, και σου δημιουργεί εθισμό στον έρωτα και το σεξ. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο, πυροδοτείται τώρα και μετασχηματίζεται σε σχέση. Ενώ μπορεί να δεις πυροτεχνήματα, μην αφήσεις τις εκρήξεις να γυρίσουν πάνω σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Το κάλεσμα του πλανήτη: Η φαντασία σου, κάτι που στο παρελθόν σου προξενούσε αλλεργία, τώρα γίνεται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο σου. Σε περίπτωση αμφιβολίας, (ρώτησε τον Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο σου) πάρε ένα βιβλίο, ένα περιοδικό, και πήγαινε μια βόλτα στη γειτονιά σου (ή οπουδήποτε κοντά σε νερό). Θα έχεις τις καλύτερες ιδέες. (και όχι όταν κάθεσαι σταθερά σε ένα γραφείο ή στον υπολογιστή). Μήπως ήσουν ντροπαλός για να μιλήσεις δημόσια; Δράσε και βοήθησε τον εαυτό σου να γίνει πιο αισθητή η παρουσία σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις τους κόμπους της ψυχής σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (αφορά όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες 6 μέρες του πρώτου δεκαημέρου και αυτούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 μέρες του δευτέρου δεκαημέρου)
Θα τα βάλεις με τους δυο Τιτάνες του Σύμπαντος; Πώς θα βγεις αλώβητος από την μάχη; Τα παιχνίδια ελέγχου και δύναμης, και η επιβολή των επιθυμιών σου, στην προσπάθεια σου να αλλάξεις τους άλλους μέσα από την άσκηση εξουσίας, σου γυρίζουν μπούμεραγκ. Οι αυτοκαταστροφικές ενέργειες, δεν οδηγούν στην εξέλιξη…..αλλά διαλύουν όλο σου το είναι. Που είναι η αξιοπρέπεια σου; Ο εγωισμός σου; Σκέψου ότι όταν τραβάς τα άκρα, νιώθεις ψυχολογική πίεση. Η έντονη σεξουαλικότητα σου, αναζητά διέξοδο στις ευκαιριακές σχέσεις. Είναι όμως οι σωστές για σένα; Για ψάξε λίγο καλύτερα…. Να περιμένεις το απροσδόκητο, και να μάθεις να το υποδέχεσαι. Μην πάρεις πάρα πολύ στα σοβαρά την προβλέψιμη ρουτίνα, γιατί αν νομίζεις ότι τα έχεις κανονίσει όλα, ολόκληρο το πρόγραμμα θα μπορούσε να ανατραπεί. Μερικές φορές, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πράγματα με δύσκολο τρόπο, για να μην φτάσουν στον πάτο.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Είσαι έτοιμος να αισθανθείς υπέροχα και σε φόρμα όπως ποτέ πριν. Βάλε κάτι πράσινο στο πιάτο σου! Ο Δίας στον έκτο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013, σου ανοίγει την όρεξη, αλλά απέφυγε ακραίες στερήσεις ή δίαιτες που μπορεί να σου κάνουν μεγαλύτερη ζημιά σε βάθος χρόνου (Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος). Πρόσθεσε τη διασκέδαση και την άσκηση στη ζωή σου, ασχολήσου με αισιόδοξες δραστηριότητες όπως ο χορός, ή (ακόμα καλύτερα) υπαίθριες δραστηριότητες όπως σκι ή ποδηλασία. Αφήνεις την δουλειά σου ( γιατί μόνο αυτό κάνεις) και ζεις τις απλές στιγμές της ζωής…..γίνεσαι άλλος άνθρωπος…..
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Μια επεκτατική και ανοιχτή καρδιά που απολαμβάνει περισσότερο τη διαφάνεια σε όλες τις σχέσεις, είναι το μήνυμα του Δία στον έβδομο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Είσαι μόνος; Θα μπορούσες να συναντήσεις τον έναν και μοναδικό. Έχεις ταίρι; Ετοιμάσου για επισημότητες, ή ίσως να ταξιδεύεις για να δεις την αγάπη σου. Όχι ότι το μυαλό σου δεν ταξιδεύει συνέχεια! Είσαι λίγο κλειστοφοβικός στην αγάπη (το ξέρω), ή φοβάσαι ότι θα παγιδευτείς (κι αυτό το ξέρω); Με την αισιοδοξία του Δία, αρχίζεις να βλέπεις τη δέσμευση ως μια περιπέτεια και διασκέδαση, αντί για αλυσίδα.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Έχεις την αίσθηση ότι είσαι αποσπασμένος συναισθηματικά από τους φίλους σου και προσπαθείς (αληθινά) να κοινωνικοποιηθείς; Η Σεληνιακή έκλειψη, τον Απρίλιο, στον ενδέκατο οίκο σου, φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο κοινωνικό σου περίγυρο. Ίσως έχεις ξεπεράσει ορισμένους ανθρώπους, ή ίσως έχεις παραμελήσει ένα στενό φίλο. Σου δίνεται η ευκαιρία να επανασυνδεθείς και, ενδεχομένως, να σχηματίσεις μια ισχυρή νέα συμμαχία. Μια συνεργασία θα μπορούσε να έρθει και να κάνετε μαζί θαύματα. Η ισχύς εν τη ενώση.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Με την έκλειψη Ηλίου στον πέμπτο οίκο σου, τον Μάιο θα δεις πυροτεχνήματα. Έντονες στιγμές σε περιμένουν στην ερωτική σου ζωή, που θα αναμορφώσουν βαθμιαία τον τρόπο προσέγγισης σου στον έρωτα και το πάθος. Σκέφτεσαι μήπως να μείνεις έγκυος; Θα μπορούσε να υπάρξει μια απρόσμενη επίσκεψη από τον πελαργό. Ή, ίσως, κάποιος θα έρθει από το πουθενά και θα σου κλέψει την καρδιά. Με τις εκλείψεις, απλά ποτέ δεν ξέρεις!
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Μπες στο παιχνίδι κατά πρόσωπο, και παίξε. Η Ηλιακή έκλειψη τον Νοέμβριο, στον ενδέκατο οίκο σου, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης, σε μαθαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας σου είναι χτισμένο στις σχέσεις, και ακόμα κι αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις όλο αυτό το ανακάτεμα, είναι αναγκαίο κακό. Μετά από την καταχνιά, θα είσαι μόνος στην κορυφή, και είναι ωραίο να έχεις μερικά μεγάλα πνεύματα και στοχαστές γύρω σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Μεγάλες, περίεργες ειδήσεις σου φέρνει ο Ουρανός στον τρίτο οίκο σου και δεν σταματάς να μιλάς ή να γράφεις. Όχι ότι δεν το κάνεις, φυσικά και ναι. Όμως, με αυτόν τον αυθόρμητο πλανήτη εδώ, δεν μπορείς να αντισταθείς στο να μην βγάλεις τις ριζοσπαστικές ιδέες σου μέσα από το μεγάφωνο. Είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης; Αναδιοργάνωσε ριζικά το μάρκετινγκ της εταιρείας σου, φτιάξε μια νέα ιστοσελίδα, μίλησε στο Facebook, κάνε νέες διασυνδέσεις. Αν θέλεις να γίνεις συγγραφέας, δημόσιος ομιλητής, ή δάσκαλος, ο Ουρανός σου κάνει παραχώρηση.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Ετοιμάσου για αναδιάρθρωση! Με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο σου, ανακαλύπτεις όλη την πορεία της ζωής σου. Νέα μαθήματα και ευκαιρίες για να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, πραγματικά σε δοκιμάζουν και ανατρέπουν ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό-ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας τρελός επιστήμονας που δεν μπορεί να ενοχλείται με την ρουτίνα της καθημερινής ζωής; Μην τρέχεις τόσο γρήγορα … ειδικά αν αυτές οι λεπτομέρειες σχετίζονται με την εργασία σου. Δείξε τις ικανότητες σου, και ο Κρόνος σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις ότι μπορείς να έχεις περισσότερη εξουσία από ό, τι νομίζεις. ΕΣΥ είσαι η εξουσία τώρα. Αλλά…υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Μην γίνεις πάρα πολύ αυταρχικός και έλεγξε τον εαυτό σου. Αντί να σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια σε μια πάλη για την εξουσία, ψάξε βαθιά και δες ποιές ξεπερασμένες δομές χρειάζονται αποσυναρμολόγηση. Μην χάσεις την αγάπη σου για τους ανθρώπους, γιατί τότε, ποια η έννοια του ανθρωπισμού που διακυρήττεις πως έχεις;
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Θα δεις πυροτεχνήματα στην ερωτική σου ζωή, που σου τα στέλνει ο Δίας στον πέμπτο σου οίκο, το πρώτο εξάμηνο του 2013. Μπορεί να κάνεις έρωτα και πόλεμο την ίδια στιγμή. Ποτέ όμως δεν θα βαρεθείς! Η κρυφή άγρια πλευρά σου έρχεται πίσω, με μια… εκδίκηση. Όλα αυτά τα σκοτεινά και θυελλώδη συναισθήματα που τα έχεις αφήσει, σε καθηλώνουν. Αναζητάς την αγάπη, το πάθος, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Είσαι έτοιμος για μερικές καυτές, παθιασμένες νύχτες στην φωταγωγημένη πόλη και χορεύοντας μέχρι το πρωί; Μην ανησυχείς: ακόμα κι αν είναι μόνο μια στιγμή, τις έχεις. Ζήσε!
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Σου παρουσιάζεται μια μικρή βοήθεια από τον Δία στον έκτο οίκο σου, το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Οργάνωση και διοίκηση. Μην βιαστείς να απογοητευτείς επειδή θα είσαι τόσο απασχολημένος στην οργάνωση και την λεπτομερή δουλειά…. Σκέψου ότι είναι ευλογία να έχεις τόσα πολλά να κάνεις, όταν συμβαίνουν τόσα άσχημα γύρω σου σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε, κι εσύ παραπονιέσαι ότι βιώνεις το άγχος όλης αυτής της ανάπτυξης, που συνεπάγεται κοπή της διασκέδασης σου. Θα ήταν βέβαια ωραίο να έχεις μια ξένοιαστη ζωή και πάλι!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: ( Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Βάλε το κοστούμι της εξουσίας! Η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει τον δέκατο οίκο της καριέρας σου, τον Απρίλιο και συναρπαστικές και ακόμη και απρόσμενες ειδήσεις χτυπάνε την πόρτα σου. Ωθείσαι στο προσκήνιο και παραδίδεσαι σε έναν ηγετικό ρόλο. Αν ήσουν συνεπής στις υποχρεώσεις σου τους τελευταίους έξι μήνες, είναι ο μήνας που σου στήνουν προτομή. Δήλωσε: είσαι εντός ή εκτός; Τώρα ξέρεις αν ήρθε η ώρα να εμβαθύνεις την σχέση σου και να αναλάβεις μεγαλύτερη ευθύνη, ή να βρεις μια καλύτερη…. εφαρμογή, που θα είναι πιο αποτελεσματική.
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Παραδώσου στην εσωτερική μεταμόρφωση της έκλειψης Ηλίου, τον Μάιο, στον τέταρτο οίκο σου. Γιατί τόση συναισθηματική απόσπαση; Το ξέρω… το πάρα πολύ συναίσθημα σε κάνει να ανησυχείς. Τώρα όμως θα αφήσεις την καρδιά σου και τα συναισθήματα σου. Μια φορά που δεν θα σε δω με ανέκφραστο πρόσωπο.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Η ελαφρότητα επιστρέφει στη ζωή σου, επιτέλους! Η Σεληνιακή έκλειψη τον Μάιο, στον ενδέκατο οίκο σου, σε μεταμορφώνει σε μια κοινωνική πεταλούδα, προτιμώντας αντί για ένα σπιτικό γεύμα, να πας στα αγαπημένα σου στέκια, και να βγεις στο προσκήνιο. Είσαι ο φίλος με το αστείο έτοιμο και το χαμόγελο. Τα καλά νέα: αν ένιωθες ότι σε είχαν εκμεταλλευτεί, δεν μπορείς να περιμένεις άλλο. Η έκλειψη σε βγάζει νοκ-άουτ και σε καλεί σε δράση. Τώρα μαθαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και συμπαίκτες σου.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 19-10-13) Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη, τον Οκτώβριο στον τρίτο οίκο σου, παίζει μουσικές καρέκλες και σου ετοιμάζει μερικές ενδιαφέρουσες ανατροπές. Δεν μπορείς να καθίσεις τώρα (είσαι σε κίνηση), και το υπερδραστήριο μυαλό σου θα πρέπει να κατεβάσει ιδέες σε ένα λεπτό. Διδασκαλία, γράψιμο, δημόσια ομιλία, κοινωνικές εκδηλώσεις, έχεις ένα μήνυμα να μοιραστείς με όλους.
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στ’ αστέρια που θα σε πάει η έκλειψη Ηλίου τον Νοέμβριο (στο δέκατο οίκο σου) και είναι στην καριέρα σου. Απρόβλεπτα γεγονότα στον τομέα της σταδιοδρομίας σου, σε ταρακουνούν και σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα σου. Αναγκαίο κακό. Μπορεί να αλλάξεις ξαφνικά θέση εργασίας ή να σου προσφερθεί μια συναρπαστική νέα θέση. Ό, τι κι αν γίνει, βγες έξω και λάμψε, θέσε φιλοδοξίες, κι άρχισε να διαδίδεις τις λέξεις για τα μεγαλόπνοα σχέδια και όνειρα σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: (Αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο)
Ο τρόπος ζωής σου και οι προτεραιότητες σου περνούν από μια πραγματική μεταμόρφωση, και μπορεί να αλλάξεις ακόμα και την εμφάνιση σου, βλέποντας τον κόσμο με πιο λαμπερό βλέμμα. Ξαφνικά σου έρχεται στο μυαλό να εργαστείς σε ένα πιο δημιουργικό ή ανθρωπιστικό τομέα, ή αναλώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Φωτογραφία, μόδα, ηθοποιία, καλούν το όνομα σου, όχι επαγγελματικά, αλλά ως χόμπι. Ένας εντελώς νέος εαυτός γεννιέται. Έχεις μια μαγευτική επίδραση στους ανθρώπους και αντί να είσαι παθητικός (τότε αισθανόσουνα θύμα), τώρα γίνεσαι «σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι», δηλώνοντας τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προθέσεις σου. Ώρα να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ: (Δίας στους Διδύμους ως 25-6-13) Σκέφτεσαι να μετακινηθείς; να δημιουργήσεις οικογένεια, να κάνεις μωρό; Ο Δίας στον τέταρτο οίκο σου, το πρώτο εξάμηνο του 2013, θεσπίζει νέους κανόνες στην οικογενειακή σου ζωή και το σπίτι σου. Κάποιος σου ζητά να παίξεις έναν ιδιαίτερο ρόλο, ίσως τον ρόλο του συμβουλάτορα; (αν θα πρέπει να συμβεί αυτό, δώσε καλές συμβουλές!). Οι σχέσεις σου με τη μητέρα, τα παιδιά σου ή μια γυναίκα, γίνονται σημαντικές. Είναι ώρα να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με τους γονείς σου ή να σπρώξεις το πουλί να πετάξει έξω από τη φωλιά του.
(Δίας στον Καρκίνο από 26-6-13 ως 16-7-14) Ήρθε η ώρα να γίνεις λίγο εγωιστής (που ποτέ δεν ήσουν). Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013, που ο Δίας κινείται στον πέμπτο σου οίκο, θέλεις νάχεις όλη την αίγλη. Παίζεις το παιχνίδι της αποπλάνησης με ένα σωρό ανθρώπους, αντί να εμπλακείς στην δέσμευση αλλά ούτε είσαι και πρόθυμος να εγκαταστήσεις κάποιον μόνιμα στην καρδιά σου. Θέλεις να ακούς τον κτύπο της καρδιάς σου, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε συναντάς για πρώτη φορά. Συνειδητοποιείς ότι η σπίθα του έρωτα δεν έχει πεθάνει και ότι είναι στο χέρι σου να ξανανάψει. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, απόλαυσε το!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ: (Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25-4-13) Η Σεληνιακή έκλειψη, τον Απρίλιο, στον ένατο οίκο σου, σου φέρνει εκπλήξεις, και σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και πράγματα που έχεις ήδη αποφύγει. Πληροφορίες από μακριά που θα μπορούσαν να προκύψουν, σε ανατρέπουν ευχάριστα ή σου προκαλούν μια απροσδόκητη προσαρμογή. Μπορείς να δεις τα αληθινά χρώματα κάποιου αλλά να εύχεσαι να μην τα δεις!
(Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10-5-13) Είσαι ο τύπος που ποθεί μια μεγαλύτερη πλατφόρμα; Μην εκπλαγείς αν δεις τον εαυτό σου στα μέσα ενημέρωσης κατά κάποιο τρόπο, όταν η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, γίνεται στον τρίτο σου οίκο, τον Μάιο, ή ακόμη και να γίνεις μια τοπική διασημότητα, αφού θα μιλάει μόνο το μυαλό σου.
(Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 25-5-13) Τα εμπόδια που θα πρέπει να αποφύγεις: Τον Μάιο, η Σεληνιακή έκλειψη στον δέκατο οίκο της καριέρας σου και των μακροπρόθεσμων στόχων, σε κάνει να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα το μέλλον με κάποιον που έχεις ερωτευτεί. Ίσως η καριέρα σου εκρήγνυται, τεμαχίζεις τον χρόνο σου ανάμεσα στην καριέρα και τον αγαπημένο σου. Θα πρέπει να θέσεις τα πάντα στο φως, ή ακόμα και να καταπολεμήσεις την παιδική σου αφέλεια, να βάλεις τα πάντα στο μικροσκόπιο, προκειμένου να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις ή όχι. Καλή σου τύχη!
(Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 3-11-13) Γεια σου, θα κάνεις χιλιόμετρα! Η Ηλιακή έκλειψη τον Νοέμβριο, στον ένατο οίκο σου, σου παραδίδει το στέμμα της μεγαλοφυΐας, ευκαιρίες για να μετεγκατασταθείς ή ενδεχομένως ακόμα και να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τη δημόσια ομιλία. Αν έχεις ένα βιβλίο που περιμένεις να γεννηθεί, τρέξε! Δεν είσαι σίγουρος από πού να αρχίσεις; Έχεις την έκτη αίσθηση.
Νάνσυ Πατμάνογλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια