Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παιδικές Προβλέψεις 2013

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του 2013 για τα μικρά παιδιά όλου του ζωδιακού

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του 2013:

Κριός
Παιχνίδια που εξασκούν το μυαλό
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, το μυαλό του μικρού σας Κριού είναι σαν φυσικό σφουγγάρι που αφομοιώνει τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο με παιχνίδια που εξασκούν το μυαλό του. Έχει μια μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων,ξεκινάει πάντα με ενθουσιασμό, γρήγορα η διάθεσή του αλλάζει και στο τέλος βαριέται.
Το δεύτερο εξάμηνο, γίνεται πιο συναισθηματικό και η σχέση του με τους γονείς του, που κατά καιρούς είχε μικρά γκρίζα συννεφάκια, βελτιώνεται. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο.

Ταύρος
Πρόγραμμα και ηρεμία
Το καλόκαρδο Ταυράκι σας, το πρώτο εξάμηνο του 2013, έχει μεγάλη ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια. Χρειάζεται γαλήνη και ηρεμία και ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά του θα το βοηθήσει να είναι ισορροπημένο. Φροντίστε τη διατροφή του καθώς η αγάπη του για το φαγητό του, μπορεί να του δώσει κάποια κιλάκια παραπάνω.
Το δεύτερο εξάμηνο, θα γίνει πιο κινητικό, τα ενδιαφέροντά του θα αυξηθούν, θα είναι πιο ανυπόμονο και θα βαριέται πιο εύκολα. Φροντίστε να είναι συνεχώς απασχολημένο.

Δίδυμοι
Κέφι και ζωντάνια
Κέφι, ζωντάνια και χιούμορ είναι οι λέξεις που θα χαρακτηρίζουν το χαριτωμένο Διδυμάκι σας, το πρώτο εξάμηνο του 2013. Θα έχει μια τάση υπερβολής και μια περιπετειώδη διάθεση. Θα διεκδικεί με πάθος αυτά που θέλει, χωρίς να χάνει ευκαιρία να αυτοπροβάλλεται.
Το δεύτερο εξάμηνο, το μικρό σας ζιζάνιο θα γίνει πιο συναισθηματικό, αλλά ταυτόχρονα και πολύ πιο κτητικό. Η συνήθης ασυνέπειά του θα μετριαστεί και θα γίνει πιο αξιόπιστο ως προς τις υποχρεώσεις του. Ενθαρρύνετε την προσπάθεια του.

Καρκίνος
Που και που το παρακάνει
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, η ευαισθησία του μικρού σας Καρκίνου θα είναι πιο αυξημένη απ' ότι συνήθως με αποτέλεσμα να νοιώθει ευάλωτο. Θα είναι ιδιαίτερα ντροπαλό και δύσκολα θα του παίρνετε κουβέντα για κάτι που τον απασχολεί. Χαμένος στον δικό του μαγικό κόσμο, αναζητά πάνω απ' όλα την ηρεμία.
Το δεύτερο εξάμηνο, το ονειροπόλο Καρκινάκι σας γίνεται περισσότερο εξωστρεφές και ενθουσιώδες. Επιμένει σε αυτά που θέλει και που και που το παρακάνει. Δείξτε του την αγάπη σας.

Λέων
Εφευρετικότητα και πρωτοτυπία
Το δυναμικό Λιονταράκι σας το πρώτο εξάμηνο του 2013, διακρίνεται για την εφευρετικότητα και τη πρωτοτυπία του, ακόμα παραπάνω δε όταν βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα παιδάκια. Του αρέσει να βοηθάει και να φροντίζει τους μικρούς φίλους του, αλλά θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο.
Το δεύτερο εξάμηνο, αποφεύγει τις τυμπανοκρουσίες και δεν είναι λίγες οι φορές που αποζητά την ηρεμία του. Μια καλλιτεχνική δραστηριότητα όπως η ζωγραφική θα ήταν μια καλή εκτόνωση για τη φαντασία του που καλπάζει.

Παρθένος
Ευγένεια και ξεροκεφαλιά
Το γοητευτικό Παρθενάκι σας το πρώτο εξάμηνο του 2013, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση από όλα τα πρόσωπα που το περιβάλλουν – οικογένεια αλλά και φίλους. Είναι ευχάριστο και κοινωνικό και δεν δειλιάζει μπροστά σε τίποτα και κανέναν. Είναι συνήθως ευγενικό, αλλά τις περισσότερες φορές το διακρίνει μια ξεροκεφαλιά και η αίσθηση ότι πάντα έχει δίκιο.
Το δεύτερο εξάμηνο, εμφανίζει τάσεις ανεξαρτησίας, γίνεται πιο εκκεντρικό και απρόοπτο στη συμπεριφορά του. Απολαύστε την προσπάθεια του να μεγαλώσει.

Ζυγός
Η χαρά της ζωής
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, το αγγελούδι σας είναι η χαρά της ζωής για όποιον βρίσκεται δίπλα του, αλλά παράλληλα έχει και μια έντονη διάθεση να αψηφά όλους τους κινδύνους που εμφανίζονται μπροστά του. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του φαίνεται έντονα, σε ό,τι κι αν καταπιάνεται. Διαθέτει μια αίσθηση δικαιοσύνης καθώς και ένα ταλέντο στις ξένες γλώσσες.
Το δεύτερο εξάμηνο, η διάθεσή του αλλάζει, γίνεται πιο λογικό με αποτέλεσμα η σοβαρή του πλευρά να έρχεται στο προσκήνιο. Προσαρμοστείτε στο καινούργιο σκηνικό.

Σκορπιός
Τόλμη και υπερηφάνεια
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, η τόλμη και ο δυναμισμός του το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα παιδάκια.. Είναι απόλυτο σε αυτά που θέλει και η λέξη ημίμετρα του είναι τελείως άγνωστη. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν εμφανίσει λεκτική επιθετικότητα αν του αρνηθείτε κάθετα κάτι. Αν εμφανίσει σημάδια υπέρμετρης περηφάνιας, ενθαρρύνετε τη μετριοπάθεια και την κατανόηση.
Το δεύτερο εξάμηνο, τα ενδιαφέροντά του στρέφονται στον αθλητισμό, ρίχνει τους τόνους του και η διάθεσή του γίνεται πιο χαρούμενη. Επικροτήστε τα θετικά του σημεία.

Τοξότης
Ζαβολιές και περιπέτειες
Το γοητευτικό σας Τοξοτάκι, το πρώτο εξάμηνο του 2013, δείχνει σημάδια νωθρότητας και τεμπελιάς. Προτιμάει να χαλαρώνει, χαζεύοντας ένα εικονογραφημένο βιβλίο, αλλά πάντα αναζητά την παρουσία σας στον χώρο και την συντροφιά σας στο χουζούρι του.
Το δεύτερο εξάμηνο, τα πράγματα αλλάζουν, επιδιώκει συνεχώς να βρίσκεται σε κίνηση και η επινοητικότητα του για νέες ζαβολιές και περιπέτειες χτυπάει κόκκινο. Χωρίς να του κόψετε τα φτερά διοχετεύστε την ενέργεια του σε μια δημιουργική ενασχόληση.

Αιγόκερως
Στροφάρει με χίλια
Το πρώτο εξάμηνο του 2013 ενθαρρύνετε το μικρό σας Αιγοκεράκι, σε όλες του τις δραστηριότητες, για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κάνοντας ανασκόπηση σε περασμένα επιτεύγματα και επιτυχίες. Το μυαλουδάκι του στροφάρει με χίλια, αλλά όταν κολλάει σε λεπτομέρειες, γίνεται πολύ επικριτικό.
Το δεύτερο εξάμηνο, οι ρυθμοί του χαλαρώνουν και απολαμβάνει περισσότερο την παρέα των φίλων του. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η διατροφή του καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη πέψη του.

Υδροχόος
Ηθοποιός σημαίνει φως
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, το εφευρετικό σας Υδροχοάκι προκειμένου να έχει τα φώτα στραμμένα επάνω του πολλές φορές δραματοποιεί τις καταστάσεις. Το θέατρο μπορεί να είναι μια δημιουργική διέξοδος σε αυτή του την τάση. Αν υπάρχει ταλέντο, θα το εκδηλώσει με ενθουσιασμό.
Το δεύτερο εξάμηνο, δυσκολεύεται να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αλλά ταυτόχρονα είναι αφηρημένο, με αποτέλεσμα να ψάχνει συνεχώς να βρει που έχει βάλει τα πράγματά του. Βοηθήστε το στην αναζήτηση του.

Ιχθύες
Σπίτι μου σπιτάκι μου
Το πρώτο εξάμηνο του 2013, το σπίτι και οι οικογένεια καθώς και ό,τι έχει σχέση με αυτά, έχουν προτεραιότητα στα ενδιαφέροντα του μικρού σας μπόμπιρα. Από τη διακόσμηση του δωματίου του μέχρι την συμμετοχή του στη φροντίδα του σκύλου αν υπάρχει. Χαίρεται το καλό φαγητό και τις λιχουδιές και πολλές φορές θα θέλει να σας δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.
Το δεύτερο εξάμηνο, έχοντας χορτάσει από αγάπη, νοιώθει πλέον δυνατό και χαίρεται να επιδεικνύει τα ταλέντα του. Επιβραβεύστε τις προσπάθειες του.
astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια