Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικη Αστρολογία 2013: Το Φίδι

Στο Ζώδιο του Φιδιού ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Γενικά στοιχεία
Είναι το Έκτο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι SHE.
Η *ώρα που ανήκει είναι: 9:00 - 10:59 πμ
Ο μήνας: Μάιος
Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στον Ταύρο
*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου:

Μια Αρχαία κινεζική σοφία λέει ότι ένα φίδι στο σπίτι είναι ένας καλός οιωνός γιατί αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια δεν θα πεινάσει ποτέ. Βεβαία, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μεταφορικά ότι ένα φίδι και η οικογένειά του ποτέ δε θα είχαν προβλήματα επιβίωσης γιατί είναι πολύ καλοί στις επιχειρήσεις. Ή ότι ένα φίδι θα ήταν πρόθυμο να θυσιάσει τα υπάρχοντά του (και το φίδι έχει πολλά), ώστε να πληρώσει για τα τρόφιμα της οικογένειάς του. Με όποιον τρόπο κι αν ερμηνεύσουμε τη ρήση, το σίγουρο είναι ότι είναι αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του Φιδιού, δηλώνοντας το μέτρο αξιών του για τον υλικό πλούτο. Το Φίδι είναι οξύνοο και πονηρό, πολύ έξυπνο και σοφό.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Φιδιού έχουν έντονη διαίσθηση, είναι εσωστρεφείς, εκλεπτυσμένοι και οι πιο επιλεκτικοί από τους υπόλοιπους των άλλων ζωδίων. Είναι ελκυστικοί, με έντονο ταμπεραμέντο και εύκολα ξεσηκώνονται ή νευριάζουν. Γενικά όμως, είναι χαριτωμένοι άνθρωποι, συναρπαστικοί και ταυτόχρονα μυστήριοι.

Στοχαστικό και εσωστρεφές, το Φίδι δεν εκδηλώνεται προς τα έξω συναισθηματικά. Είναι πονηρό και εχέμυθο και λειτουργεί πολύ συγκρατημένα στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα σχεδιάσει το σενάριο και τη στρατηγική, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως ακριβώς τα θέλει. Δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό και μπορεί να γίνει αρκετά κτητικό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ερωτικό σύντροφο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και συνήθως δεν ακούν τη γνώμη κάποιου άλλου. Αρνούμενοι όμως να ακούσουν εποικοδομητικές συμβουλές, μπορεί να μπουν σε άσκοπη ταλαιπωρία. Αν και είναι δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους να λάβουν συμβουλές, είναι υπομονετικοί με τους άλλους, όταν πρόκειται να δώσουν ένα χέρι βοήθειας, και η ικανότητά τους να εξετάζουν το πρόβλημα από πολλές πλευρές είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δίλημμα κατά κανόνα δρουν με ταχύτητα και πεποίθηση, αφού πιστεύουν έντονα σε αυτό που κάνουν και σπάνια σπαταλούν χρόνο ή ενέργεια για έργα που στερούνται δυνατοτήτων.

Χαρακτηριστικά του Φιδιού ανάλογα με το στοιχείο του:

Μέταλλο
Δογματικοί, εγωιστές, εργατικοί, με δυσκολία να αποδεχθούν την κριτική, ισχυρή δύναμη της θέλησης και θα λάβουν όλα τα μέτρα για να τα καταφέρουν.

Ξύλο
Ευφάνταστοι, δημιουργικοί, φιλικοί, χρησιμοποιούν τη σχέση τους με τους άλλους για να πετύχουν το στόχο τους. Η υπομονή θα οδηγήσει σε επιτυχία.

Νερό
Εσωστρεφείς, ήρεμοι, χαλαροί, ευγενικοί και έντιμοι, αλλά χωρίς φιλοδοξία και ενθουσιασμό, δεν ξέρουν το πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες.

Φωτιά
Έντονοι χαρακτήρες με κακή διάθεση, χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες που ακολουθούν μετά τις αντιδράσεις τους. Με ηρεμία και δεύτερη σκέψη θα αποκτήσουν περισσότερους φίλους.

Γη
Φιλικοί, συντηρητικοί, ονειροπόλοι, με δυσκολία στην αποδοχή διάφορων αλλαγών.

Διάσημα Φίδια:
Kim Basinger, Randy Crawford, Bob Dylan, Greta Garbo, Art Garfunkel, Audrey Hepburn, Paul Hogan, Liz Hurley, Carole King, Dean Martin, Robert Mitchum, Mike Oldfield, Ryan O'Neal, Dorothy Parker, Brooke Shields, Paul Simon, Dionne Warwick, Virginia Woolf, Susannah York, Anne Rice, Christie Brinkley, Grace Kelly, Jacqueline Kennedy, Linda McCartney, Liv Tyler, Oprah Winfrey, Queen Elizabeth I, Sarah Michelle Gellar, and Sarah Jessica Parker

Περίεργες προβλέψεις για τo 2013, τη Χρονιά του Φιδιού

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος15/2/13, 6:29 μ.μ.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ;;; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ[ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ]. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΓΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΓΙΩΝ, ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΣ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ''ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ [ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ], ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΙΡΙ''[ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΚΛΠ ]...

  Με πολύ αγάπη........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ 1000% με τον προλαλήσαντα!

  Δεν χρειάζεται να είναι κανείς κινέζος ή Κομφουκιανιστής κλπ και όλα τα κέρατα του Ιούδα και του "New Age" ( που κατά βάθος είναι Old Age, σκέτος Μεσαίωνας δισειδαιμονίας και βλακείας..)για να καταλάβει το εξής:

  Φέτος θα είναι το έτος όχι απλά του φιδιού, αλλά του ΜΑΥΡΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...
  Μαύρο φίδι που μας έφαγε γενικώς....

  Οι προφητείες πάντως των Γερόντων είναι πολύ κοντά απ ότι φαίνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή