Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της ΚΥΠΡΟΥ από την EUROVISION 2013

Από το πρωί η είδηση πως η Κύπρος ενδέχεται να ακολουθήσει τα... βήματα της Πολωνίας και της Πορτογαλίας σε ότι αφορά την Eurovision μας έχουν κατακλείσει τα αυτιά....
Πως είναι δυνατόν από την μία να προσεγγίζουμε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή της Κύπρου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο για να αναλάβει φέτος την εκπροσώπηση μας και λίγες εβδομάδες αργότερα να σκάει η είδηση της...

αποχώρησης μας.
Πως ξεκίνησε άραγε όλο αυτό και πόσο κοντά στην... αλήθεια βρίσκεται η εν λόγω είδηση;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy χθες στο ΡΙΚ ξεκίνησαν οι.... συνομιλίες για τον κρατικό υπολογισμό (όπως άλλωστε γίνεται κάθε... χρόνο τέτοιο μήνα).
Πρέπει πάση θυσία 29 εκ. ευρώ να... μαζευτούν προκειμένου να έρθουν τα πράγματα όπως... υπολογίζονται. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα όσα μας αποκαλύπτει άνθρωπος από το κρατικό κανάλι της Κύπρου, έχουν βρεθεί τα... 27 εκατομμύρια και υπολείπονται μόνο 2 εκ.
Στο τραπέζι λοιπόν των συνομιλιών ανάμεσα σε όλα τα άλλα έξοδα του ΡΙΚ έπεσε και το φλέγον θέμα της Eurovision...
Η εφιαλτική νύχτα για τα 2 εκ ευρώ και για την εξοικονόμηση χρημάτων κάποιοι - από την διοίκηση του κρατικού καναλιού - έκαναν λόγο για την Eurovision 2013.
"Γιατί να πάμε από την στιγμή που Πολωνία και Πορτογαλία ήδη ανακοίνωσαν ότι λόγω κρίσης δεν θα λάβουν μέρος φέτος..." ήταν τα λόγια ορισμένων "ανεγκέφαλων" χωρίς να σκεφτούν πως τα έξοδα της Eurovision είναι πολύ λιγότερα από τα έσοδα που μπαίνουν στα ταμεία του κράτους.
Και επειδή με το θέμα Eurovision, δεν ακούω κουβέντα, σας ενημερώνουμε πως τόσο η Πολωνία όσο και η Πορτογαλία δεν έχει καν την τηλεθέαση που έχει η Κύπρος μας και ούτε την διαφήμιση που έχει το ΡΙΚ τις μέρες των ημιτελικών και του τελικού.
Πως μπορούν τότε ορισμένοι άνθρωποι του ΡΙΚ να συγκρίνουν δύο ανόμοια πράγματα;
Πάντως, ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ, ο κύριος Μάκης Συμεού μιλώντας αποκλειστικά στο ShowTime-cy είπε μεταξύ άλλων "Ναι, είναι αλήθεια, στο τραπέζι του κρατικού προϋπολογισμού για την εξοικονόμηση των 2 εκ. ευρώ έπεσε και το θέμα της Eurovision όμως μπορούμε πιστεύω πως αν πάμε με ένα τραγούδι και με όσο πιο λιτή εκπροσώπηση γίνεται μπορούμε τα έξοδα να είναι πολύ λιγότερα από τα έσοδα..."

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια