Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Γρηγόρης παντρεύεται

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν ο γνωστός δημοσιογράφος του Star Γρηγόρης Μπάκας με την σύντροφο του Κάτια Πελεκονάκη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά απο 10 χρόνια.
Την πρώτη ημέρα του 2013 το ζευγάρι θα επισφραγίσει με τα ιερά δεσμά του γάμου την 3 χρονη σχέση του.
Η γνωριμία τους....
κρατάει 10 χρόνια και όπως χαρακτηριστικά λέει ο δημοσιογράφος όταν γνώρισε τη σύντροφό του, είπε: «Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ».
Κάτι τέτοιο δεν έγινε τότε λόγω συνθηκών, αλλά θα γίνει 10 χρόνια μετά.
Την Τρίτη 1η Ιανουαρίου του 2013 στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Μαρκόπουλο Αττικής, το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας δίπλα του καλούς φίλους και συγγενείς.
Εδώ και 6 μήνες σχεδιάζουν κάθε λεπτομέρεια του γάμου με προσοχή και θέλουν να είναι περισσότερο ένα κάλεσμα φίλων και συγγενών σε ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, παρά ένας τυπικός γάμος. Κάτι τέτοιο φαίνεται και απο το προσκλητήριο που είναι στολισμένο με νιφάδες χιονιού.
Ο στολισμός θα παραπέμπει σε Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν και όλα θα κινηθούν σε λευκούς και κόκκινους τόνους ανάλογους με τον στολισμό των Χριστουγέννων που ούτως ή άλλως θα πρωταγωνιστεί λόγω των ημερών.
Ο δημοσιογράφος, θα επιστρατεύσει το χιούμορ του και την ημέρα του γάμου του, αφού θα εμφανιστεί με κόκκινο σμόκιν, ως άλλος Αη Βασίλης.
Δεν θα ακολουθήσει δείπνο, δεξίωση ή party αλλά... ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στον πολυχώρο "Ονείρων" στο Μαρκόπουλο, που θα τα έχει όλα μέχρι και βασιλόπιτα.
Ελπίζουμε το φλουρί να πέσει στους νενόνυμφους και να έχουν μια γλυκιά ζωή.
Η ώρα η καλή Γρηγόρη - Κάτια!
Μαίρη Παλιαλέξη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια