Αμερικανός ιεροκήρυκας ισχυρίζεται ότι για τον τυφώνα «Σάντι», στις βορειοανατολικές ακτές φταίνε... οι ομοφυλόφιλοι, γκέι, λεσβίες, τρανσέξουαλ και μπαϊσέξουαλ, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα!
Σύμφωνα με τις απόψεις του.....
κ. JOHN McTERNAN -όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση Huffington Post- «ο Θεός καταστρέφει συστηματικά την Αμερική» κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς «αν απλώς κοιτάξει τι έχει συμβεί μέσα στη χρονιά».
Κι αυτό, που -κατά τη γνώμη του πάντα- έχει συμβεί είναι ότι και οι δύο υποψήφιοι των αμερικανικών εκλογών είναι υπέρ των ομοφυλόφιλων και προωθούν ομοφυλοφιλική ατζέντα, με πρώτο και καλύτερο βεβαίως, τον πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα την ισότητα στον γάμο.
Ο τυφώνας «Σάντι» αλλά και οι προηγούμενοι που έπληξαν τις αμερικανικές ακτές αποτελούν ενδείξεις ότι ο Θεός έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του με την αμαρτωλή Αμερική και θέλει να τελειώνει μαζί της... Ελεος, πια.
0 Σχόλια