Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

АВИА ПАРК: εμπορικό κέντρο-μαμούθ στη Μόσχα

Άρχισε η κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ρωσίας, στην πρωτεύουσα Μόσχα.
Το Avia Park αναπτύσσεται από την Amma Development στη Μόσχα και αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και της Ευρώπης, καθώς η συνολική εκμισθώσιμη επιφάνειά του θα ανέρχεται σε...

 231.000 τ.μ., μέγεθος που είναι πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το δικό μας The Mall Athens.
Το νέο κέντρο θα εξυπηρετείται από συνολικά τρεις σταθμούς μετρό, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων κι ένας εξ ολοκλήρου νέος σταθμός.
Δεδομένου του τεράστιου μεγέθους του, το εν λόγω εμπορικό αναμένεται να αποτελέσει πιθανό προορισμό για τουλάχιστον επτά διοικητικές περιφέρειες της Μόσχας, με συνολικό πληθυσμό άνω των 6,8 εκατ. ανθρώπων.
Μεταξύ των εταιρειών που έχουν ήδη συμφωνήσει να ενταχθούν στο νέο κέντρο των τεσσάρων ορόφων είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Auchan, που θα καταλάβει 25.900 τ.μ., η εταιρεία επίπλων Hoff (10.000 τ.μ.), η Media Markt (8.000 τ.μ.) και η OBI (15.000 τ.μ.), που είναι αλυσίδα ειδών «Φτιάξ’ το μόνος σου».
Ασφαλώς, δεδομένου του τεράστιου μεγέθους του Avia Park, τα παραπάνω καταστήματα είναι μόνο η αρχή, καθώς έχουν συναφθεί προσύμφωνα και με άλλες αλυσίδες, μέσω των οποίων θα δημιουργηθούν επίσης ένα μεγάλης κλίμακας πολυκατάστημα, ένα κέντρο ψυχαγωγίας και ένας πολυκινηματογράφος.
Η κατασκευή του νέου κέντρου αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2014.
Καθημερινή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια