Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φιλανθρωπικό πόκερ για παιδιά που έχουν ανάγκη να χειρουργηθούν

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Τζόντι Φόστερ, ο Μελ Γκίμπσον, ο 53χρονος σήμερα σταρ των 80ς Στιβ Γκούτενμπεργκ και ο ελληνικής καταγωγής Ολυμπιονίκης των καταδύσεων Γκρεγξ Λουγκάνας;
Τους αρέσουν τα χαρτιά και στηρίζουν τη φιλανθρωπία.
Σε λίγες μέρες θα τους δοθεί η ευκαιρία να τα συνδυάσουν και τα δύο.
Από τη μια θα απολαύσουν μια καλή παρτίδα πόκερ κι από την άλλη...

θα στηρίξουν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη να χειρουργηθούν.

Το ραντεβού.
Οι τρεις πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ και ο Έλληνας αθλητής θα συναντηθούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου προκειμένου να ...δοκιμάσουν την τύχη τους για τον παραπάνω καλό σκοπό.
Όμως δεν θα είναι μόνοι τους.
Η Τζόντι, ο Μελ, ο Ρόμπερτ, ο Γκρεγκ και ο Στιβ συγκαταλέγονται σε μια ομάδα γνωστών προσωπικοτήτων που δέχτηκαν να λάβουν μέρος στη εν λόγω παρτίδα πόκερ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο The London Hotel, στο δυτικό Χόλιγουντ, και εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας οργάνωσης που έχει γίνει πλέον θεσμός και φέρει τον τίτλο Four Kings &  An Ace.
'Οπως κάθε χρόνο, έτσι και τούτη τη φορά, τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Mending Kids International, ο οποίος στηρίζει κάθε είδους εγχειρήσεις σε παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου.
Στο τραπέζι του πόκερ θα καθίσουν συνολικά 20 άτομα αντί του ποσού των 10.000 δολαρίων, ενώ όσοι επιθυμούν απλά να παρακολουθήσουν την πολλών αστέρων παρτίδα θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο των 500 δολαρίων έκαστος.
Ηλίας Μαράβεγιας

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια