Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ALPHA TV , στη νέα εποχή....με Λάκη και Ελένη

Η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια.
Ακόμη δυσκολεύεστε να πιστέψετε;
Η καινούργια διαφημιστική καμπάνια που βγάζει στον αέρα ο Alpha, χρησιμοποιεί τα πιο...λαμπρά επιχειρήματα για να δείξει του λόγου το αληθές ακόμη και σ εκείνους που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα το.....
κινητό τους μόνο για να απαντάνε στα τηλέφωνα.

Ποια είναι αυτά; Μα, φυσικά, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι δοκιμάζουν πρώτοι τις νέες mobile εφαρμογές που λανσάρει ο σταθμός της Κάντζας και μένουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.
Τουλάχιστον αυτό θα παρακολουθήσουμε στα τέσσερα διαφορετικά διαφημιστικά σποτ που γύρισαν οι δύο παρουσιαστές πριν από μερικές ημέρες και τα οποία πλαισιώθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, από γέλια, αστεία και πειράγματα. Το ίδιο το σενάριο των σποτ, άλλωστε, είναι άκρως χιουμοριστικό.

Η Ελένη τηλεφωνεί στον Λάκη μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για να του διαβάσει τα σχόλια που έλαβε μέσω του σχετικού application  στο κινητό της για το τελευταίο "Αλ τσαντίρι", ενώ την επομένη τον πετυχαίνει να ...ιδροκοπάει πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου και τον ρωτάει για μια συνταγή που είδε στον Μποτρινι.


Το συμπέρασμα; Η νέα πρωτοποριακή mobile εφαρμογή του Alpha που είναι διαθέσιμη για iphones, ipads, smartphonesκαι μας tablets Android λύνει τα χέρια με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους
, αφού μας επιτρέπει να σερφάρουμε όποτε θέλουμε στο πρόγραμμα του σταθμού, να συμμετέχουμε διαδραστικά στις αγαπημένες μας εκπομπές, να απολαμβάνουμε video on demand,  να έχουμε συνεχή ενημέρωση για την επικαιρότητα και, παράλληλα, να παίρνουμε tips και ιδέες γύρω από τη μαγειρική, την αστρολογία, τη διακόσμηση, την υγεία, τη διασκέδαση, την ομορφιά και τη μόδα.

Πώς, λοιπόν, μετά η Ελένη και ο Λάκης να μην πιάνουν την κουβέντα στο τηλέφωνο και πώς να μην έχει γίνει το smartphone το αγαπημένο τους αξεσουάρ;
Οι δύο σταρ δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ για να μπουν στο κλίμα - κι ένα ....πουλάκι μας είπε ότι ήδη έχουν κολλήσει με το κινητό κι έχουν κάνειτο application του Alpha το νούμερο ένα αγαπημένο τους!.

7ΜΕΡΕΣ TV

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια