Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χιονοδρομικό Ανηλίου: ανοίγει τις πύλες του 2 Δεκεμβρίου

Το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας
Ένα νέο χιονοδρομικό κέντρο ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του σκι.
Στο Ανήλιο Μετσόβου, μόλις 50 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα, 80 από τα Τρίκαλα και 215 από τη Θεσσαλονίκη, οι λάτρεις του χιονιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε υψόμετρο.....
1850 μέτρων ατέλειωτες καταβάσεις.
Το νεότερο χιονοδρομικό resort της χώρας διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, αλλά και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι.
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα διθέσιο αναβατήρα μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts και δύο χιονοστρωτήρες.
Ακόμη, δίπλα στις πίστες και το πάρκινγκ υπάρχει ένα καταπληκτικό πετρόχτιστο σαλέ, σε δυο επίπεδα,με δυο τζάκια και απεριόριστη θέα στις πίστες, τα Τζουμέρκα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια.
Εκεί οι επισκέπτες σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μπορούν να απολαύσουν καφέδες και ροφήματα, ελαφριά σνακ και πίτες, αλλά και τοπικό τσίπουρο με παραδοσιακούς μεζέδες.
Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχει κατάστημα ενοικίασης σύγχρονου εξοπλισμού σκι και snowboard, έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους και σχολή εκμάθησης σκι.
Η πρόσβαση στο Anilio ski resort γίνεται μέσω της Eγνατίας οδού (έξοδος Ανήλιο-24ωρος αποχιονισμός), ενώ στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχείο 4* και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Τα εγκαίνια του χιονοδρομικού κέντρο θα πραγματοποιηθούν στις 2 Δεκεμβρίου 2012.
epirusgate.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια