Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H 13χρονη καρκινοπαθής που δίνει μαθήματα ζωής

Το πιο εμπνευσμένο Cover Girl
Η 13χρονη Talia Joy Castellano, που πάσχει από νευροβλάστωμα, την πιο κοινή μορφή παιδικού καρκίνου και λευχαιμία, δεν το βάζει κάτω και δείχνει σε όλους πώς μάχεται για τη ζωή της.
Η Talia έγινε πρόσφατα το τιμώμενο πρόσωπο στο γυναικείο περιοδικό Cover Girl, μιας και η ίδια έχει ένα μεγάλο πάθος:
το μακιγιάζ.
Η αγάπη της για το μακιγιάζ ξεκίνησε πριν σχεδόν έξι χρόνια, στην ηλικία μόλις των 7 ετών, όταν και διαγνώστηκε με καρκίνο. Η έφηβη αποφάσισε να ανεβάσει στο YouTube βίντεο με μαθήματα μακιγιάζ και κανείς δεν περίμενε ότι σχεδόν 14 εκατ. χρήστες θα τα δουν!
Μπορεί η ίδια, όταν μιλάει για την ασθένειά της, να λέει ότι έχει πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσει, επιμένει όμως να ανεβάζει συνεχώς νέα βίντεο, δίνοντας συμβουλές στις γυναίκες για το πώς μπορούν να βαφτούν.
Εκτός από το μακιγιάζ η 13χρονη έχει και μια άλλη μεγάλη αγάπη: την παρουσιάστρια Elen DeGeneres, στην εκπομπή της οποίας φιλοξενήθηκε και έμαθε για την πρωτοβουλία του περιοδικού να την κάνει εξώφυλλο!
Ξεσπώντας σε κλάματα μόλις είδε την αγαπημένη της παρουσιάστρια είπε: «Τρέμω, σε αγαπώ τόσο πολύ!». Όταν η γνωστή παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο θετική, παρά την ασθένειά της, η ίδια έφερε παράδειγμα τη Dory, την ηρωίδα της ταινίας «Finding Nemo». «Τι να κάνω; Να πάθω κατάθλιψη; Ένα μικρό ψάρι μου είπε "συνέχισε να κολυμπάς!".
Οι γιατροί δίνουν στην Talia από 4 μήνες έως ένα χρόνο ζωής. Η ίδια φαίνεται ότι, πλέον, δεν θέλει να ακολουθήσει κάποια θεραπεία, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail. «Θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών ή απλά θα θα ζήσω το χρόνο που μου απομένει. Δεν είναι δίκαιο πλέον. Είμαι μόνο 13. Δεν είναι δίκαιο τα παιδιά να έχουν καρκίνο» λέει.ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια