Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού

'Έχω να την κοιτάξω στα μάτια τρία χρόνια'
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού και εξέφρασε το παράπονό της, που δεν βρέθηκε στην πρεμιέρα.
“Η Ναταλία δεν έρχεται ποτέ σε αυτά και αυτό είναι το παράπονό μου. Αν ήταν εδώ ο Φρέντυ δεν....

θα συμφωνούσε με αυτό” είπε η Μαρία Ιωαννίδου και συμπλήρωσε: “Δεν νομίζω ότι δεν έρχεται επειδή έχει πρωινό ξύπνημα. Θα μπορούσε να έρθει πιο νωρίς, να με δει, να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει, να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Αλλά δεν το κάνει ποτέ”.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι αγαπάει πολύ τη Ναταλία Γερμανού και τόνισε ότι “ίσως δεν με αγαπάει όσο την αγαπώ. Ίσως αγαπάει με διαφορετικό τρόπο. Εγώ τους ανθρώπους που αγαπώ θέλω να τους κοιτάω στα μάτια. Και τη Ναταλία έχω να την κοιτάξω τρία χρόνια”.

Εκτός όμως από τη σχέση της με τη παρουσιάστρια, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. “Μεγαλώνω, το νιώθω. Πέρασα ένα καρκίνο που έφερε πολλές αλλαγές και στη ζωή μου και στον οργανισμό μου. Με τα φάρμακα που παίρνω νιώθω ότι γέρασε και ο οργανισμός μου” είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε ποτέ ολική πλαστική: Δεν μου αρέσει αυτό το ψεύτικο. Όμως μπότοξ έχω δοκιμάσει”.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια