Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι υποψήφιες κυρίες του Λευκού Οίκου

Η Michelle Obama και η Ann Romney, που κάνουν και εκείνες έναν αγώνα δρόμου μαζί με τους δύο υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ, φωτογραφήθηκαν για το αμερικανικό περιοδικό Good Housekeeping.
Οι δύο γυναίκες -που στις 6 Νοεμβρίου θα μάθουμε ποια θα γίνει....
η οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου- φωτογραφήθηκαν με το καλύτερο χαμόγελό τους και καθεμιά τους μίλησε για την πολιτική του συζύγου της, ενώ αποκάλυψαν πως είναι οι Barack Obama και Mitt Romney στην προσωπική τους ζωή.

Η Ann Romney, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, περιέγραψε μεταξύ άλλων τον τρόπο με τον οποίο της συμπαραστάθηκε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων: "Δεν με ενδιαφέρει αν θα είσαι σε αναπηρικό καροτσάκι για το υπόλοιπο της ζωής σου, ούτε αν θα μου μαγειρεύεις. Μπορώ να τρέφομαι με δημητριακά και τοστ. Όσο είμαστε μαζί, για όσο βρίσκεσαι στη ζωή μου, θα είμαστε καλά".

Επίσης, μίλησε με θαυμασμό για τη σύζυγο του πρώην αμερικανού Προέδρου Bill Clinton: "Η Hilary Clinton έχει περάσει τόσα πολλά κι όμως συνεχίζει να παλεύει και κατάφερε να γίνει Υπουργός Εξωτερικών".
Η Michelle Obama είπε για το γάμο της με τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος: "Πιστεύω ότι με τον Barack έχουμε φτιάξει μια σχέση που λειτουργεί. Πολλές φορές με καθησυχάζει, αν και ο κόσμος πιστεύει ότι γίνεται το αντίστροφο".
Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είπε επίσης ότι γυμνάζεται καθημερινά μαζί το σύζυγό της: "Συνήθως πηγαίνω πρώτη στο γυμναστήριο, αφού η μέρα μου ξεκινά από νωρίς το πρωί. Έχω να φτιάξω μαλλί, μακιγιάζ, γυναικεία πράγματα δηλαδή… Χρειάζεται να του το υπενθυμίζω αυτό".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια