Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συναυλίες - στήριξη σε έξι οικογένειες στο Αίγιο

"Η ισχύς εν τη ενώσει."
Σπουδαίοι τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δύο δραστήριων Αιγιωτών, με στόχο να στηρίξουν έξι άπορες πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής του Αιγίου.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νϊκος Πορτοκάλογλου, ο Φίλιππας Πλιάτσικας και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν το κοινό τους, ο καθένας στα δικά του .....

ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.
Για πέντε ακόμα Παρασκευές, μία οικογένεια κάθε φορά θα κερδίζει πάλι το χαμόγελο που έχασε μέσα στην κρίση.

Ο Ελεύθερος Τύπος στέκεται δίπλα στην προσπάθεια αυτή, ως επίσημος χορηγός.
Οι έξι οικογένειες έχουν ήδη επιλεγεί από την Κοινωνική Υπηρεσία Αιγιαλείας.
Εκτός από μέρος των εσόδων που θα τους δοθούν από τις συναυλίες, θα καλυφθούν τα βασικά λειτουργικά τους έξοδα τουλάχιστον για ένα χρόνο!
Δωρεάν τρόφιμα από τα τοπικά καταστήματα, κάλυψη όλων των εξόδων για τα φροντιστηριακά μαθήματα των παιδιών, δυνατότητα να ψωνίζουν από τα μαγαζιά της περιοχής χωρίς να πληρώνουν τίποτα είναι μερικές από τις παροχές που έχουν εξασφαλιστεί για τις οικογένειες, ώστε με αξιοπρέπεια να παλέψουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

"Θελήσαμε να δώσουμε στον κόσμο μια ευχάριστη νότα διαλείμματος από την πολύβουη καθημερινότητα, όπου μέσα από αυτή θα υπάρχει και μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης. Αρχίζουμε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και θα πάρουν σειρά και άλλοι ονομαστοί καλλιτέχνες", λέει στον "Ε.Τ" ο Γιώργος Ρόρος, οργανωτής της συναυλίας.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το νέο της δίσκο, λέει δε "οι παραστάσεις τέτοιου χαρακτήρα πάντα είχαν τη στήριξη των καλλιτεχνών, ειδικά όμως τώρα σε μία τόσο δύσκολη εποχή χρειάζεται ακόμα περισσότερη ενεργή δράση"
Αναστασία Βαμβακά

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια