Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια & οι αλλαγές

Ο καθένας μας αντιμετωπίζει διαφορετικά τις αλλαγές, και το ζώδιο στο οποίο ανήκει παίζει κι εκείνο το ρόλο του.

Στην ουσία, η αντίδρασή μας εξαρτάται από την «ποιότητα» του ζωδίου, αν είναι δηλαδή παρορμητικό, σταθερό και μεταβλητό.

Τα παρορμητικά ζώδια :
(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) είναι πολύ δυναμικά και χαρισματικά. Συνήθως, δεν περιμένουν να τους βρουν οι αλλαγές, αλλά τις προκαλούν τα ίδια, άμεσα ή έμμεσα. Δεν τα τρομάζει η προοπτική του διαφορετικού, η αστάθεια και η αβεβαιότητα. Το πρόβλημά τους όμως είναι ότι, ενώ στην αρχή αντιδρούν πολύ ενεργητικά για να δημιουργήσουν τις θετικές νέες συνθήκες στη ζωή τους, κάποια στιγμή μπορεί να χάσουν τον ενθουσιασμό τους, που είναι γι΄αυτά βασική κινητήρια δύναμη.

Τα σταθερά ζώδια:
(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές στη ζωή τους, ιδίως αν δεν τις έχουν προκαλέσει εκείνα. Τους είναι δύσκολο να ξεκινήσουν κάτι τελείως διαφορετικό και αντιστέκονται όσο περισσότερο μπορούν. Ευτυχώς όμως αυτό συμβαίνει μέχρι να το πάρουν απόφαση. Όταν αποφασίσουν ότι το παρελθόν τέλειωσε και πρέπει να προχωρήσουν, πραγματικά τίποτα δεν τα σταματά. Με σταθερότητα και επιμονή, δημιουργούν τις συνθήκες της νέας τους ζωής, και το επιτυχημένο αποτέλεσμα τα δικαιώνει.

Τα μεταβλητά ζώδια:
 (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) είναι τα πιο ευπροσάρμοστα. Δεν προκαλούν από μόνα τους τις αλλαγές, αλλά και δεν αντιστέκονται όταν αυτές προκύπτουν. Παίρνουν τα πράγματα όπως έρχονται και τα αντιμετωπίζουν επιστρατεύοντας το μυαλό και τα ταλέντα τους. Καταφέρνουν να αξιοποιήσουν οτιδήποτε έχουν στη διάθεσή τους που μπορεί να τα βοηθήσει και καταλήγουν να βλέπουν τις καινούργιες συνθήκες σαν μια ενδιαφέρουσα τροπή που παίρνει η ζωή τους, από τη οποία θα κάνουν να προκύψει κάτι θετικό.
Astra & Όραμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια