Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πού βρίσκει το κάθε ζώδιο, το ταίρι του

Κριός:
Το ιδανικότερο μέρος για έναν Κριό είναι σίγουρα εκεί που ρέει περισσότερη αδρεναλίνη. Δηλαδή σε αγώνες ταχύτητας, σε αγώνες πυγμαχίας, ή ακόμα θα δείτε να εμφανίζεται σε σημεία, στα οποία κάνουν extreme sports.
Tαύρος:
Ο καλός μας ο Ταύρος θα βρεθεί σε τόπους ηρεμίας και ανάπαυλας για να μπορέσει να βγάλει από μέσα του τον αισθησιασμό και την αρμονία. Αν πάτε σε κάποια εκδήλωση για γιόγκα ή σε κάποιο θεραπευτήριο για μασάζ, είναι σίγουρο ότι θα τον πετύχετε μέσα.
Δίδυμος:
Τι καλύτερο για τον Δίδυμο από μια σύσκεψη τύπου. Είναι εκείνος ο τύπος, που έχει την ευφράδεια λόγου και μάλιστα, μπορεί με την επικοινωνιακή του ικανότητα να φέρει τα πάνω κάτω. Σίγουρα είναι κάποιος πολιτικός ή επιχειρηματίας.
Καρκίνος:
Θα βρείτε τον Καρκίνο σε σημεία που έχουν υλικά για χομπίστες αλλά και προϊόντα για το σπίτι, όπως μικρά αξεσουάρ. Είναι τα αγαπημένα του. Μην παραλείψετε να του κάνετε σχόλιο για το γεγονός ότι είναι πολύ εκλεπτυσμένα όλα αυτά που εχει επιλέξει.
Λέων:
Ο αρχηγός των διακοπών και της πολυτέλειας. Θα τον δείτε να περιδιαβαίνει σε σημεία, τα οποία έχουν πλούτο και απίστευτο διάκοσμο, γιατί εκεί βγαίνει η βασιλική προσωπικότητά του.
Παρθένος:
Έχετε κάποιο κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής κοντά στο σπίτι σας, τότε εκεί θα βρείτε τον Παρθένο. Ειλικρινά, αν μπορούσε θα άλλαζε όλο τον κόσμο και θα τον έκανε πράσινο και οικολογικό.
Ζυγός:
Αυτό το ζώδιο θα το βρείτε μέσα σε ομάδες και συλλόγους και μάλιστα θα είναι εκείνος, που θα κάνει τις διαπραγματεύσεις. Άριστος επικοινωνιακά, αλλά του αρέσει και η ομορφιά.
Σκορπιός:
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον αισθησιασμό και τη σεξουαλική ενέργεια. Δεν είναι απίστευτο το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούν για το σεξ; Όπου υπάρχει αισθησιακο περιβάλλον, θα τον βρείτε μέσα.
Τοξότης:
Ο κοσμοπολίτης τοξότης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι παγκόσμιος παίχτης και του αρέσουν τα ταξίδια.
Αιγόκερως:
Ο κλειστός του ζωδιακού κύκλου. Δεν κάνει πέρα από το περιβάλλον που έχει συνηθίσει, και αγαπάει τα πατροπαράδοτα. Η οικογένειά του είναι σύμβολο. Θέλει προσοχή να μην του τη θίξεις.
Υδροχόος:
Είναι ο άνθρωπος των εκρήξεων και μάλιστα πολύ ασυνήθιστος τύπος. Μπορείτε να τον βρείτε παντού. Είναι εκείνος που θα κάνει εντύπωση!
Ιχθείς:
Τι να πούμε για τα ψάρια μας; Η ευαίσθητη ψυχή τους, τους δίνει καλλιτεχνική φλόγα. Άρα σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις θα έχουν το πάνω χέρι και θα εκπέμπουν την ευαισθησία της ψυχής τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια