Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χριστίνα Παύλου: το κορίτσι του καιρού

Η Χριστίνα Παύλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία.
Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και Ψυχολογία και έχει διδάξει ως καθηγήτρια Αγγλικών.
Της αρέσει να ρισκάρει και γι αυτό το λόγο αποφασίζει να αφήσει τη ζωή της στο Λονδίνο και να έρθει στην Ελλάδα.
 Οι γονείς της ανησυχούν, όμως....
σήμερα νιώθουν πολύ υπερήφανοι.
Μέσα σ΄αυτό το ταξίδι της ζωής της,  προκύπτει η τηλεόραση και η παρουσίαση του δελτίου καιρού στον τηλεοπτικό σταθμό  STAR, όπου και την γνωρίσαμε.
Η Χριστίνα Παύλου είναι παντρεμένη με τον διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας της FORTHNET, Ανδρέα Μπέκιο κι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η αυθεντικότητα της.
Η Χριστίνα Παύλου μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά. Ήταν ξαφνική και για εσάς όλη αυτή η δημοσιότητα;
Ναι ήταν λιγάκι.  Άρχισαν όλα με το που παντρεύτηκα  τον σύζυγο μου Ανδρέα Μπέκιο. Επειδή είχαμε πολλούς καλεσμένους επώνυμους στον γάμο και υπήρχε και η κάλυψη από το STAR. Έκανα κάποια χρόνια πριν την παρουσίαση του καιρού στο STAR, αλλά δεν είχα απασχολήσει τα media, ούτε είχα κάποια θέληση να βγω προς τα έξω. Καθόλου.
Έχετε πει πως τον παιδέψατε τον σύζυγο σας μέχρι να του πείτε το ναι…
Τον παίδεψα και με παίδεψε, ήταν σαν σήριαλ ερωτικό. Έπαθα σοκ όταν μου έκανε την πρόταση γάμου στους δυο μήνες που ήμασταν μαζί. Είναι όμως πολύ γοητευτικό και δείχνει ποσό αποφασιστικός άνθρωπος είναι. Δεν τον παίδεψα επίτηδες, απλά με πέτυχε σε μια φάση που εγώ δεν ήθελα να κάνω σχέση. Και επειδή ένιωθα πως είναι ένας άντρας που άμα κάνω σχέση δεν θα ξεφύγω, ήθελα να κυλήσει σιγά σιγά.
Έχετε κάνει τατουάζ με το όνομα του;
Ναι, έκανε πρώτος αυτός, όταν είχαμε ακόμη σχέση το όνομα μου στο χέρι του. ‘Όταν μου το είπε νόμιζα ότι έκανε πλακά. Μάλιστα μου είχε πει «Αγάπη μου έχω χαράξει το όνομα σου στην καρδιά μου,  να μην το χαράξω στο χέρι μου;» και λέω τι γίνεται πολύ ποιητής μας είναι (γέλια). Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω ήταν το ίδιο και εγώ, το ήθελα πολύ.
 Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε στον σύζυγο σας;
Ήταν λίγο από όλα, όσο πιο πολύ τον γνώριζα τόσο τον ερωτευόμουν. Μου άρεσε ο ανδρισμός του, το χιούμορ του, η αποφασιστικότητα του και πάνω από όλα ότι μπορούσα να του μιλάω σαν φιλαράκι, να λέμε τα πάντα.
Πως βιώσατε την ημέρα του γάμου σας; Ήταν έτσι όπως τον είχατε ονειρευτεί;
Ο γάμος σαφώς και είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή για μια νύφη. Την ώρα που συμβαίνει, όμως, γίνονται όλα τόσο γρήγορα που προσπαθείς να ευχαριστηθείς όλες τις στιγμές. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να είσαι ευτυχισμένος μετά. Όλα ήταν σχεδιασμένα όπως τα είχα ονειρευτεί από μικρή. Γι αυτό τον λόγο τον οργάνωνα και πολύ καιρό, ήθελα όλα να είναι τέλεια.
Πως αισθάνεστε με την παρουσίαση του καιρού στο δελτίο του STAR, που είναι κάτι δικό σας;
Νιώθω πολύ όμορφα. Πρώτον, με θεωρώ τυχερή που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές έχω μια δουλειά, δεύτερον που κάνω κάτι όμορφο και τρίτον μου αρέσει που είναι κάτι δικό μου και κάθε φορά προσπαθώ να βελτιώνομαι.
Ο σύζυγος σας κριτικάρει στην δουλειά σας;
Μου λέει πράγματα για να βελτιωθώ, για το καλό μου. Μάλιστα πολλές φορές βλέπουμε μαζί τον καιρό.
Εσείς του λέτε για την δουλειά του; Ο σύζυγος σας είναι ένας ισχυρός άντρας στον ιδιωτικό τομέα, είναι διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας στην FORTHNET.
Μου αρέσει να μου λέει πράγματα για την δουλειά του, αλλά δεν θέλω να μπλέκομαι. Απλά θα πω την γνώμη μου και όπως μπορώ τον βοηθάω.
Τι σας λέει ο κόσμος στον δρόμο που σας συναντά;
Με ρωτάει για το τι καιρό θα κάνει αύριο. Εγώ όμως ντρέπομαι, νιώθω λίγο περίεργα.
Θα θέλατε να παρουσιάσετε κάτι άλλο στην τηλεόραση;
Θεωρώ ότι στον χώρο αυτό πρέπει να κάνεις πολύ σταθερά βήματα, οπότε θα ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά σιγά σιγά.
Θα παρουσιάζατε πρωινό για παράδειγμα;
Θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι τέτοιο.  Όμως είμαι σε περίοδο προετοιμασιών με το STAR, ετοιμάζουμε ένα δελτίο ειδήσεων στα Αγγλικά που θα ανέβει στο layout.gr και αν πάει καλά, θα το εντάξουμε και στο πρόγραμμα του καναλιού. Περίπου σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο.
Η κριτική σας ενοχλεί;
Όχι, καθόλου.
Σας έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Νίκος Μουτσινάς και σχολιάζει συνέχεια τα ρούχα σας;
Ναι μου έχει και δεν ξέρω γιατί (γέλια). Ο καθένας έχει την άποψη του,  την γνώμη του. Εμένα μου αρέσει ως παρουσιαστής και τον ευχαριστώ παρά πολύ για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για το άτομο μου. Πολλές φορές και εγώ μπορεί να μην είμαι πολύ ενθουσιασμένη μ’ αυτό που θα βάλω ή να νομίζω ότι αυτό που επέλεξα θα γράψει τηλεοπτικά και να μη συμβαίνει.
Ποια παρουσιάστρια σας αρέσει;
Πιστεύω πως όλες αυτές που θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες, θα πρέπει να λατρεύουν την Ελένη Μενεγάκη, την θεωρώ πανέξυπνη, όμορφη και κάνει παρά πολύ καλά την δουλειά της. Την θαυμάζω πολύ.
Έχετε μεγαλώσει στην Αγγλία, σπουδάσατε Αγγλική Φιλολογία και Ψυχολογία, πως προκύπτει η παρουσίαση του καιρού;
Ήμουν καθηγήτρια στο Λονδίνο και όταν μετακόμισα στην Ελλάδα πριν επτά χρόνια δούλευα πάλι ως καθηγήτρια. Απλά επειδή ήμουν μόνη μου εδώ, ήθελα να βγάλω κάποια περισσότερα λεφτά. Μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω τον καιρό και την άρπαξα. Το προσπάθησα, το δοκίμασα. Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση.
Τι ήταν αυτό που σας έκανε να αφήσετε την Αγγλία και να έρθετε στην Ελλάδα;
Ήρθα για να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Δεν είχα κανέναν εδώ, μόνο έναν ξάδερφο. Είχα ακούσει πως η Ελλάδα είναι όμορφη και ήρθα να δοκιμάσω την τύχη μου. Βαρέθηκα την βροχή του Λονδίνου και ήθελα τον ήλιο (γέλια).
Είστε μια από τις πολύ όμορφες γυναίκες, πως ήταν να διδάσκετε σε σχολείο που σίγουρα όλοι θα ήταν ερωτευμένοι με την καθηγήτρια τους;
Αυτό το μαθαίνεις από την αρχή, δίδασκα παιδιά από 11 μέχρι 17, τα είχα στην εφηβεία δηλαδή.  Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μαζί τους. Σου δείχνουν πως να το χειριστείς, γιατί πρέπει και να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά από την άλλη να βάζεις και τα όρια.  Εγώ επειδή ήμουν και μικρή όταν ξεκίνησα, προσπάθησα να είμαι λίγο αυστηρή για να με πάρουν και στα σοβαρά και να με σέβονται.
Τι να ευχηθώ;
Να κάνουμε παιδάκια. Θέλω να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, να έχω έναν ευτυχισμένο γάμο και υγεία.
Στάθη Πουρουτίδης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια