Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Spanx: ειδικό εσώρουχο για να κρύβουν την κυτταρίτιδα

Μπορεί οι stars που σας συγκεντρώσαμε να διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά, αλλά μια βοήθεια… πάντα χρειάζεται!
Μιλάμε φυσικά, για τα ειδικά εσώρουχα, που ονομάζονται spanx, και στόχος τους είναι να σχηματίζουν μια αρμονική σιλουέτα, να μαζεύουν τα περιττά κιλά, και να κρύβουν την κυτταρίτιδα ή τα ψωμάκια, σε περίπτωση που το φόρεμα έχει πολύ λεπτό ή εφαρμοστό ύφασμα!
Παρακάτω, σας δείχνουμε τις celebrities, που άθελα τους αποκάλυψαν το spanx τους, δείχνοντας πως τα κορμιά τους, δεν οφείλονται αποκλειστικά στη μητέρα-φύση.
Ξεκινάμε με την Κim Kardashian, που με το σωματότυπο κλεψύδρα που έχει, ένα spanx το χρειάζεται και το φοράει. Μόνο που αυτή τη φορά, «την πάτησε» και αποκαλύφθηκε το μυστικό της μέσα από το κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα.
Και η Beyonce όμως είναι fan του εν λόγω εσωρούχου, το οποίο φορά σε συναυλίες της, ώστε να φαίνεται πιο εντυπωσιακό το σώμα της. Βέβαια υπολόγισε χωρίς τον αέρα που φύσηξε και αποκάλυψε το spanx της.
Συνεχίζουμε με την Eva Longoria, που με το που άνοιξε τα πόδια της για να βγει από το αυτοκίνητο, φανερώθηκε όλο το εσώρουχο της.
Και η Blake Lively όμως, δεν ήταν περισσότερο τυχερή, μιας και επέλεξε ένα πολύ mini φόρεμα, έβαλε spanx από μέσα, αλλά ξέχασε πως η πλάτη της είχε δαντέλα, με αποτέλεσμα το εσώρουχο να φαίνεται και το αποτέλεσμα να είναι άκρως αντιαισθητικό.
H Jennifer Lopez πάλι, που είναι γνωστή για το χυμώδες κορμί της, είπε να το μαζέψει λίγο, αλλά ο αέρας είχε άλλα σχέδια, αποκαλύπτοντας το spanx της.
Και η Selena Gomez την έπαθε όμως, αφού το είδαμε όλο το εσώρουχο, με τη φούστα του φορέματος ν΄ανεμίζει αέρα πατέρα! Πάλι καλά που δεν φορούσε κάνα άλλο εσώρουχο πιο αποκαλυπτικό από κάτω.
Η Jennifer Garner από την άλλη, κουβαλούσε την κορούλα της στα χέρια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατήσει το φόρεμα της όταν φύσηξε βοριάς!
Ούτε η Sarah Fergurson όμως είχε καλύτερη τύχη, αφού με το που πήγε να βγει από το αυτοκίνητο, δεν μας άφησε και πολλά στη φαντασία.
Έτσι την πάτησε και η Katie Holmes, που το spanx της ξεπρόβαλε ακαλαίσθητα, μέσα από την φιστικί της τουαλέτα.
Τέλος, σας αφήσαμε το spanx της Katy Perry , που επίσης ξεπρόβαλε μέσα από το φόρεμα της, όταν κατά λάθος το σήκωσε, κατά τη διάρκεια συναυλία της.
Βρείτε το εδώ spanx

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια