Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι playboy του Hollywood

Alex Rodriguez
Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι, πλούσιοι, όμορφοι και έχουν μια μεγάλη αδυναμία.
Ποια; Τις γυναίκες!!!!
Θεωρούνται οι playboy του Hollywood και από το κρεβάτι τους έχουν περάσει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες......

Πρώτος και καλύτερος ο Alex Rodriguez ή A – Rod όπως είναι γνωστός. Τι ήταν να πάρει διαζύγιο; Αποφάσισε να το παίξει κακό παιδί και δεν άφησε θυληκιά γάτα που να μην την πολιορκήσει. Από τις πιο γνωστές σχέσεις του είναι αυτή με τη Madonna που θεωρείται το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο του, αλλά και με την Cameron Diaz για την οποία έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Εκτός όμως από αυτές, από το κρεβάτι του πέρασαν η Kate Hudson, η Bethenny Frankel και η επαγγελματίας πυγμάχος Torrie Wilson.
Bradley Cooper
Αμετανόητος playboy είναι και ο Bradley Cooper. Έχει αποφασίσει να ζήσει… ελεύθερο πουλί και από κανάρα σε κανάρα να πετάει. Όσο για τα γούστα του; Οι πιο κούκλες του Hollywood έχουν πέσει θύματα της γοητείας του. Η Scarlett Johansson, η Jennifer Aniston, η Renee Zellweger, η Olivia Wilde και η Zoe Saldana είναι μερικές μόνο από τις κυρίες για τις οποίες ο Bradley έχει τρυφερές αναμνήσεις.
Charlie Sheen
Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά και ο Charlie Sheen είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής. Μάλιστα εκείνος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους φρόντιζε με όσες πήγαινε να τις παντρευτεί κιόλας. Έτσι παντρεύτηκε την Denise Richards και την Brooke Mueller, ενώ ένα τσακ πριν από το γάμο βρέθηκε με την Kelly Preston και τη Natalie Kenly.
Colin Farrel
Φανατικός εργένης και μεγάλος καρδιοκατακτητής και ο Colin Farrell. Ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, όλες καλές λέει ο ηθοποιός και το αποδεικνύουν αυτό και τα ονόματα των κυριών που βρέθηκαν στο πλευρό του. Salma Hayek, Elle Macpherson, Jessica Biel και Britney Spears είναι μερικές μόνο από τις πολλές κατακτήσεις του.
George Clooney
Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει ο George Clooney. Ο άνθρωπος το έχει πει. Μια φορά έκανε το λάθος να παντρευτεί και από τότε δε θέλει να ακούει για γάμο. Προτιμά να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, έτσι για να μη βαριέται κιόλας βρε αδελφέ. Η Kelly Preston, η Charlize Theron, η Rene Zellweger, η Elisabetta Canalis και η Stacy Kiebler είναι κάποιες από τις πολλές κατακτήσεις του ηθοποιού. Όλες ελπίζανε σε γάμο, αλλά τελικά έμειναν μπουκάλα. Για να δούμε ποια θα είναι η τύχη της Stacey.
Gerard Butler
Εκρηκτικός, κούκλος, με χιούμορ, ο Gerard Butler είναι ένας ακόμα από τους καρδιοκατακτητές του Hollywood. Ήταν να μη μας δείξει τους σμιλεμένους του κοιλιακούς στους «300», από τότε έχει εξελιχθεί σε μεγάλο Δον Ζουάν. Στα δίχτυα του έπεσαν η Jennifer Aniston, η Paris Hilton, η Naomi Campbell, η Cameron Diaz και η Rosario Dawson, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πείσουν να νοικοκυρευτεί.
John Mayer
Ο σοφός λαός λέει τα σιγανά ποτάμια να φοβόμαστε και έχει δίκιο. Τέτοιο σιγανό ποταμάκι λοιπόν είναι και ο John Mayer, που μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά παίζει τις γυναίκες στα δάχτυλά του. Βέβαια φροντίζει και ο ίδιος στις ελάχιστες συνεντεύξεις που δίνει να πετά τα δολώματά του με προκλητικές δηλώσεις για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, που τις διαβάζουν οι κυρίες και τσιμπάνε αμέσως. Μερικές από αυτές είναι η Jennifer Aniston, η Jennifer Love Hewitt, η Mandy Moorer, η Jessica Simpson και η Minka Kelly.
Leonardo Dicaprio
Τι να πούμε για τον Leonardo Dicaprio; Η αδυναμία του είναι τα ξανθά μοντέλα ή οι ξανθιές ηθοποιοί με αναλογίες μοντέλου. Για του λόγου το αληθές αναφέρουμε την Kate Moss, την Blake Lavely, την Gisele Bundchen, την Bar Refaeli και την Carmen Electra που έχουν περάσει από το κρεβάτι του ηθοποιού.
Wilmer Valderrama
Για το τέλος αφήσαμε τον Wilmer Valderrama. Ο Λατίνος ηθοποιός έχει γοητεύσει αρκετές stars του Hollywood, όπως η Demi Lovato, η Jessica Biel, η Scarlett Johansson, η Jennifer Love Hewitt και η Lindsay Lohan. Καμία όμως από αυτές δεν κατάφερε να γίνει η μία και η μοναδική στην καρδιά του.
Ευαγγελία Ντούρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια