Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Legoland Malaysia

Το θεματικό πάρκο Legoland Malaysia ανοίγει στις 15 Σεπτεμβρίου.
Προς τέρψη των απανταχού οικογενειών, η Legoland Malaysia αποκαλύπτει την επίσημη ημερομηνία έναρξής της: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Η είδηση αυτή φέρνει την εταιρεία Merlin Entertainments Group ένα βήμα πιο κοντά στη λειτουργία του πρώτου πάρκου της Legoland στην Ασία.
Εμπνευσμένο από την αυξανόμενη αδυναμία της Ασίας με όλα τα σχετικά αντικείμενα LEGO, το νέο θεματικό πάρκο, έκτασης 76 στρεμμάτων, απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 12 ετών, με περισσότερες από 40 διαδρομές και τα αξιοθέατα - από ρόλερ κόστερ έως αγωνιστικά αυτοκίνητα, καθώς και διαδραστικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια.
Η Legoland Malaysia βρίσκεται στο Kota Iskandar, Johor, στη νότια περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας, περίπου 350 χλμ. από την πρωτεύουσα της χώρας, Κουάλα Λουμπούρ.
Οι επισκέπτες από το Ην. Βασίλειο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλησιέστερο αεροδρόμιο, Johor Bahru μέσω Κουάλα Λουμπούρ.
Το Johor συνδέεται και με τη Σιγκαπούρη μέσω της Causeway και είναι γνωστό ως “η Νότια Πύλη στη Μαλαισία”.
Εκτός από το Legoland Malaysia, το Johor προσφέρει επίσης στους επισκέπτες του την ευκαιρία να γνωρίσουν πανάρχαια τροπικά δάση, παρθένα νησιά, παγκοσμίου φήμης γήπεδα γκολφ, εμπορικά κέντρα και την πρωτεύουσα, Johor Bahru, διάσημη για τα ιστορικά κτίρια και την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της.
Ο Siegfried Boerst, γενικός διευθυντής της Legoland Malaysia, δήλωσε: “Το κοινό μας έκανε συχνά την ερώτηση του ποια θα είναι η επίσημη ημερομηνία έναρξής μας, ήδη από την έναρξη κατασκευής του πάρκου, το Δεκέμβριο του 2009. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι, με σκληρή δουλειά όλων των εργολάβων μας το Legoland Malaysia θα ανοίξει κατά αρκετούς μήνες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Ελπίζουμε ότι με τα σημερινά νέα τόσο οι οικογένειεςόσο και οι τουριστικοί πράκτορες θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους ώστε να μας επισκεφθούν και ανυπομονούμε να προσφέρουμε μια εμπειρία μοναδική στην Ασία. Μάλιστα, το πάρκο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την “Ημέρα της Μαλαισίας”, η οποία τυγχάνει να είναι τριήμερο”.
 traveldailynews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια