Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Cruise: £ 3m για την Suri ενώ η Katie Holmes δεν παίρνει τίποτα

Είχε φροντίσει να διασφαλίσει την περιουσία του με το προγαμιαίο συμβόλαιο κι έτσι ο Χολιγουντιανός σταρ δεν θα πληρώσει διατροφή στην τέως σύζυγό του Katie Holmes. Μάλιστα, δεν θα της δώσει δολάριο. Αντιθέτως, αναλαμβάνει σχεδόν εξ ολοκλήρου την ανατροφή της κόρης του, προσφέροντας μηνιαίως διατροφή ....

33.400 δολαρίων, περίπου 400.000 δολάρια τον χρόνο, μέχρι η Suri να γίνει 18 χρονών.

Φυσικά ο ίδιος αναλαμβάνει την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη, ασφάλιση, μόρφωση κι άλλα έξοδα, που υπολογίζεται να ξεπεράσουν τα 4,5 εκατ. δολάρια.

Οι λεπτομέρειες διέρρευσαν από τα χαρτιά του διαζυγίου. Αν και η Katie Holmes μπορούσε να διεκδικήσει μεγαλύτερο ποσό για την κόρη τους αν τον πήγαινε στα δικαστήρια, προτίμησε τον εξωδικαστικό διακανονισμό.
Λέγεται ότι αιφνιδίασε κι εξέπληξε τον σταρ όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αλλά προτίμησαν να επιταχύνουν τις διαδικασίες και να μην στρέφουν με την υπόθεση αυτή τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Tom Cruise ασκούσε ασφυκτικό έλεγχο πάνω στη σύζυγό του, η οποία φοβόταν ότι με την προσήλωσή του στη σαϊεντολογία θα έχανε την κόρη της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια