Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νανά Καραγιάννη: δημοσιεύει στο facebook φωτογραφίες-σοκ

Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.

Δείτε φωτογραφίες της.....
«Λοιπόν, νιώθω τόσο δικαιωμένη που ποτέ δεν σας έκρυψα το πρόβλημά μου, τις αδυναμίες μου, τα δυσκολίκια που κατά καιρούς περνώ. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, ξενυχτάω «μιλώντας» με κορίτσια και κυρίες που δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά αντιμετωπίζουν αντίστοιχα θέματα. Με βοηθούν και τις βοηθώ, είναι μεγαλείο αυτή η επικοινωνία και το να μοιράζεσαι. Μου δώσατε μεγάλη δύναμη, μαζί με κάποιους λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή και ναι, μπορώ να πω πια πως όλα φαίνονται πιο εύκολα. Αυτό. Από καρδιάς».
Η ίδια είχε μιλήσει για το πώς είναι η ζωή της αυτή την περίοδο. «Είμαι μια χαρά. νιώθω ψυχολογικά πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολύ διαφορετικά, όπως και τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε» ανέφερε η Νανά Καραγιάννη.
Η ίδια και ο σύζυγός της, Γιάννης, βρέθηκαν στην Αρτέμιδα, για διακοπές φέτος το καλοκαίρι και οι φωτογραφίες που ανέβασε από εκεί, στο λογαριασμό της στο facebook, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Όπως φαίνεται, η Νάνά συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με μια ύπουλη ασθένεια, από την οποία υποφέρουν εκατομμύρια γυναίκες, κατά κύριο λόγο, σε όλο τον κόσμο…
freegossip.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια