Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο σημαιοφόρος των Παραολυμπιακών με το μισό κρανίο!

Ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο’ Μαχόνι θα σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο στις 29 Αυγούστου.
Τη δική του μάχη με τη ζωή έδωσε ο στρατιώτης, Ντέιβιντ Ο’ Μαχόνι όταν είχε χτυπηθεί από ταξί. Μετά το ατύχημά του, αναγκάστηκε να αφαιρέσει μεγάλο μέρος του κρανίου του για να κρατηθεί στη ζωή και θα είναι αυτός που θα ....

σηκώσει τη σημαία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Θα είναι η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου. Όσοι συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι παραπάνω από αθλητές. Σε σχέση με αυτά που έχουν περάσει εκείνοι, εγώ είχα μόνο μια γρατζουνιά. Πρέπει να έχεις πάντα ψηλά το κεφάλι και να μη σταματάς να χαμογελάς», τόνισε.

«Δεν θυμάμαι τον τραυματισμό μου. Ξέρω πως όταν ήμουν σε κώμα οι γιατροί έλεγαν στην οικογένεια και τους φίλους μου να ετοιμαστούν να με αποχαιρετήσουν. Δεν περίμεναν να επιζήσω», πρόσθεσε. «Αιμορραγούσα σε τέσσερα ή πέντε διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μου. Οι γιατροί αποφάσισαν να μου αφαιρέσουν το μισό κρανία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να με σώσουν για να δουν αν θα μειωθεί η πίεση και η αιμορραγία. Είχαν πει στους γονείς μου πως είχα 80% πιθανότητες να μην επιζήσω, αλλά και πως αν επιζούσα θα είχε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Όταν με έβγαλαν από το κώμα, ανταποκρίθηκα πολύ καλά. Σιγά-σιγά ανάρρωσα και έχω μία κανονική ζωή. Όταν φτάσεις τόσο κοντά στο θάνατο, αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πράγματα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια